1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Forvirret knust pige

Forvirret knust pige

jadak-7e40f3d62d

jadak-7e40f3d62d

5 indlæg
  • Skrevet

Hej alle!

Min kæreste(ekskæreste) slog op med mig i torsdags, fordi han havde fået nok af min usikkerhed. Havde kommet til at stalke ham, hvilket jeg indrømmede, det mindede for meget om hans forrige forhold og kunne derfor ikke mere. Han starter ud med at fortælle at vi aldrig kommer sammen igen, og at der ikke er noget at kæmpe for osv. 

Jeg var og er selvfølgelig stadigvæk pisse knust, og vil gøre alt for at få ham tilbage.

Han har så senere hen sagt at han har brug for tid, at han håbede vi fandt sammen igen men at vi skulle forberede os på det værste, og hvis nogle spørg os så siger vi at vi er på pause, han siger også at han ikke skriver eller ses med nogen.

Det virker nu som om at han har ændret mening, at han ikke har lyst til at håbe på os. Vær gang jeg spørg ind til noget, fordi jeg selvfølgelig gerne vil have svar, så kommer han med “det ved jeg ikke” “ikke lige nu” osv. han nævnte så før idag, at han havde tænkt på at vi ikke skulle finde sammen igen, men det var ikke valget han havde taget, blot det han havde tænkt bl.a. 

Jeg vil SÅ gerne have ham tilbage, selvfølgelig kræver det også at jeg bliver mere sikker på mig selv og min partner. Men hvad tænker I jeg skal gøre? Skal give op, eller blive ved med at kæmpe for at få ham tilbage? Eller hvad han mon tænker

culpa

culpa

689 indlæg
  • Skrevet
Du burde nok træde lidt tilbage og give ham tid og plads. Du har trådt over hans grænser, og det har tydeligvis påvirket ham. Det nytter ikke noget at presse på nu. Han ved tilsyneladende, at du gerne vil have ham tilbage. Hvis du presser for meget på, kan du meget let komme til at skubbe ham væk i stedet. Så lad være med at spørge ind til det, og giv ham plads.
Zerphine

Zerphine

7 indlæg
  • Skrevet
Kære Jadak,

Jeg ville også følge Culpas råd og træde lidt tilbage, begynde at fokuserer på dig selv og leve dit liv. I den tid du bruger du på dig selv kan du arbejde med dine usikkerheder og derved vise din x kæreste en ny og forbedret udgave af dig som han vil hungre efter at lære at kende og tilbringe tid sammen med, men til den tid er det jo ikke sikkert at du har lyst til at være sammen med ham længere.

Sådan en rejse kan være brutal alene, men med vejledning så kan det være nemmere. Jeg fandt denne artikel og ved ikke om du kan bruge den til noget, men nu linker jeg til den alligevel.

https://www.clairvoyant24.dk/spirituelle-fortaellinger/spa-om-fremtiden/