1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Gravid til nr 3 ingen støtte fra familie

Gravid til nr 3 ingen støtte fra familie

Eva-f586196343

Eva-f586196343

4 indlæg
  • Skrevet
Kære læsere.. Jeg er alene mor til to dejlige drenge på 6 og 8 år. Jeg er studerende og har altid klaret mig selv. Jeg lod mig rive med i kærligheden for første gang og er nu blevet gravid. Min familie støtter mig dog ikke, heller ikke denne gang. Og jeg har valgt at gå fra min kæreste da han var uansvarlig i længere tid, det skal siges at graviditeten ikke ve planlagt overhovedet. Jeg føler at jeg må og skal beholde barnet og denne følelse er ikke begrundet min holdning som går ud på at være imod abort! Min kæreste vil gerne beholde barnet men det vil han kun for at kunne have en grund til at holde på mig. Hvilket er forkert da han kun bør få styr på hans liv og de beslutninger han træffer. Min familie siger at hvis jeg vælger at beholde barnet så vil jeg miste alle mine børn ligepludselig fordi jeg har en sag kørende på statsforvaltningen pt. Er det muligt? Skal jeg så slå barnet i min mave ihjel for at kunne undgå at mine to drenge bliver taget fra mig?
culpa

culpa

586 indlæg
  • Skrevet
Det kan ingen svare på, da det ikke fremgår hvilken sag der er ved statsforvaltningen. Umiddelbart tvangsfjerner man ikke børn udelukkende fordi moren bliver gravid igen. Men hvis dine drenge bliver fjernet grundet den sag som kører, er der en chance for at de også fjerner dit nu ufødte barn efter samme hensyn.
Eva-f586196343

Eva-f586196343

4 indlæg
Samværet med deres far er suspenderet , så han har søgt om samvær igen. Efter den endelige afgørelse vil jeg søge om den fulde forældremyndighed.
culpa

culpa

586 indlæg
Så kan jeg som jurastuderende ikke se hvordan din graviditet skulle bevirke tvangsfjernelse. I hvilken sammenhæng har tvangsfjernelse været på tale, siden din familie nævner det?
Eva-f586196343

Eva-f586196343

4 indlæg
Det kunne de ikke svare på da jeg spurgte om det samme. De mener det vil ødelægge mit liv hvis jeg vælger at føde mit barn, når jeg spørger hvorfor svarer de fordi der er en sag kørende i startsforvaltningen og dermed vil de fjerne alle børn i det tilfælde. Gav ikke rigtig mening men blev virkelig bange at jeg fandt mig her inde på siden
culpa

culpa

586 indlæg
Hvis de ville tvangsfjerne dine børn alene med afsæt i en forældremyndighedssag, hvor faren ikke har samvær, ville jeg sige at proportionalitetsprincippet ville være overtrådt i sådan en grad, at der ville kunne ske hjemvisning med ugyldighed til følge. Der lader ikke at ligge nogen egentlig viden bag din families påstande, så det bunder nok mest i gæt fra deres side, for at få dig til at få en abort.
Eva-f586196343

Eva-f586196343

4 indlæg
Tror jeg også fordi de ikke kan lige min kæreste som nu er blevet til ekskæreste. Tusind tak for du gad dele din viden med mig, det har givet mig ro!

Mest populære tråde