1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Han arbejder konstant

Han arbejder konstant

rikkefacebook99

rikkefacebook99

4 indlæg
  • Skrevet
Hej piger, Jeg står i en virkelig øv situtation, da jeg går og er ked af det for tit. Har fået en ny kæreste og det hele er rigtig dejligt når han er hjemme ved mig. Dog arbejder han konstant. Vi snakker nogle dage 24 timer, og i denne her uge har jeg fået to sølle beskeder fra ham, og hører ikke fra ham om dagen. Jeg savner ham, og skriver godmorgen (uden svar, selvom han er aktiv flere gange om dagen) og så spørger jeg ham hvad chancen er for, at han sover ved mig i nat. Nogle uger er det okay. Der kommer han hjem 22/23 ca, og kører kl 4.00... Jeg ved ikke om det bare er mig der måske er lidt for klingrende, men synes det er rigtig hårdt ikke at ane hvad han laver, eller bare høre fra ham.. Hvad ville I gøre, hvis I stod i mit sted? Tak på forhånd :)
Beautylove

Beautylove

190 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror jeg ville finde ud af hvorfor han arbejder så meget - måske du allerede ved det baseret på hvad han arbejder som om hvad han synes om det. Måske Elsker han virkelig sit arbejde og elsker at det er en så stor del af hans liv, eller måske er der noget han spare op til, eller han bliver presset af en chef der giver en masse opgaver. Dan dig en forståelse for det og snak så med ham om det, at du godt kunne tænke dig at i havde lidt mere tid sammen og du gerne vil høre om hans dag og hvad han laver selv hvis det er gennem en kort SMS. Det lyder som voldsomt meget arbejde, især hvis kan arbejder så mange timer 5+ dage om ugen, håber ikke han får stress af det
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1032 indlæg
  • Skrevet
Har han altid arbejdet så meget ? Altså i den tid du har kendt ham ? Er det normen for ham ? Min far er selvstændig og arbejder gerne 14-16 timer i døgnet 7 dage om ugen, måske afbrudt af et enkelt besøg hos min farmor og farfar eller lignende, men han er i princippet altid på arbejde. Han holder ikke ferie, for som selvstændig er der altid noget der skal/kan laves. Sådan har det været siden ‘91 hvor han startede sit firma. Det har til gengæld kostet ham flere forhold, herunder med min mor, fordi han i opstarten af et nyt forhold arbejder mindre, men så efterhånden skruer op for det til det igen rammer normen for ham. Pointen er: Ved du hvad du gik ind til, eller har forholdet ændret sig ?
vaniljestang

vaniljestang

356 indlæg
  • Skrevet
Min far var også sådan. Han var selvstændig håndværker - og der er altid noget at lave. Både ude men også hos venner og familie. Det har kostet ham alle hans forhold + hans børn (mig og min søster) ikke har nogen tæt relation til ham idag. Vi så ham aldrig som børn, og når han endelig var hjemme, sov han bare på sofaen. Han var aldrig med på familie ture, til højtider eller på ferie. Men han mente jo selv at han var en god far, fordi det var ham der tjente pengene til vi kunne sidde i det hus vi boede i osv. Dog ville jeg 1000 gange hellere have boet i en lille lejlighed, og have tid med min far end at bo i et fedt hus. Det var først i en alder af 55, efter hans sidste forhold endte og han gik helt ned med stress og fik blodpropper, at han besluttede at når han fandt en ny kæreste, så ville han stoppe alt det arbejde. Nu har han så en kæreste og er droslet gevaldigt ned på arbejde. Men det var ikke nemt for ham. Han kunne slet ikke slappe af i starten, og blev nærmest stresset over han ikke skulle på arbejde. Men hele hans liv har han arbejdet mindst 60-70 timer om ugen og ikke kunne have familieliv, selvom det var det han drømte om. Jeg synes du skal snakke med din kæreste om det. - Om det er noget han har tænkt sig at fortsætte med, eller om det bare er en periode. Hvis det er noget han vil fortsætte med, må du overveje om det er noget du vil blive i og fortælle ham dine overvejelser. Jeg tror bare der er nogle mænd, som er dybt afhængige af sit job, hvor der skal drastiske ting til før de stopper op. Jeg ville aldrig selv finde sammen med sådan en mand, efter at have oplevet min far og set min mor være dybt ulykkelig hele min barndom.