1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Han bryder klare aftaler, hvad skal jeg gøre?

Han bryder klare aftaler, hvad skal jeg gøre?

ebach

ebach

23 indlæg
  • Skrevet
Hej piger. Jeg har lidt et dilemma jeg håber i kan hjælpe mig med. Jeg har i et halvt års tid haft casual sex med min eks. Det er gået helt fint, vi har haft klare og tydelige aftaler om at være ærlige omkring følelser osv. Derudover har vi en meget tydelig aftale om at fortælle hinanden hvis vi opretter datingprofiler, skriver/snakker med andre eller ser andre. Alt dette er for at undgå at følelser kommer i klemme. Som sagt er det gået helt fint det sidste halve års tid, men jeg kan godt mærke at jeg har lyst til noget mere nu. Ikke med ham, men jeg har lyst til at komme videre, finde kærligheden igen. Det skal lige siges at han var min første kærlighed og vores forhold var meget præget af at jeg synes at han var min store kærlighed og han ikke havde det på samme måde som jeg. Vi var sammen i omkring to år. Vi gik fra hinanden fordi det ikke var fair overfor nogle af os at være i et så ulige forhold. Jeg har stadig nogle følelser for ham, men er helt klar over at jeg ikke har lyst til at være sammen med ham. Det har været dejligt stadig at have sex med ham, vi har kunne holde et venskab kørende og det har fungeret. MEN… Han har de sidste to måneders tid ikke haft tid til at ses med mig, der har været en del undskyldninger, som jeg har accepteret. Jeg har en del uafklarede ting omkring vores forhold som virkelig nager mig, og som jeg virkelig føler jeg har brug for at vide før jeg rigtigt kan komme videre. Ting som vi aldrig har fået snakket om fordi jeg dengang ønskede at få ham tilbage, og var for bange til at spørge om. Jeg har spurgt ham om vi ikke kunne ses for at snakke så jeg kunne få stillet ham disse spørgsmål og samtidig fortælle at jeg er klar til at komme videre. Stadig flere undskyldninger. Han har sagt at han ikke kan ses i en hel måned frem. Ret irriterende når jeg bare gerne vil have det overstået. På snapchat kan man se hvor ens venner befinder sig, og jeg har lagt mærke til at han har overnattet et andet sted end hjemme hos sig selv. Dette gør mig lidt mistroisk, og det ville ikke komme bag på mig at han ser en anden, og så bare ikke vil fortælle mig om det. Mit dilemma ligger så i om jeg skal være dobbeltmoralsk og droppe at få svar, finde en ny, og gå bag om ryggen på ham som han gør med mig. Eller om jeg skal vente til han finder tid til at ses med mig og få snakket tingene ordentligt igennem, så jeg kan komme ordentligt videre og have ren samvittighed? Og i så fald hvor længe skal jeg finde mig i at han undgår mig? Hvis jeg bare skriver det hele i en besked til ham, tror jeg ikke jeg vil få nogle ærlige svar alligevel.
gitte345

gitte345

567 indlæg
  • Skrevet
Drop at få svar. Han virker som den undvigende type, der ikke vil fortælle dig noget som helst alligevel. Hvis du var helt ovre ham, ville du være ligeglad med hans svar, og det ved han nok godt, og derfor er han bange for at mødes, når han nu ser en anden. Han får intet ud af det. Find selv en anden og når din eks så henvender sig for at få sex, så siger du nej tak.
Supernova1

Supernova1

460 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
.
Silkekimono

Silkekimono

11 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hmm. Jamen hvis han er din EX kæreste, altså IKKE kæreste, så burde du nok stoppe med at have et fysisk forhold med ham? Kan da godt forstå, at du bliver forvirret i hovedet. Man faktum er jo, at I ikke skal være sammen længere, så jeg tror altså, at du skal stoppe med at se ham helt. Det lyder ikke så sundt.

Mest populære tråde