1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Han siger jeg har dårligt selvværd og er jaloux...

Han siger jeg har dårligt selvværd og er jaloux? Kan det passe?

Loeven91

Loeven91

1 indlæg
  • Skrevet

Hej med jer.

Jeg og min kæreste har boet sammen i næsten 5 år. Jeg er slut 20'erne og han er slut 30'erne. Vi har ingen børn endnu. Men vi prøver.

Jeg har altid haft et rigtig godt forhold til hans venner og veninder og vi ses også par og par hjemme ved hinanden af og til.
Der hvor kurven knækker for mig er når hans veninder og venner holder julefrokoster, tager i byen med hinanden uden, at jeg bliver inviteret. 

Jeg føler det er umuligt at blive "lukket ind i gruppen" og jeg ville ønske vi også alle sammen med partnere kunne holde julefrokost eller tage i byen etc. Men det sker bare ikke og når der skal ske noget er det uden påhæng. 

Jeg frygter at det her ønske jeg har om, at kunne holde julefrokost med venner og byture med venner (fælles) aldrig nogen sinde kommer til at ske, da han og hans venner tilsyneladende ikke lukker op for det. 

Mange af mine veninder har selv forhold hvor de netop har åbnet op for hinandens venner og veninder og gør ting sammen. Såsom holder en julefrokost eller tager i byen etc. 

Jeg har prøvet at tale med ham, men han mener at jeg har dårligt selvværd og at jeg er jaloux??
I virkeligheden føler jeg mig jo egentligt bare lidt udenfor? Jeg kender jo alle de søde og rare mennesker og kan så derfor ikke forstå hvorfor jeg ikke kan blive inviteret en gang imellem. 

Han mener at det kommer til at forblive sådan at de bare er "the click" og han har det fint med, at der ikke bliver lukket noget ind i den. Heller ikke hans egen kæreste. 

The click som han kalder det består af 6 personer / drenge og piger. Halvdelen er singler. 

Jeg håber lidt, at i kan hjælpe mig med om det er mig der er helt forkert på den, at jeg har et ønske om at blive inviteret med ud bare en gang imellem og om, at vi kan holde evt. fælles julefrokoster eller om det er helt normalt at jeg ikke skal være med? 

Mvh. Den fortvivlede

contrast

contrast

1864 indlæg
  • Skrevet
Du er da ikke jaloux, fordi du ønsker at blive inkluderet i hans vennegruppe? Det er godt nok en ukærlig og usympatisk kommentar fra din kæreste. Han virker ret kold i det hele taget. I har været sammen i 5 år og bor sammen. Jeg synes han skal spørge sig selv om, hvorfor han har det sådan at du ikke må inkluderes? Han burde have lyst til at introducere dig over for sine venner, det er noget af det mest almindelige som par. 

Det er i hvert fald ikke dig der gør noget forkert her, men ham der burde kigge indad og finde ud af, hvorfor han har behov for at 'skjule' dig, for det er det, han gør.

Og hold igen med at prøve at få børn med ham til I har løst dette. Det er lidt for stort et issue til at du skal forsøge at få børn med ham.
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Der er nogle mennesker der har følgende holdning: Venner har man for livet. Kærester/koner osv osv kommer og går. Denne kreds er stabilitet. Du er ustabilitet. Det øjeblik du ikke er der mere, hvis det skulle ske, har han stadig en fast rygrad at gå tilbage til. Lidt ligesom Joe Biden siger: "The middle class is the backbone of the american economy". Den skal altid være der og den skal der ikke pilles ved. Og så kan man altid pille ved de rige eller de fattige og eksperimentere i løsninger der, fordi de løsninger kommer aldrig til at virke helt, og derfor må man godt lave eksperimenter der. Give de rige høje skatter eller give de fattige gratis sundhedshjælp. Lidt ligesom når man eksperimenterer med ting i ens parforhold, det kommer aldrig til at fungere helt alligevel, så derfor kan man lige så godt eksperimentere og prøve at løse det, men så også kun der. Og så holde alt andet ude af dette eksperiment vi kan kalde for "parforhold". Derfor: hvis han bragte dig ind i hans inderkreds ville han bringe ustabilitet ind i stabilitet og det sted der var stabilitet før, ville der nu også være ustabilitet. Forestil dig en situation hvor i går på diskotek sammen. Han klapper en pige på røven, alle vennerne griner. De sætter sig ned sammen lidt senere og en af pigerne i gruppen siger "det var sgu ikke ok" - og så bryder de ud i grin alle sammen, også hende. Og så taler de aldrig om det mere. Du vil aldrig kunne grine der. For det er dig denne handling ville gå mest ud over og det er dig der vil skabe kaos i dette system. Kærester er gode at have, men de skal også være på afstand sådan så de kun ser en fra ens bedste side og man er fri for unødige konflikter. Det er livet for kort til. Bare fordi man har en kæreste, er man stadig interesseret i andre kvinder. Og dette dilemma er der kun een i vennegruppen der vil kunne blive ked af - dig. De andre griner bare, og laver jokes omkring, husk, at du har en derhjemme der også venter på dig. Nævn mig eeen drengegruppe i verden, der sidder i byen og drikker nogle øl og der kommer et par smukke kvinder forbi og man ikke begynder at snakke om, hvilken af dem, man gerne ville have med hjem. Det er lige så normalt som når du står op om morgenen og tænker på om du skal ordne dit hår. Men denne snak kan han jo ikke tage, når du er der. Omvendt, når snakken er taget uden dig, kommer han hjem til dig, hvad man ikke ved, har man ikke ondt af, og så kører jeres forhold fint videre for han har ikke, og vil ikke føre sin fantasi ud i virkeligheden. Bare fordi du gerne vil fotograferes sammen med Brat Pitt, er der en verden til forskel fra at have denne tanke og til at rejse jorden rundt hver weekend for at finde ham et sted på kloden så du kan blive fotograferet med ham. Så: Lad ham være alene med hans venner og veninder, der er bare nogle situationer/samtaler hvor en kæreste ikke vil passe ind, også hvis du er verdens bedste kæreste. Løs det ved at tage ud med dine venner.
contrast

contrast

1864 indlæg
^ hvis det er den indstilling man har over for sin kæreste, skal man nok bare være single. Man kan ikke få det hele.
Emma Butterfly

Emma Butterfly

41 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes du skal tage en snak med ham om det det er ikke okay at han kalder dig jaloux og er det helt umuligt synes jeg du skal insistere på at se dine veninder selv til en julefrokost og på andre tidspunkter så kan han jo begynde at undre sig over hvad der sker når han ikke bliver inviteret med.
Afrodites

Afrodites

54 indlæg
Helt enig, Contrast