1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Han sletter ofte sin Instagram og genaktiverer ...

Han sletter ofte sin Instagram og genaktiverer den samme dag

gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Min ekskæreste har for vane at slette sin Instagram og så senere samme dag, så genaktiverer han den. Han gør det nok en gang om måneden, måske mere, det er bare de gange, jeg har opdaget det. Ja, jeg stalker hans profil lidt og han stalker min. Vi er ikke uvenner, men det går bare ikke, at vi er sammen. Men jeg vil vildt gerne vide HVORFOR...sidst blev jeg bekymret for ham og skrev om han var okay eftersom han nærmest lever sit liv gennem Instagram. Så snakkede vi så lidt og så videre. Kender I andre der gør det? Er der et trick ved det? WHY?
lucky2000

lucky2000

3 indlæg
  • Skrevet
Jeg bliver lidt forvirret, når du siger, at han sletter sin konto? Skal bare lige være med; altså, du mener ikke, at han i stedet gør sin instagram privat --> offentlig o.s.v? Jeg har ikke før prøvet, at nogle deaktiverer sin instagram og tror ikke, at der er noget specielt "trick". Måske bliver han overstimuleret ift. sociale medier og vil have en pause og ser det, at slette sin instagram som den eneste reelle mulighed? 
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Han deaktiverer den, altså sletter den. Nogle gange kan man så se hans navn når man ser på den samtale man har haft med ham, andre gange står der bare "instagram bruger" eller sådan noget i stedet for hans navn. Måske afhængig af hvor lang tid han har haft den slettet. Men han genopretter altså indtil videre samme dag. Det er det, at det er samme dag, han genopretter, der er skør. Tog han 14 dages pause hver gang kunne jeg bedre forstå det.
jane9595

jane9595

12 indlæg
  • Skrevet

Jeg synes ikke det lyder som om du stalker hans instagram "lidt", sådan som du beskriver det. Han er din EKSkæreste, og du behøver ikke at vide hvorfor han gør de ting han gør. Er du iøvrigt sikker på at det faktisk er ham der bevidst gør noget som helst ved sin instagram-konto? Kan det ikke bare være noget med nettet eller en bug i instagram?
Tag hellere selv en pause fra hans instagram (lad være med at lede efter ting på hans profil, og lad være med at læse igennem jeres gamle samtaler), det tror jeg ville gøre dig godt. Skaf en hobby, lær noget nyt. Mediter, eller sådan noget. Læs om egenpleje og positiv tænkning. Du kan for eksempel starte her: https://www.clairvoyant24.dk/spirituelle-fortaellinger/clairvoyance-og-healing/ Og husk, det er dig selv der behøver din opmerksomhed. 

gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Vi er stadig venner, og nej, jeg hopper ikke på reklamer. De fleste "stalker" deres ekser, det ord skræmmer mig ikke. Jeg har masser af hobbies. Jeg er interesseret i hvorfor mennesker gør som de gør, uanset hvem de er.
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jane, reklame eller ej, men jeg er gået ind på siden :D
Lad mig høre om dine erfaringer. Jeg kan se at de har en fb side også: https://www.facebook.com/clairvoyant24.dk/

Har du prøvet at ringe til dem? Hvad fandt du ud af? Kan man mødes med dem face to face for at finde ud af om de er ægte?
Jeg har mødtes med en kvinde der var healer, men det er kun fordi jeg kendte hende i forvejen, og ja, jeg må sige, at det gjorde indtryk.
Ligesom der er nogle mennesker der er gode til fodbold og kan noget med en bold, så man bliver helt imponeret, så er der også nogen der kan noget med "det man ikke har kontrol over" og så bliver man lige bombet tilbage til stenalderen på et splitsekund og indser at ens egen intellekt er tæt på 0, mens man selv render rundt og tror at man kan alt og ved alt - og dette er sindsyg fedt, at nå til den erkendelse, lidt ligesom den selv einstein kom til til sidst "det eneste jeg er sikker på at jeg ved, er, at jeg intet ved" :D :D Jo mere du ved, jo mere finder du ud af, at du ikke ved :D :D Så, lad mig høre om dine oplevelser, skriv gerne en privat besked hvis det er for personligt at skrive her, det du oplevede ved at ringe til dem/skrive sammen med dem :) Det vil være højt værdsat :-)