1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Han spurgte om mit nr, men har ikke skrevet

Han spurgte om mit nr, men har ikke skrevet

SFS

SFS

2 indlæg
  • Skrevet
Hej piger. Jeg var på venindetur til KBH med to veninder over weekenden. I lørdags var vi så en tur i Fisketorvet, hvor en pæn fyr prikker mig på skulderen. Han sagde at jeg fangede hans øje, og om ikke han kunne få mit nummer. Jeg er ret reserveret anlagt og var nok også lidt chokeret, så det første jeg sagde var "kunne du ikke starte med mit navn?" Han griner og vi hilser med navn. i det samme ser jeg en ring på hans finger og begynder at spørge hvad det handler om. Han siger noget med at det er en tus (eller også hørte jeg forkert). Jeg spørger igen og siger det er da ikke en tus, det en rigtig ring. Han forklarer så at han er ikke forlovet, og gentager sig selv. Jeg siger okay. Han spørger hvor gammel jeg er og jeg svarer 25. Jeg spørger hvor gammel han er, og han siger gæt. Jeg gætter stort ved siden af og siger måske 29? Han var så kun 19 hahah. Min veninde bliver så utålmodig og siger at jeg bare skal give ham mit nr så vi kan komme videre. Jeg giver ham mit nummer, og han taster det ind og gemmer med navn, og vi skilles da han siger at han skriver til mig. Her to dage senere, har jeg intet hørt. Hvordan ville I tolke det?
culpa

culpa

689 indlæg
  • Skrevet
Jeg ville nok gætte på, at han først spurgte om dit nummer, derefter var du grov, men nu havde han bedt om det, og nu hvor han har tænkt over det, har han ombestemt sig. Det lader ikke til, at du gav et særlig godt indtryk.
Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes da ikke ts var grov måske mere bare forvirret eller påpasselig, det er jo heller ikke hver dag en fremmed fyr med ring på fingeren (den havde jeg også spurgt ind til) kommer og vil have ens telefonnummer. Det korte svar er, at han nok har ombestemt sig ja.
culpa

culpa

689 indlæg
Det er som sagt også blot et gæt, og du kan ligesåvel have ret. Jeg ville have tolket det som uforskammethed, og han kan have haft det på samme måde, men han kan vel være mere tolerant. Det kan vi kun gisne om.
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
Hahah :D Ro på :)) For det første er der ikke gået en uge endnu. Jeg har læst en del scorebøger da jeg var 18-19 stykker for at ku score pigerne på mit gymnasie så jeg altid var i gruppe med de bedste piger og dermed fik det højeste snit haha - men kernen ved de bøger er generelt, at fyren skal vente en uge med at skrive for ikke at virke desperat, og dernæst virke totalt ligeglad for så får du hende haha :D Jeg gik så ind på nettet og generelt var der enormt mange drenge i 18-19 års alderen der interesserede sig for den slags guider - og de er sikkert stadig populære, hvis man er 18-19. Men lang historie kort, det gælder om at score en i en shopping center, alle de guides anbefalede dette sted fordi pigerne var in the mood haha (var de klar på at bruge penge, var de også klar på at blive scoret logikken hehe) - så skulle han sige noget basic og ikke tænke så meget over det - "you catched my eye" er en ret typisk en, så skulle den bare oversættes til dansk, dernæst skulle man vise at man var kvalitetsstemplet i forvejen af en anden kvinde, dvs. tag en ring på fordi guidsne sagde "kvinder vil have det de andre kvinder har" dvs. du vil have ham mere fordi en anden kvinde allerede har valgt ham til :D :D Så han har gjort alt efter bogen og nu skal han så bare vente en uge inden han må skrive til dig. Hvis han ikke skriver om en uge, har han allerede nået målsætningen og fået dit nummer. Case closed job done. Eller han tør bare ikke, fordi jeg kan huske jeg selv tænkte, at hun vil ringe til politiet hvis man skriver, fordi det eneste hun lige nu sad og tænkte på var, at jeg kun var ude på at få nummeret fordi jeg ville... tilmelde nummeret til et eller andet reklamekartotek så hun fik en masse reklame på mobilen. Da drenge på 18-19 selv oplyser deres numre til alle mulige reklamesider tror de at pigerne også kun tænker på det, og er klar til at gå langt for at mistænke en fyr, hvis han bare spørger om hendes nummer :D Ergo, han tør ikke fordi han har kun teknik i hovedet og tror at du ser verden på samme måde :D Der er tonsvis af ting, så bare rolig, he is in to you, men det er ikke sikkert at i kommer videre :)
culpa

culpa

689 indlæg
Det ville da være belejligt såfremt han tilfældigvis havde læst den samme guide som dig, på det præcis samme tidspunkt i hans liv som dig, hvor guiden også sagde at han skulle gøre præcis hvad der står i dette opslag. Desværre tror jeg at chancen herfor er forsvindende lille, specielt henset til at den guide efterhånden må være gammel og at jeg tvivler på at unge mænd nu til dags gider at læse den slags. Derudover vil hvad der står i guiden være forkert, og man skulle da derfor tro at den ville være revideret i løbet af de sidste ca. 14 år siden du læste den. Jeg tror stadig bare ikke at han er interesseret.
SFS

SFS

2 indlæg
  • Skrevet
Hvor aggressivt ville det være at skrive til ham på Facebook og spørge om det var ham jeg mødte? Han fortalte kun sit fornavn men der er en profil der ligner ham virkelig meget (også vist til en veninde som var med, som er enig i ligheden). Jeg tænker blot i tilfælde af at jeg intet hører efter fx 5-7 dage?
culpa

culpa

689 indlæg
Det ville nok være nemmere at lade ham skrive, hvilket han vil hvis han er interesseret. Hvis han ikke skriver er han ikke interesseret, og så er der ingen grund til at opsøge ham.
Supernova1

Supernova1

511 indlæg
  • Skrevet
Synes du skal glemme ham, han lyder ikke til at være rigtigt interesseret, og jeg synes bestemt ikke du selv skal begynde med at skrive til ham, for gør du det så vil han højst sandsynligt kun miste endu mere interesse for dig og tænke det for kedeligt/nemt. Siden han ikk engang har skrevet til dig efter den dag så må det jo kun betyde at han var useriøs og kedet sig lidt og ville tage lidt pis og hyggesnakke med en pige, har tanken strejfet dig at han måske kun spurgte om dit nr for at bevise han kunne få det?
Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
  • Skrevet
Måske aldersforskellen kan spille ind, hvis han virkelig kun er 19 kan 6 år synes af meget. Men igen, vi herinde kan jo kun gætte.