1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Har brug for jeres mening om dette✌

Har brug for jeres mening om dette✌

Tineprinsessen

Tineprinsessen

13 indlæg
  • Skrevet
Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde på vedkommendes vegne.. Jeg så en fyr igennem noget tid som har skrevet herinde og fandt så ud af at han spillede på to heste.. og det skal lige siges at han ikke viste at jeg vidste det.. Jeg droppede kontakten med ham og lod som ingenting.. og efter 2-3 dage var han ude af mit system og når jeg tænkte på ham var det kun vrede rettet mod ham og medlidenhed med den stakkels pige som er sammen med ham idag! Der gik så 1 uge hvor vi intet kontakt har haft og jeg har smidt det ene positive opslag op efter det andet fordi jeg er ved at flytte i lejlighed med veninde og er op til eksammer og det er gået skide godt plus ser en fyr som gør mig helt blød i knæene❤❤ Jeg finder så ud af igår at han har haft fat i min svoger for at høre om jeg var sur på ham og spurgt ind til mig?? Hvor min svoger fortalte at jeg havde det godt og at jeg så en fyr plus det med lejligheden og da jeg høre det tjekker jeg min facebook og instagram og han har blokeret mig✌✌ hvad tænker I om sådan en type?? Jeg tænker en som ikke er værd at samle på, på nogen måder og får ondt af at han ikke har nosser nok til se virkeligheden i øjnene?? Og hvorfor gå op i mig efter den behandling du har givet mig seriøst er du dum✌✌😊
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Her er hvad han oplever:

Han dater en pige, det lader til at gå rigtigt fint, pludselig en dag holder hun op med at svare på hans beskeder, og smider en masse "ih hvor er jeg glad" oplæg på facebook. Efter en uge uden at hun har villet svare ham, snakker han tilfældigvis med pigens svoger, som fortæller ham at hun har fundet sig en ny fyr.

Jeg synes helt ærligt at det er en ganske rimelig reaktion fra hans side. Hvis det var mig, så ville jeg også føle mig ret så droppet, og noget så uinteresseret i at forblive i hinandens liv efter sådan en svada.
Hvis du ikke har konfronteret ham med at han datede to piger på en gang, hvis i slet ikke havde talt om at i skulle være eksklusive, hvad har han så gjort galt ?

Mænd og kvinder har forskellige dating strategier. De fleste kvinder holder sig til en fyr af gangen, giver ham den fulde opmærksomhed, og smutter videre hvis han ikke er god nok.... "Du'er ikke. Væk" strategien
De fleste fyre, derimod, kaster om sig med lokkemad, for at se om bare en enkelt bider på, uden tanke for sandsynligheden for at mere end en skulle gøre det, "Før eller siden MÅ der vel være ÉN...." strategien.....

Jeg tænker du skal være glad for at du har fundet dig en ny fyr, og jeg tænker at hvis du skal give ham en reel chance, så skal du holde op med at fokuserer på den anden fyr... Og jeg tænker at det du skal gøre, det er at tage den lektie til dig, at man bliver ikke eksklusive af at have drukket et glas vin sammen. Og det er vigtigt at tage den snak, når man vil have den. Når man synes at man fortjener den sikkerhed. Kommunikation og forventningsafstemning er alfa og omega hvis du vil have et sundt forhold.
vaniljestang

vaniljestang

356 indlæg
  • Skrevet
Jeg tænker at du håber han ser dit indlæg herinde og blokere dig op? Du siger jo han har skrevet herinde før, og hvis han er herinde ved han nok godt det er ham du snakker om, når du også nævner han spillede på to heste. Hvis det virkelig går dig så godt, og ser en anden osv. Hvorfor bruger du så din tid på at skrive om den anden herinde? Hvis en gammel flirt havde blokeret mig og jeg selv havde det godt, og var helt færdig med den anden, ville jeg ikke skænke det en tanke at han havde blokeret mig.. Så tænker du nok ikke er heelt ovre ham alligevel.. Jeg kan ikke forstå hvorfor du tænker over det, og sågar bruger tid på at skrive et indlæg, hvor du spørg hvad vi synes om ham? (hvad skal du bruge det til?) .. Du skriver han er dum, fordi han har spurgt din svoger om du er sur på ham, men du går jo mindst ligeså meget op i ham stadig, siden du skriver om ham herinde? .. Det lyder til at du alligevel er en smule sur over at han har blokeret dig, du er nok ikke helt ovre det endnu og gerne vil vise du har det godt udadtil, selvom du nok ikke har det helt så godt som du påstår. - Jeg synes bare du skal nyde de gode ting der sker i dit liv, også ligge alt det gamle bag det :)

Mest populære tråde