1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Har han gjort det forbi. Eller?

Har han gjort det forbi. Eller?

Ieatmars

Ieatmars

9 indlæg
  • Skrevet
Hej alle Jeg har brug for hjælp med at finde ud af hvad der skete mellem mig og lade os kalde ham X. X er 35 år og jeg er 25 år. Jeg mødte X igennem en fest og vi hygget os rigtig meget sammen, han var meget charmerende og sød (og rigtig flot!). Vi havde god kemi og det endte med vi tilføjet hinanden på fb. Dagen efter skriver han og spørg hvordan det går, vi får skrevet ret meget sammen i ca 1 uge hvor han så samler mod til at invitere mig ud. (Første date) Gik rigtig godt, han hentet mig i bil og vi tog så i biografen og bagefter ud at spise. Det var rigtig romantisk og så hyggeligt. Vi endte med at gå rundt mens vi holdt i hånd sammen osv. Han kører mig så til sidst hjem og vi krammet farvel. Vi skriver herefter i en hel uge indtil han så invitere mig ud igen, der tager vi på en cafe og vi drikker kaffe og spiser kage. Den her gang ender vi så med at kysse. Og alt var rigtig godt og romantisk. Han ender så med at køre mig hjem igen. På tredje date (og sidste date) Der tog vi ud sammen på en shopping center, der snakker vi så og vi hygger osv alt går godt men så spørg han mig om jeg ikke har lyst til at tage hjem til ham, jeg ved hvad det også ellers kan betyde, så jeg sagde at jeg rigtig meget kan lide ham og er tiltrukket af ham men vil gerne tage hjem til ham når jeg har lært ham bedre at kende. Han svaret så det er op til mig og at han ikke prøver på at skynde mig el noget han vil gerne have jeg skal være tryg ved ham Så spurgte han om vi ikke skulle tage på date, i slutningen af ugen, smilende svaret jeg det kan vi godt. Men her går det galt Da han så kører mig hjem, så kysser vi hinanden farvel men efter et par timer skriver han ikke over SMS så ofte. Indtil næste dag hvor jeg så spurgte om alt er okay for han virker ret stille Han skrev så den her SMS: Hej, alt er okay, jeg har bare tænkt over det og for at være ærlig så har jeg datet yngre piger og det har aldrig endt godt. Jeg er bange for vi skynder os for hurtigt og at jeg ender med at såre dig. Jeg er forvirret hvad jeg vil med os, om det kan blive seriøst, eller om det for mig mere For sjovt. Jeg vil bare ikke ende med at såre dig. Jeg svaret så: Hey jeg vil ønske du fortalte mig det noget før men jeg respekterer dit valg og tak fordi du siger sandheden. Jeg tror også det har gået for hurtigt.. jeg valgte alligevel at fortsætte fordi jeg godt kan lide dig. Men håber det bedste for dig, og jeg hygget mig meget og det var rigtig hyggeligt at ses jeg vil ikke presse dig el noget, så jeg forstår godt hvis du vil stoppe :) Han svaret så Tak:) du er sød og jeg kan godt lide dig men jeg bange for at såre dig. Jeg håber du får en god dag Så skriver han til mig efter 3 dage "Hej håber du får en god dag i dag" Jeg forstår ikke hvorfor han skriver til mig efterfølgende?? Men jeg forstår generelt ikke hvad der skete lige præcis el hvorfor han fik kolde fødder. Jeg kan rigtig godt lide ham og vil ønske han gerne ville forsætte, hvad synes i jeg skal gøre?
gitte345

gitte345

567 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Han vil gerne knalde med dig men ikke mere end det. Han skriver efter 3 dage, fordi han er træt af at have brugt tid på dig, når han nu ikke fik lov at knalde dig. Han håber derfor, at du savner ham så meget, at du nu gerne vil knalde, hvis I mødes igen og dermed får han så også, hvad han vil have. Glem ham!! Når en fyr siger, at han ikke ved, om han er seriøs så er han 100 procent sikkert IKKE seriøs og bliver det aldrig.
Ieatmars

Ieatmars

9 indlæg
Hej Gitte tak for dit svar! Hmm men hvorfor snakket han så om fremtidsplaner, hvad han søger i et forhold, og så var han virkelig sød og respekterende at jeg ville vente med at sove med ham. Var det bare løgn for at få mig i seng med ham også? :( Øv. Jeg havde lidt på fornemmelsen ham her var skummel
anonymcat

anonymcat

108 indlæg
  • Skrevet
Tror ikke det er fordi han bare vil knalde.. tror godt han kan lide dig, tror bare han er bange og derfor holder afstand.
Ieatmars

Ieatmars

9 indlæg
Bange for hvad?? :/
gitte345

gitte345

567 indlæg
Det er svært at bedømme og du må stole på din mavefornemmelse. Ja, han kan være bange for at binde sig og miste sin frihed eller blive såret, men min erfaring er nu, at når en fyr bakker ud på den måde og siger, at han ikke er seriøs, så er han det ikke. Fremtidsplaner, hvad han søger etc ville jeg ikke lægge noget i. Det er folk vant til at snakke om, når de dater, en salgstale er det vel. Hvis du ikke kan glemme ham, så skriv en ret direkte besked til ham frem for at glide af. Skriv "Skal jeg ikke komme hjem til dig og se en film", og så må du tage den derfra.
Ieatmars

Ieatmars

9 indlæg
Men hvis jeg skriver det, er jeg så ikke "billig?" Eller nem at få? Og der jo ik garanti han så bare skrider efter han har fået sex.....
anonymcat

anonymcat

108 indlæg
  • Skrevet
Ved ikke hvad det skulle være. Synes bare det er forkert at komme med den konklusion at han bare vil knalde, for det er altså ikke sikkert. Kan sagtens være han bare har det lidt svært med nogle ting, og bearbejdere nogle ting. Måske er han bare ikke klar
gitte345

gitte345

567 indlæg
Der er aldrig nogen garanti. Jeg kan jo bare sige ud fra, hvad jeg selv ville gøre. Jeg ville prøve at glemme ham. Kunne jeg ikke det, så måtte jeg kaste mig ud i det og evt risikere at han smuttede efter et par ganges sex. Intet i livet er sikkert.
Ieatmars

Ieatmars

9 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes bare det underligt han kan skifte mening så hurtigt ~ da han har virket så interreseret og sikker mht at date mig.. Jeg ved ikke om jeg har lyst til at sove med ham når han allerede kan forsvinde efter 1 kys så tør jeg sku ikke.

Mest populære tråde