1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hjælp! jeg vil have hvad jeg ikke "kan få&...

Hjælp! jeg vil have hvad jeg ikke "kan få"

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
anonyma2

anonyma2

96 indlæg
  • Skrevet

Jeg har haft det på samme måde, indtil jeg fandt den 'rigtige', jeg tror bare ikke din ekskæreste har haft hvad der skulle til (:

missengmark

missengmark

12406 indlæg
  • Skrevet

Jeg forstår SÅ meget dit problem, for jeg har det HELT på samme måde!
Jeg fandt den her helt fantastiske fyr, og jeg var helt vild efter ham! Indtil han spurgte om vi skulle være kærester og ville have jeg skulle møde hans forældre - så knækkede filmen, og jeg var bare ikke interesseret i ham mere.
Det er SÅ frustrerende. Og jeg føler mig virkelig dum og åndsvag, for jeg kan jo godt selv se at det er helt hen i vejret.
Jeg har desværre ikke fundet en kur på det endnu... Men som Anonyma2 siger; det handler nok bare om at finde den rette...
Jeg er bare for god til at se på alle fejlene i stedet for de positive sidder :/

frk85

frk85

497 indlæg
  • Skrevet

Uhh.. Jeg har helt samme problem =( For mig tror jeg det er en kombination af noget forsvarsmekanisme og så bekræftelsen..

For uden at lyde selvglad så får jeg altid rigtig mange tilbud, og synes bare ikk det er særlig spændende med de fyre der bare serverer sig selv på et sølvfad.. "vil" hellere selv udse mig fyren og det er oftest dem der virke ligeglade med mig, for så får jeg bekræftelse i at jeg kan "overvinde" stort set alle med min charme.. Men når det så er gjort, så synes jeg ikk længere det er interessant.. Men det måske fordi fyre i min verden altid har været = svigt og gaver.. Også hellere stoppe når legen er god, hvis du forstår..

Men seriøst, det er så frustrerende og jeg vinder intet på det.. For jeg vil jo ha' en sød og dejlig kæreste som ser mig og ikke kun mit ydre, en som får mig til at grine og føle mig tryg / sexet.. Men jeg tror bare ikke jeg giver hverken fyrene eller mig selv en ordentlig chance for at blive forelsket =( Og i en alder af 26 har jeg endnu ikk været rigtig forelsket..

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Årh jeg er så enig med jer alle sammen, særligt frk85; jeg elsker den der "jagt" efter fyren, og når jeg så får ham, er det lidt kedeligt.. Det er så frustrerende!