1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Hjælp lyst til en anden end min kæreste

Hjælp lyst til en anden end min kæreste

vaniljestang

vaniljestang

377 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Tiden viste vejen.
Supernova1

Supernova1

494 indlæg
 • Skrevet
Altså.. Dig og din nuværende kæreste lyder virkelig til at være alt for forskellig til hinanden, det lyder som om du manden i forholdet, jeg havde følt jeg var sammen med en tøs hvis det var mig sådan noget skete for. Han ligger ikke engang op til kram, prøv lige tænk at være sammen med en og så føler man sig ikk engang elsket af sin partner, man skulle tro du var sammen med et lig. Jeg synes du skal gå fra ham selvom det ikk er det du vil, og så prøve at finde en anden god fyr som er lidt mere som dig. Angående ham den anden fyr du snakker med, hvis du har behov for at skjule ham og du har noget i mod din kæreste f.eks læser alle jeres beskeder sammen så ved du allerede der at du gør noget forkert og især også når du ved din kæreste ville blive stiktosset hvis han fandt ud af jeres venskab, jeg er personligt af samme holding som din kæreste angående at have venner af det modsatte køn mens man er i et seriøst forhold, det jeg også meget imod, for prøv selv se, du siger han er en ven men alligevel har du fucking meget lyst til ham, og at han også virker til at være seksuelt interesset i dig, det gør det hele bare endu mere forkert, fordi forestil dig hvis det var din fyr som havde samme type veninde som din “ven”. Det er moralsk forkert det du har gjort og ovenikøbet at mødes med ham hemmeligt, drop dit venskab til ham for din egen respekts skyld inden du ender i utroskab som lyder til at du påvej til. Mit bedste råd til dig er: Drop din nuværende fyr og ham vennen du snakker med da han alligevel er lidt klam at mødes og skrive med dig når han ved du i et forhold, drop dem begge to, tag en pause, ladvær med at forhaste noget, hold din dømmekraft åben så kan du hurtigt finde ud af hvem der er god for dig og hvem der ikk er, så skal den rette nok selv dukke op.
vitaminwater

vitaminwater

384 indlæg
 • Skrevet
Puha, du lyder ret meget som mig selv. Og jeg forstår virkelig godt din frustration og at du har brug for noget mere mandighed! Den type din kæreste lyder til at være, er nok bare sådan han er. Han er måske bare ikke særlig seksuel og er mere en medløber, hvis du forstår? Det er dejligt du har fundet en der er mega sød ved dig, men du må heller ikke nøjes. Jeg tror godt, at du ved om du kan leve med jeres ikke-seksuelle forhold/du-tager-initiativ-til-al-intimitet forhold. Der findes altså de fyrer der er mega søde OG kan kneppe som bare fanden haha. Med det sagt, så synes jeg det er forkert med ham den anden mand. Du får for det første ikke mindre lyst til ham ved at mødes med ham og skrive med ham, og for det andet, så synes jeg slet ikke det er forkert med venner, men du blev random venner med ham, og hvorfor har du brug for flere venner? Jeg tror lidt du "flygter" fra de problemer der er i dit forhold og prøver at finde lidt tilfredsstillelse et andet sted, uden som sådan at gøre noget "forbudt". Jeg kan ikke sige hvad du skal gøre, men gør noget ved det med din kæreste inden du kommer til at gøre ham ked af det, og så du selv kan blive mere afslappet.
gitte345

gitte345

716 indlæg
 • Skrevet
Altså det der med din kæreste holder da på ingen måde i længden. Du kan lige så godt gå fra ham nu og dyrke din nye flamme.
vaniljestang

vaniljestang

377 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
1987-male

1987-male

2738 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Har det på samme måde. Min sætning skal bare ersattes med "hun" i stedet: "Hun er den der har behandlet mig bedst af alle de kvinder jeg har kendt." Men for satan hvor er sexlivet dødt. I starten er det fedt, jeej sex i lange baner, hun siger ikke nej, men med tiden finder man ud af, det er ikke kvantiteten, det er kvaliteten, der skal for fanden to til det her, omvendt, kigger jeg bare en lille smule til højre eller til venstre ved jeg, at her vil det køre, men hvad med selve forholdet? 120 i timen, enorme følelesmæssige udsving hos hende, selvværd under frysepunktet osv... Nej tak, har været der. Jeg har også som dig prøvet at tage mellemvejen uden at krydse nogen grænse, MEN på den anden side, har jeg læst indlæg nok herinde til at vide, at hvis der er noget der gør ondt på en kvinde, så er det "den anden" lige meget om man har krydset en grænse eller ej, så mellemvejen er heller ikke en mulighed. Tror desværre at det er et uløseligt problem den her, jeg har "bare" fjernet fokus fra tankerne i forhold til problemstillingen lidt mere og mere over på noget andet, sådan så det ikke fylder hos mig, for jeg ved inderst inde, at det ikke kan løses, der vil altid være noget hos den anden man gerne vil have skal være liiidt bedre. Jeg har fået det bedre af denne tilgang, måske kan det også hjælpe dig :) Om du skal holde kontakten til den anden - jeg ved det ikke, gør det, lad det give dig et sus når i snakker sammen, men når suset har lagt sig, husk resultatet til næste gang - "se det forsvandt også her, og jeg troede jeg var max tiltrukket af ham seksuelt, men når jeg lærte hans personlighed bedre at kende, viste det sig, at jeg ikke helt var tiltrukket alligevel bagefter, det var bare den indledende forelskelse... igen... hvor forsvandt den lige hen..." Dvs. når du møder den næste, så kan du måske stoppe det i opløbet mens du er i forhold, sådan så du ikke sidder i dilemmaet bagefter, fordi det ER hårdt. Bare et par ideer :-)
gitte345

gitte345

716 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg kender flere par, der simpelthen ikke har sex mere, men "fungerer godt i hverdagen". Nogle af dem har ikke haft sex i flere år. Jeg må indrømme, at jeg synes, det er en sørgelig tendens. Ja, det er da let at få det til at glide, hvis man bare vælger passionen fra, som både er limen men også djævlen, der skaber problemer. Hvad er livet uden at mærke yderpolerne? Jeg synes virkelig folk er blevet for hyggenygge agtige og for fokuseret på, at der ikke må være drama. Selvfølgelig skal der ikke være vold og stoffer, men det er da en gave, at man spiller på alle tangenter. Det er da netop når man møder et menneske, der virkelig sætter ild i en, at man lærer noget om sig selv og om andre, også det smertefulde og der, hvor man kommer til kort og bliver bange. Så vokser man som menneske og modnes; det er hele pointen. Man forelsker sig ikke i de forkerte, man forelsker sig i dem, der udfolder en som menneske og provokerer en til at udvikle de sider, man ikke selv er i stand til at udvikle. Jeg synes virkelig, at det er den gratis løsning at finde sammen med en hyggeperson, der på ingen måde sætter ens følelser i brand på godt og ondt. Det er fattigt. Lidt ligesom en tale til en konfirmation eller bryllup, der kun indeholder det gode og lyse og hyggelige. Nej, de taler der gør indtryk er dem, der har det hele med; også det ulykkelige og mørke, forandringen, døden, smerten, sygdommen.
Miss J

Miss J

41 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
vaniljestang

vaniljestang

377 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Opfølgning:

Jeg endte med at være min kæreste utro. Jeg ved det her lyder vanvittigt men jeg nød virkelig at mærke min sensualitet igen. Jeg fik besøg af min "ven" tidligt onsdag aften og han blev til om morgenen. Vi lå hele natten og snakkede, puttede, kyssede endte med sex. Jeg har det selvf ikke godt over at have bedraget min kæreste men jeg indså virkelig at jeg ikke skal være sammen med ham længere. Jeg slog op med ham igår. Jeg fortalte ikke noget om utroskaben. Men jeg fortalte mine følelser var væk og st jeg ikke kan leve uden intimitet. For shit hvor følte jeg mig euforisk over at mærke mig selv igen. Jeg fæler at i alt den tid jeg har været sammen med min kæreste var der lukket helt ned for min sensualitet og det er virkelig gået op for mig at det er den fysiske del der er mit kærlighedssprog. Det er det der skal til for at jeg kan være glad og føle mig elsket. Det er som om alle mine følelser for min eks bare forsvandt i samme sekund og alt gik op for mig. Mit dilemma er nu: vi skulle ha været på ferie sammen her om et par uger. Ferien er betalt og det er ikke småpenge. Det var vores begges drømmerejse.. Han har sagt han tager afsted om det bliver alene eller om jeg tager med.. Mit dilemma er nu at jeg ikke ved om jeg skal tage med?
contrast

contrast

1790 indlæg
 • Skrevet
Hej :) det er godt at høre at du fandt dig selv igen. Han lød virkelig dræbende at være sammen med. For en del år siden gik jeg igennem det samme - havde en kæreste, der ikke var til stede seksuelt/intimitetsmæssigt. Det ville jeg ikke rigtigt se i øjnene før jeg mødte en mand, som jeg havde sindssyg kemi med. Det var den vildeste eufori efter et år med min eks, og jeg endte også med at være ham utro. Jeg slog op så snart jeg kunne, og havde da enormt dårlig samvittighed. Men nu kommer jeg med en lidt upopulær holdning: nogle gange har den anden part altså også meget at sige ift. utroskaben. Hvis man, som du, har kommunikeret utallige gange, hvad du har brug for på det intime plan uden der er sket en skid, så synes jeg faktisk ikke han burde være overrasket over utroskaben, hvis han fik det at vide.
Men ja, godt at høre at du har fået klarhed nu.