1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Hjælp/råd til skrive/møde en genert pige

Hjælp/råd til skrive/møde en genert pige

A unknown

A unknown

33 indlæg
 • Skrevet
Jeg er en ung mand, som skriver med en rigtig søde pige, vi har ikke mødes i nu, men jeg vil gerne, hun er usikker/genert og er ikke sikker I nu, grundet hendes fortid tror jeg, tør ikke rigtig at spørge ind til det. Min venner siger at hun ikke er vær at bruge tid på, men jeg vil ikke være en som svigter hende, vi skriver rigtig godt sammen, det er mest mig som skriver først, grundet hun arbejder til sene tider. Er der nogle som har nogle råd eller tips til hvad man lige skal, gøre for hun kan måske føle sig mere tryg over for en ny person.
TCJ

TCJ

8 indlæg
 • Skrevet
Hej! Hvor er det dejligt, at du har fundet dig en rigtig sød pige at skrive med. At du ikke ønsker at svigte hende men derimod ønsker at få hende til at føle sig tryg er meget omsorgsfuldt og betænksomt af dig. Da jeg mødte min kæreste, var mit hjerte itu efter ulykkelige oplever i min fortid, og jeg var derfor både usikker, genert og tilbageholdende. Min kæreste gjorde nøjagtigt, hvad jeg vil anbefale dig at gøre: Vær ærlig, vis interesse og bliv. Fortæl den heldige pige at du synes, at hun er rigtig sød, og at du gerne vil mødes med hende. Vis interesse ved at spørge forsigtigt ind til hendes fortid, og begrund din nysgerrighed med at du oprigtigt ønsker at lære hende at kende. Ud fra din korte beskrivelse af situationen synes jeg bestemt ikke, at du skal give op på hende. Giv hende tid til at åbne sig op, og når du finder ud af, hvorfor hun er usikker, genert og tilbageholdende, vil det sikkert give rigtig god mening for dig, hvorfor hun ikke bare kaster sig i armene på dig med det samme. Alle mennesker har en bagage (nogle tungere end andres), og jeg tror på, at der vil komme noget godt ud af det, hvis du gør en indsats for at lære din søde pige at kende. Held og lykke!
A unknown

A unknown

33 indlæg
Jeg takker, det kan bruges :) I forhold til at spørge ind til hende. Hvordan gør man det forsigtigt som du siger, er fuld forstået med at være nysgerrig, jeg vil jo ikke have det til at lyde som fortæl om din fortid i grove træk, sådan ud af det blå, det tænker jeg ikke er så godt?
TCJ

TCJ

8 indlæg
 • Skrevet
Jeg er glad for, at det kunne bruges. Med hensyn til at spørge ind må du stole på din egen situationsfornemmelse. Hvis det lykkes dig at mødes med hende, anbefaler jeg et tidspunkt, hvor I har tilbragt et par timer sammen forinden, I er alene, og stemningen er god. Det er bedst at tale om sådan nogle personlige ting i virkeligheden, men hvis det er mere oplagt for dig at gøre det på besked/messenger, kan du tage en "light"-version af samtalen, hvor du skriver noget ala: "Hej X. Du må rette mig, hvis jeg tager fejl, men jeg har på fornemmelsen, at din fortid på den ene eller anden måde holder dig tilbage med hensyn til at mødes mig. Du skal vide, at jeg ikke har nogle intentioner om at dømme eller svigte dig, men at jeg derimod er oprigtigt nysgerrig på at lære dig bedre at kende, fordi jeg holder af dig. Jeg ønsker, at du skal føle dig tryg i mit selskab, og det ville glæde mig, hvis du havde lyst til at åbne op og fortælle mig din historie. Samtidig må du ikke føle dig presset, for jeg venter gerne til, at du føler dig klar til at stole på mig. Jeg har lyst til at være her for dig, fordi jeg synes, at du er rigtig sød. Jeg glæder mig til at høre fra dig!" Hvad tænker du om at skrive noget i den retning til hende? Du kan eventuelt tilføje, at du både er frisk på at tage snakken over besked og i virkeligheden. Bare lov mig at du ikke bakker ud, hvis/når hun åbner sig op. Det er nemlig dér, hun er allermest sårbar og har brug for dig.
A unknown

A unknown

33 indlæg
 • Skrevet
Okay det må jeg stole på så. Jeg ville også helst tale om noget så personligt i real life, men det kan være vi bliver nød til det over besked. Jeg havde også selv tænkt på at skrive noget i samme stil, men blev lidt usikker på om man kunne tillade sig det og om det ligesom vil skræmme hende væk! Jeg kan love dig at jeg ikke bakker ud på noget tidspunkt, jeg bliver og lytter på hende så hun kan føle sig så tryg som hun nu kan med en nu person :)
TCJ

TCJ

8 indlæg
 • Skrevet
Det synes jeg bestemt godt, at du kan tillade dig! Jeg kan kun forestille mig, at sådan en besked vil gøre hende rigtig glad, fordi du dermed viser, at du holder af hende og er oprigtigt interesseret i at lytte og forstå. Alene det, at du har oprettet denne tråd, viser, at du både er omsorgsfuld og betænksom, og den del af din personlighed skal du da endelig bare vise hende! Og selvom hun måske ikke fortæller dig hele sin historie, første gang du tager initiativ til snakken, så må du endelig ikke miste modet. Vær vedholdende og bliv ved med at vise interesse - så kommer hun forhåbentligt til at føle sig tryg i dit selskab før eller siden. :)
A unknown

A unknown

33 indlæg
 • Skrevet
Okay, så må jeg bare finde det rigtige tidspunkt at sende hende sådan en besked. :) det gør jeg og det håber jeg også. I hvertfald tak for hjælpen, :)
TCJ

TCJ

8 indlæg
 • Skrevet
Velbekomme! Har du fået skrevet til hende? Og hvordan gik det? :)
A unknown

A unknown

33 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg det har jeg, det gik faktisk godt hun var glad for at høre og glad for jeg skrev det til hende og hun fortalte lidt og vi skrev lidt om det. Men nogle dag efter skrev hun at hun var begyndt at se sin eks igen så der stoppet hun lige som tingen, og skrev at hun lukket sin bruger når hun havde skrevet farvel til mig, desværre. :)
Aisa

Aisa

64 indlæg
 • Skrevet
Det ville jeg tage med et gran salt. Det er ikke givet, at hun er begyndt at se sin eks igen. Det er også en mulighed, at hun alligevel ikke var parat til at åbne op og fik kolde fødder. Derfor lukkede hun af på den måde. Måske...

Mest populære tråde