1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hun tør ikke vise mig kærlighed

Hun tør ikke vise mig kærlighed

Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Hejsa allesammen,
Jeg har igennem nogle år set en pige, som jeg holder af. Vi begyndte at lave lidt mere end at ses for et års tid siden, og for ca 8 måneder siden valgte jeg at erklære overfor hende at hun var den jeg ville have, at jeg så en fremtid med hende, og at det skulle være os to (det tog mig meget lang tid at komme frem til den konklusion, da hun på ingen måde er den ideele partner, men på alle de punkter der er væsentlige for mig, er hun helt perfekt). Hun har dog hele tiden holdt fast i at det der hejs med at skulle lege familie var noget hun gerne ville, men ikke følte sig klar til.
Hun har det sidste år (altså også mens vi har hygget lidt) set 3 andre fyre, et par af dem nåede hun endog at kalde kærester , så noget har hun jo lyst til. Hun havde svært ved at kapere at jeg var sammen med andre piger, så det droppede jeg, også selvom hun efterfølgende fandt en anden fyr at lege kæreste med i en måneds tid eller to. Nu har hun så været "single" sammen med mig igen de sidste par måneder, og vi har hygget os som vi plejer, vi rejser, har sex engang imellem, oftest når hun har lyst, for jeg gider ikke at tigge om det, det er altså under min værdighed, også selvom jeg så undværer, da jeg ikke har lyst til at hun skal føle sig usikker på min kærlighed. Og jeg har igen udtalt mit ønske om at vi gør mere for at skabe det liv sammen, som jeg kan se for mig, og som hun udtrykker at hun gerne vil have.
Vi har talt om hvordan hun har svært ved at se mig som en god partner, fordi hun synes jeg er for tæt på hende, og hun ser mig mere som familie end som kærestepotentiale. Vi har derfor talt om hvordan hun kan flytte på det syn. Og vi har fundet på forskellige ting at prøve. Nogle af dem meget dyre, besværlige eller tidskrævende aktiviteter fra min side. Ting, som hun siger hun mener vil hjælpe hende med at skabe overskud og lyst til at fokusere på "os", altsammen ting som der (som jeg ser det) er helt naturligt at man beder sin kæreste om. Men *hver* gang (med undtagelse af første gang) jeg har gjort mit, så trækker hun i land, og vil ikke deltage, i vores fælles parforholdsopbyggende aktiviteter fordi hun ikke har overskud, eller lyst. Nogle gange på en voldsom måde, hvor hun udtrykker en mangel på accept af vores fælles projekt. Jeg har spurgt om vi skal finde på noget andet som hun har mere lyst til, eller om vi skal finde en terapeut at spørge om hjælp. Men hun holder fast i at de ting vi har aftalt er gode nok, hun skal bare føle sig motiveret, at hun elsker mig, men har nogle ting at arbejde med.

Jeg er nået til det punkt hvor jeg føler at hun bare bruger mig til at få de ting hun vil have. Sex, gaver, oplevelser, hjælp i hverdagen mm. uden at ville give mig det jeg gerne vil have. Kærlighed.
Og det er ikke en følelse jeg bryder mig om.
Hvad skal jeg gøre ? Hun siger alle de rigtige ting, og gør derefter de helt forkerte ting. I de år jeg har kendt hende, har jeg aldrig følt en større samhørighed med et andet menneske, end jeg har med hende, så det vil være meget svært for mig at bare gå min vej. Endnu mere, fordi jeg også vil føle at jeg vil svigte hende, når jeg nu har lovet hende min kærlighed.
Jeg talte med en sexolog om det dengang vi begyndte at gøre mere end bare at ses (en sexolog der kender hende), der sagde at det var spild af min tid at vente på at hun blev klar... Men jeg er ikke så god til at tage i mod et råd der gør at jeg går fra hende, og søger lykken et andet sted... Jeg har ikke travlt med at få en familie, for jeg har fra tidligere ægteskab. Men jeg savner at blive vist kærlighed, for det gør hun rigtigt dårligt.
Hvad ville i gøre ?
Peanut1980

Peanut1980

11 indlæg
  • Skrevet
Hej Bamsefar, jeg fik for noget tid siden nogle rigtig gode råd herinde samt bekræftelse på, at min kærestes opførsel var ufølsomt. Han har indset det og lige pt. kører det rigtig godt :D så tak for hjælpen dengang :)

Sikke et dilemma du selv står i  når jeg læser din tråd kan jeg ikke lade være med at tænke, at hun i den grad opfører sig ufølsom overfor dig. Du har serveret hele dit hjerte på et sølvfad for hende og vist hende det liv, som du gerne vil skabe sammen med hende. Som du selv skriver, så udtrykker hun, at det også er det liv hun ønsker sig, men det lyder desværre ikke til, at det er sammen med dig. Hun har haft flere kærester i jeres OFF perioder og hun bakker, når der kræves en indsats fra hendes side for at skabe et parforhold jer to imellem... Et forhold kan kun blive til noget, hvis I begge arbejder for det, fordi I begge to vil det/hinanden. 
Jeg er ked af at sige det, men jeg ville tage lidt afstand fra hende i en periode. Måske det er det der skal til for at hun bliver klar. Og nej, det ville ikke være at svigte hende, for du slider dig selv op, hvis du skal bevise din kærlighed for en kvinde hver evig eneste dag uden at der kommer nogét som helst retur udover tomme ord... og det er tomme ord, når man siger en masse og der ingen handling følger til at bakke ordene op. 
Der er gået et par uger siden du startede dit oplæg og jeg håber for dig, at jule amoriner har indtaget jeres begges hjerter :) men hvis ikke, så kommer der her et bamsekram og et ønske om en rigtig god jul :)
gitte345

gitte345

567 indlæg
  • Skrevet
Altså det du forklarer passer ikke på overskriften, synes jeg. Hun tør godt, men hun har ingen grund til det, for du elsker for jer begge. Du drukner hende simpelthen i kærlighed og forståelse. Men jeg synes ikke, det er rigtig forståelse, for så ville du spejle hendes usikkerhed og kulde meget mere. Kærlighed og respekt er især at forstå den andens behov, evt for afstand og tid og plads, og ikke bare køre på med egne ønsker. Du er nødt at lægge afstand til hende og være langt mindre krævende følelsesmæssigt. Tal mindre om DINE følelser og accept hendes behov for distance, så har du en bedre mulighed. Jeg tror simpelthen du er for veninde-agtig. Du er nødt til at være en mand, som hun kan respektere og det gør du altså ved at træde nogle skridt tilbage og passe dit eget liv og ikke psykologisere hendes manglende lyst til nærhed med dig.

Mest populære tråde