1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hvem søger mest nærhed hos den anden - begge, d...

Hvem søger mest nærhed hos den anden - begge, dig eller kæresten?

Fritzen

Fritzen

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg har i en længere periode spekuleret på, om det er mig der 99% af gangene opsøger et kram eller et kys/tantekys fra min kæreste, fordi det er den følelse jeg har fået.. så jeg tog en prøve i dag og lod fuldstændig være med at opsøge ham med hverken krammere eller kys, men jeg ville selvfølgelig tage imod det hvis han lagde op til det, og det resulterede I, at jeg på en hel dag kunne få 1 kys (under sex) og et farvelkys, som jeg afviste og tog den på kinden i stedet for, inden jeg tog hjem ... selvom vi har været ude og gå med hunden og har været på tur, har han ikke taget min hånd og ville holde mig i hånden... Jeg har sagt til ham her til aften, at jeg synes det er mærkeligt og at det gør mig enormt ked af det, at han søger mig på et minimalt niveau, hvortil han svarede, at han bare ikke havde behov for at kysse eller kramme mere end 1-2 gange pr gang vi ses... Så mit spørgsmål lyder på; er det et optimalt forhold, at jeg skal opsøge ham så meget som jeg gør og han ikke vil opsøge mig mere end hvad han gør? Jeg giver ham normalt jævnt Tit krammere og kys fordi jeg elsker ham og jeg vil have han skal føle og vide at jeg elsker ham. Oplever i det samme med jeres kæreste? Det er ikke fordi han afviser mig når jeg så gerne vil have et kram eller et kys eller tager ham i hånden, så tager han imod det og han fortæller mig han er glad for jeg gør det, men jeg har det bare ikke særlig fedt med, at han ikke har lyst til at søge mig noget mere end hvad han gør. Hvad har i at sige? Har i oplevet det samme?
gitte345

gitte345

755 indlæg
  • Skrevet
Jeg har aldrig oplevet det med en kæreste, tværtimod er jeg den kedelige, der lige har puttet læbestift på og derfor synes, det er lidt åhhh. Men med bollevenner er det jo et tegn på, at man blot er bollevenner. Nogle mennesker er bare mere fysiske end andre...men der er da nederen, hvis han kun gider kysse, når i knalder. Har han ikke et stort sexbehov? Tror mange mænd kysser for at det skal lede videre til sex.
1987-male

1987-male

2800 indlæg
  • Skrevet
"Hvad har i at sige?" Ikke andet end det jeg siger her: https://forum.woman.dk/debatten/kaerlighed/hjaelp-soeges-f1885d02-1155-4347-8887-647fa75ed490#post-1500094
Afrodites

Afrodites

30 indlæg
  • Skrevet
Prøv at læse om de 5 kærlighedssprog.. Det forklarer meget godt, hvorfor han ikke har så stort et behov for nærvær som dig.. Jeg er ligesom din kæreste, hvorimod min mand er ligesom dig.. Det er også mest min mand, der opsøger mig med kys og kram, og ja det gør ham da nogle gange lidt usikker, og så tager vi en snak om det, hvor jeg så lige opper mig med det fysiske..
Freud_pigen

Freud_pigen

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Igen som Afrodite nævner, har vi forskellige kærlighedssprog, min kæreste elsker fysisk bekræftigelse af kys, kram og nus. Hvor jeg mere føler det er tid (med hinanden) og små gestuser, ved at han fx tager opvasken fordi han ved jeg har haft en lang dag. At jeg ikke kysser og krammer ligeså meget, betyder ikke jeg elsker ham mindre, vi viser bare vores kærlighed forskelligt. Jeg tror dog altid det er godt, at have lidt fra alle 5 punkter, men vi vil jo altid hver især have et der dominere :) <3 men som sagt, betyder det ikke jeg elsker min kæreste mindre, jeg elsker ham faktisk over alt på jorden, også selvom jeg nogle gange giver udtryk for at alt den kyssen og krammen kan blive Lidt for meget for mig 😅

Seneste tråde