1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hvor blev kærligheden af?

Hvor blev kærligheden af?

hele4924

hele4924

6 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Min kæreste og jeg har været sammen i lidt under et år. Han er tysker og vi mødes da jeg boede i Hamborg. I mellemtiden har han offeret sig og er flytter til Danmark hvor vi bor nu. Vi har boet sammen i godt og vel tre måneder. Desværre går forholdet ikke så godt. Jeg har ikke mærket nogle følelser for ham i lang tid og har hverken lyst til at kysse eller gå i seng med ham, hver gang jeg prøver føles det meget forkert. Jeg tænker det har været en meget stresset periode for os at få ham etableret her i danmark og det kan selvfølgelig have sin effekt på forholdet, men inderst inde frygter jeg, at det er fordi det er ved at gå til sin ende. Jeg håber derfor på, at nogen her kan rådføre mig hvis i har stået i samme situation, hvordan i håndterede det.
Supernova1

Supernova1

460 indlæg
  • Skrevet
Send ham retur
Lily-pie

Lily-pie

125 indlæg
  • Skrevet
Da jeg havde været sammen med min kæreste i 2 år, gik jeg begrund af studie ned med stress, det resulterede i at jeg blev meget i tvivl om hvad jeg følte for ham, jeg følte ikke jeg elskede ham, men samtidigt kunne jeg ikke drømme om at gå fra ham, så på et eller andet plan må jeg jo elske ham, det var en meget hård og forvirrende tid.. Det vi gjorde var at sætte os ned og snakkede om det, jeg sagde til min kæreste hvordan jeg havde det, og så snakkede vi om det, og hver gang fik han mig til at indse at jeg jo elskede ham, at jeg bare havde det svært.. sådan var det i ca. Et halvt år, og så fik jeg det bedre og der har ikke været noget siden.. Jeg vil dog sige, hvis jeg fik det på samme måde nu, så havde jeg sammen med kæresten fået noget parterapi..
hele4924

hele4924

6 indlæg
Det er godt at høre, at der stadig er håb. Hvor lang tid stod det på for dig?
Lily-pie

Lily-pie

125 indlæg
I et halvt år ca. fra juni til oktober. Det lyder måske dumt, men min kæreste og jeg snakkede om det mange gange, det var tit jeg, at jeg var ked af det, og vi så snakkede om at jeg ikke vidste om jeg elskede ham eller ej, så en dag i oktober, (en morgen før jeg skulle til eksamen, virkelig god timing) var jeg ked af det igen, igen, igen, igen, igen, og det var virkelig ved at gå min kæreste på, så han sagde at han faktisk havde overvejet at slå op, og flytte fra hinanden når vi havde råd til det, når vi engang var færdig med vores studier, men at han selvfølgelig ikke vil gøre det, så snakkede vi lidt, og blev enige om at hvis vi gjorde det, ville vi jo alligevel bare komme sammen igen, så vi kunne lige så godt lade vær med det, så grinte vi og fik det godt igen, og der har ikke været noget siden..