1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Hvorfor liker han ikke mine billeder?

Hvorfor liker han ikke mine billeder?

Forvirret.dk

Forvirret.dk

20 indlæg
  • Skrevet

jeg har set den her fyr for et år siden og vi følger stadig hinanden på Instagram.
lang historie kort, vi så hinanden 3 gange over 1,5 månedstid, men skrev rigtig meget sammen. 

vi var sammen dagen op til jeg skulle på ferie og vi skrev ikke sammen de 5 dage jeg var af sted, hvilket jeg synes var helt fint.
da jeg så er på vej hjem, spørger jeg om vi skal ses i løbet af ugen, men han har ikke tid. Så skriver vi ikke sammen derefter i omkring 14 dage.
jeg skriver til ham om vi skal stoppe med at ses eller prøve at finde en dag, fordi jeg bare gerne vil vide om ham har lyst eller ej. Gider generelt ikke spilde min tid. 

han skriver at han meget gerne vil ses og vi laver nogle halve aftaler der aldrig bliver til noget. Derfor stopper jeg med at prøve og han skriver heller ikke til mig.

Efterfølgende har han det sidste år svaret på mine stories med emojies, hvilket jeg ikke har svaret på. Jeg er begyndt at svare lidt på hans, ligeledes kun med emojies, som han liker og en enkelt gang har han svaret.

han liker dog ALDRIG mine billeder på Instagram og har ikke gjort det siden vi stoppede med at ses.
derfor forstår jeg ikke hvorfor han prøver at komme i kontakt med mig på stories, når han alligevel ikke prøver at få en samtale i gang. For mig virker det som om han bare vil have at jeg stadig husker ham, men uden han vil noget.

hvad tænker i?

vitaminwater

vitaminwater

399 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror dine tanker er rigtige. Lad vær med at spild tid på ham! Jeg synes det er så snusket gjort, lige hele tiden at gøre dig opmærksom på, at "jeg er her stadig". Jeg tror ikke han vil noget seriøst. Så mit råd er at du enten skriver til ham at han skal stoppe med at kontakte dig på den måde, eller så blokerer du ham. Medmindre du synes det er fint nok, så kan du jo bare spille med på den. 
Kiggerbaremed

Kiggerbaremed

3 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror du ser spøgelser. Måske finder han bare ikke dine billeder interessante. Der findes ikke én endegyldig regel om hvornår og hvorfor man skal like noget på SoMe. Som jeg hører det er du jo lige så dårlig som ham til at kommunikere

Seneste tråde