1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Jeg drømmer stadig om ham

Jeg drømmer stadig om ham

Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
1987-male

1987-male

3103 indlæg
 • Skrevet
https://forum.woman.dk/debatten/kaerlighed/sygelig-kaerlighed-051ddf72-bb75-4c77-a1ac-a8c72542fc18#post-1499737
https://forum.woman.dk/debatten/kaerlighed/hjaelp-kaerlighedsdrama-i-udlandet

I burde skrive til hinanden for i kan begge ikke slippe hver jeres fyr lige hårdt, og selvom i ville skrive at jeres problemlemstillinger er totalt forskellige, så er det samme følelser i har, og når det er samme følelser i har, så er det samme løsning der skal til for at acceptere disse følelser og ikke tænke på disse fyre :) Og løsningen er, at i giver hinanden forståelse for hinandens følelser og så kan i begge komme videre uden at kigge tilbage :)
Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
gitte345

gitte345

846 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Her er jeg!:) Jeg hedder i øvrigt slet ikke Gitte i virkeligheden, men det er en anden sag:)

Jeg er begyndt at se Craig Kenneths videoer på youtube og det burde ALLE der drømmer o at få deres eks tilbage gøre. Der hundredevis af videoer der tager alle spørgsmål op og folk har det som vi har det. Sagen er, at jeg har en anxious tilknytning i kærlighedsforhold og jeg falder for avoidants. Det er en klassisk konflikt, hvor jeg er dramatisk og gerne vil og alligevel ikke tør og han er kold og tilbageholdende og vil ikke rigtig. De to typer tænder på hinanden. Det skyldes forladthed og traumer i barndommen. Og det gør det nok også hos dig. Det hjælper at vide, at de besættelsestanker du har om ham, de handler om en forælder i stedet. Se de her videoer med Craig Kenneth og lær at arbejde med dig selv i stedet. Så bliver de her mænd ligegyldige. Jeg kæmper selv med det.

Og så vil jeg sige, at ALLE mine ekser, før eller siden, er vendt tilbage og jeg har kunnet få dem igen. Den sidste kom tilbage forleden, efter 8 år! Så det kan man da altid tænke på, at de vender tilbage om 1-8 år (og der er man så ligeglad med dem). Jeg er tit sluppet ud af forhold på meget pinlige måder, hvor jeg måske har slået op men senere nærmest stalket dem og tigget dem om at tage mig tilbage. Har ydmyget mig selv totalt. Men selv det har de åbenbart glemt efter nogle år. Eller også husker de mig som hende, der elskede dem mere end nogen anden. Og det vil de have igen.

Jeg trøster mig også lidt med at verden ville være et forfærdeligt sted uden mennesker som dig og mig, der elsker meget stærkt og er så involverede. Tænk hvis alle mennesker var overfladiske og bare sådan "nå, det gik jo ikke, nu må jeg videre". Hvem skulle skrive kærlighedssangene, lave filmene, skrive digte og hvad ved jeg. Mna må være stolt af at have store følelser, men det gør fucking ondt i flere måneder eller år, mens der er i dem!

Den ekskæreste der forleden skrev, at det "kunne være hyggeligt" at mødes igen havde jeg drømme om i flere år. Jeg var totalt smadret. Nu er han ingenting for mig andet end svage minder. Jeg har på ingen måde lyst til at gå ind i det igen.
Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
Deleted
gitte345

gitte345

846 indlæg
 • Skrevet
Åh ja, kender det. Jeg skriver også om det. Efter nogle år har du stadig minderne om at føle noget intenst for et andet menneske, som du bare ikke elsker mere. Der er mange mennesker, der aldrig prøver det. For nylig fik jeg i en uge noget medicin som mange kendisser i usa får, xanax. Det gjorde at man ikke mærkede noget, ikke havde store følelser, ikke elskede noget, ikke var vred over noget. Jeg kan love dig for, at det er det mest triste af alt. Der er mennesker der stort set ikke føler noget. Jeg er også ked af det for tiden og drømmer om ham hver nat, tænker på ham hver dag, tjekker han instagram alt for meget, men det bliver bedre om nogle måneder. Jeg prøver at gøre en masse godt for mig selv og dyrke mere sport, at rejse, gå til kosmetolog og hvad ved jeg. Men græder lidt næsten hver dag.
Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
gitte345

gitte345

846 indlæg
 • Skrevet
Hmm..jamen jeg synes, det har hjulpet mig at vide, at det ikke kun er ham jeg er forelsket i ulykkeligt, men at det er en masse lort fra min barndom der gør, at jeg synes, han er SÅ vigtig for min lykke. Jeg har prøvet at tale med alverdens venner om det, og der er kun en, der forstår mig, fordi han selv er som mig. De andre råder mig bare til at glemme det og siger "han er ikke god for dig". Jeg har endda læst vores instagram samtale op for en ven og mailet den til en anden ven, som bare siger "hey, han er ligeglad med dig. Han ydmyger dig". Hvilket også er sandt. Men de kender jo ikke det bagvedliggende. Jeg droppede nemlig også ham først, hvorefter han kom hen til min lejlighed og ville knalde. Jeg afviste ham. Og derefter har han bare hævnet sig helt vildt og er ond og nedladende. Jeg skrev til ham for 4 dage siden, at jeg kom til hans by (udlandet) i forbindelse med arbejde her 13 september og om vi skulle ses. Så skrev han "der er lang tid til, skriv når du er her". Så skrev jeg "hvad betyder det...fordi du måske dater nogen til den tid". "Ja, det kan jo godt ske" skrev han helt koldt "så kan vi jo ikke ses, det er logisk og simpelt". Og så skrev jeg bare, at så ville jeg ikke ses og at han bare kunne skrive, hvis jeg en dag blev en prioritet for ham. Jeg stalker hans instagram og kan se at han bare liker alle sine lækreste følgeres fotos og skriver komplimenter i kommentarfeltet. Han er sindssygt flot og pigerne elsker ham. Jeg troede han var genert. Har slet ikke set ham som en playboy og kan heller ikke finde. ud af, om han er det eller ej. Måske er jeg bare sygeligt jaloux? I hvert fald får jeg brækfornemmelse af at tænke på, at han knalder alle de her damer og at han måske knaldede andre, mens vi var sammen. Med andre ord: Jeg bruger sygeligt meget tid på at stalke ham og har i perioder tænkt, at hvis jeg bare kunne have sex med ham en gang imellem ville det være nok. Men jeg ved det ikke. Tror bare, det ville gøre det værre at tænke på, hvem han ellers knalder. Jeg ved ikke, hvad jeg skal råde dig til. Det er virkelig svært at sige ned til sex med en man er helt vild. Jge fortryder lidt, at jeg ikke havde sex med ham sidste gang, jeg afviste ham. Stod han uden for min dør nu, så ville jeg knalde ham, selvom jeg synes, han er....ubehagelig og taler ekstremt nedladende til mig. Jeg ydmyger mig selv. Men jeg har så lært at det er helt normalt for folk, der har haft en forælder, der ikke var der for dem. Man er så bange for at sætte grænser og sige "det finder jeg mig ikke i", fordi man er bange for at blive forladt. For mig er det egentlig ydmygelsen der er værst. Gik rundt i byen i går og følte mig bare som affald. Sådan helt lav selvtillid pga det her. Der er masser af andre mænd, der gerne vil have mig, men jeg får kvalme af det. JEg tænker KUN på ham. Og jeg er SÅÅÅÅÅ træt af folk, der siger, at jeg bare skal finde en god mand, der vil mig og som er sød og rar og ikke en playboy og så videre. NEJ JEG gider ej.
gitte345

gitte345

846 indlæg
 • Skrevet
Men jeg synes, du skal se de videoer med Craig Kenneth. Der kan man virkelig se, at det er helt normal at være så besat som vi er og bare tænke på dem KONSTANT!!
Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted