1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Jeg (genert jomfru-fyr) føler mig utilstrækkeli...

Jeg (genert jomfru-fyr) føler mig utilstrækkelig i fht min flirts tidligere (player)fyr

Indyfan

Indyfan

18 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted.
Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
contrast

contrast

1864 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg tænker at du har brug for at vide, at der er mange kvinder derude, som ville elske en lidt genert, intelligent fyr, der ikke samler på sexpartnere - mig selv inklusiv. Jeg har talt om det med veninder, som har det på samme måde. Så vi findes. Jeg siger det, fordi det lyder til at du har opbygget et billede af, at piger som hende du dater absolut ikke hænger på træerne, og derfor gør du alt for at beholde hende. Men der er virkelig masser af spændende mennesker derude, som du ikke har mødt, fordi genertheden har gjort det svært. Men mulighederne er der, også for dig. Prøv at spørge dig selv om, hvilke standarder du godt kunne tænke dig at have i et forhold. Bliver du vred ved tanken om, at I har set hinanden i 10 måneder men ikke er kommet videre? Bliver du vred over, at hun efter 10 måneder stadig ikke kan committe sig til dig?

Det er vigtigt, faktisk alfa omega, at man kan sætte nogle grænser og opbygge nogle standarder for, hvad du forventer i et forhold. De grænser mangler du, men jeg er også godt klar over, at det er svært når man ikke har erfaringen. Jeg har da selv, i retrospektiv, fundet mig i alt for meget i mine første forhold. Jeg vidste jo ikke bedre. Jeg SKULLE have de knubs for at jeg kunne blive såret, og senere hen blive pisse vred og love mig selv, at jeg aldrig nogensinde ville gå igennem det igen for en kæreste. Derfor kan vi også godt sidde og sige hvad du skal gøre og tænke, og at hun nok ikke vil noget seriøst, men det er måske sådan en ting, du selv skal erfare, brænde nallerne på, så du kan mærke din egen sårethed og vrede. Og når jeg fokuserer så meget på vreden, så er det fordi den følelse er en drivkraft til at sige "hell no, jeg er mere værd end det".

Mange af din type er manipulerede af medier til at tro at "nice guys finish last", og at I skal lave om på jer selv og blive mere bad boy agtige. Det kunne ikke være længere fra sandheden. Men det der først og fremmest er din udfordring er som du selv siger, dit selvværd og din selvtillid. Det kan være svært at bygge op, hvis man ikke gør sig nogle erfaringer. Så den langsigtede, men også mest effektive løsning for dig er nok kort sagt at gå ud og lav nogle fejl (som Male også nævnte i en anden tråd), for man kan kun opbygge sit selvværd ud fra erfaringer, det er desværre ikke noget man kan læse eller tænke sig til. Der er ikke nogle genveje. 

Mere selvværd er løsningen på dine frustrationer både i dit kærlighedsliv såvel som resten af dit sociale liv. Lavt selvværd tiltrækker folk der vil udnytte en, folk med narcissistiske tilbøjeligheder osv. Man skal have en "no bullshit" strategi over for andre, men det kræver tid og masser af knubs at opbygge. Og så er det en hårfin balance mellem den indstilling og så at være bitter. Sidstnævnte er heller ikke løsningen.
Indyfan

Indyfan

18 indlæg
  • Skrevet
Tak for svar, contrast. Det er jeg glad for. Tak til alle for at svare faktisk.

Min umiddelbare tanke er, at jeg må nødt til at gå linen ud her, om jeg så brænder mig. Det har jeg nu desværre prøvet før, men ikke i en sådan situation, hvor jeg rent faktisk havde noget kørende med en pige. Det er første gang, at jeg har prøvet noget med en pige, hvor det ikke bare har været beundring på afstand.

Jeg har haft mindst én samtale med hende, hvor hun sagde, at hvis hun bare ville have opmærksomhed og nogen at skrive med, kunne hun jo bare skrive med de andre fyre, der tager kontakt til hende på de sociale medier, eller gå tilbage til sin desperate eks-bolleven, men det gider hun ikke. Hun er ikke interesseret i at ses med - eller skrive med andre fyre eller spilde sin tid, og hun vil heller ikke spilde min, sagde hun. Hun sagde selv, at hun vil ikke holde mig for nar og ville afgjort give mig et svar, hvis hun følte sig afklaret.  Så jeg tror ikke på, at hun er for høflig til at sige nej. Men måske ønsker hun virkeligt, at dette skal blive til noget, for det kunne være så rart for hende, hvis det gjorde, fordi jeg er sådan en god og rar fyr. Jeg tror, at hendes afvisning meget muligt venter længere nede ad vejen, for hun kan ikke fremtvinge følelser for mig, men indtil videre, så vil jeg gøre det bedste for at finde ud af, hvad det her fører til.