1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Jeg har en kæreste og det har min eks også

Jeg har en kæreste og det har min eks også

Altidconfused

Altidconfused

7 indlæg
  • Skrevet

Hejsa
Jeg slog op med min ekskæreste for omkring 2,5 år siden. Han var på det tidspunkt mere vild med mig end jeg var med ham. Jeg havde en trang til at blive single i slutningen af vores forhold, fordi jeg følte der var så meget jeg manglede at opleve ift at møde andre mennesker og leve singlelivet. Desuden havde vi en del problemer, der gjorde at forholdet virkelig var en byrde for os begge to måske. Det endte med at jeg slog op. Siden da har jeg selvfølgelig levet mit singleliv, men han var meget hurtig til at finde en ny. Han blev dog ved med at vende tilbage til mig, for jeg var den han rigtig ville have. Han ventede så om sige på mig, men jeg sagde det nok ikke blev os igen.

Han valgte derefter at indgå i et forhold med en anden pige. Jeg fandt så en kæreste for et halvt år siden, og vi har det sådan okay. Det et fint forhold. Men noget af mig savner stadig min eks. Og det har jeg nærmest gjort siden vi slog op. Jeg har også en følelse af, at han stadig tænker på mig. Han har i årenes løb skrevet til mig, hvor den længste pause der har været uden han skrev var 4 måneder. Det er aldrig mig der skriver til ham, men omvendt.

Jeg er super glad for min nuværende kæreste, men jeg føler selvfølgelig den der "hvorfor kunne han ikke minde mere om min eks på det punkt og det her osv osv", men sådan er det jo. Min eks og jeg slog jo op af en grund, men jeg kan ikke slippe tanken om at vi bare havde mødt hinanden på et forkert tidspunkt. Dog så ved jeg ikke om jeg har denne tanke eller idé, fordi han er sammen med en ny og jeg følte mig såret dengang over det, og måske stadig har det sådan. Måske er jeg bare aldrig kommet mig over ham og derfor har jeg måske haft brug for mere tid inden jeg indgik i et forhold. Men alligevel så indså jeg først dette bagefter. Er jeg bare halv syg i hovedet, fordi jeg ikke kan klare tanken om at min eks er sammen med en ny? Jeg ved ikke helt hvad det er jeg havde forestillet mig.

Jeg elsker min kæreste jeg har nu, så hvad er mit problem lige. Jeg forstår virkelig ikke, hvad jeg vil med mit hjerte eller i mit hovede.

Kan i hjælpe med at få styr på mine tanker?

1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
"Er jeg bare halv syg i hovedet" Nej. Du vil bare gerne have at det fungerede, at lige det sidste også ku være i orden, men det er det stort set aldrig. Jeg synes ikke at du skal bryde kontakten med ham. Måske har du ret i, at i har mødt hinanden på det forkerte tidspunkt. Ofte får både du og ham mere erfaring og bliver bedre til at acceptere den andens mangler, og så er i et godt match alligevel, men det kan godt kræve et års tid endnu hos jer begge inden i når til den erkendelse. For lige savner du stadig det hos ham, at det sidste bare lige ku fungere. Men det kan det ikke, det sidste kan ikke bare sådan lige fungere. i kan sagtens gå tilbage, men det er de samme problemer der kommer igen, så hvis i kommer tilbage til hinanden, skal det ikke være for at løse disse problemer, men for at acceptere at der aldrig er noget der bliver ideelt, og kun der kan i rumme hinanden mest muligt. Så hold gryden lidt i kog, synes jeg, for hans følelser kan også gå fra at være helt vild med dig at friend zone dig og hvis dine følelser også ender i det samme om noget tid, kan i bare være venner. Såh, lad det udfolde sig naturligt, stille og roligt, ik tænk så meget over det, dine følelser vil forandre sig over tid, det samme vil hans, så ingen grund til at lede efter svar, bare hold kontakten stille og roligt og nyd dit nuværende forhold.