1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Jeg har mødt en mand - men ekskærestens ting er...

Jeg har mødt en mand - men ekskærestens ting er stadig i huset???

Dea1988

Dea1988

5 indlæg
  • Skrevet

Kære jer 💗 

jeg er i et dilemma og jeg kan mærke at det går mig på. 

jeg har kendt en mand i 3 måneder nu og vi er kommet ret tæt på hinanden. Han bor i et hus han ejer med sin eks. Hun har været flytter i sin egen lejlighed siden juli 2019. 

men men mange af hendes personlige ting er der stadig og møbler. Hendes make up og undertøj, sko og mange personlige ting. Hun vil ikke hente dem før huset er solgt. 
det skal først til at sættes til salg nu her. 

idag fandt jeg så ud af at i skabene var alle disse personlige ting (ja ved godt man ikke må snage men kunne ikke lade vær) og det gik mig meget på. 


er der ok at han bare er passiv og lader sådan nogle ting være der?! Jeg har svært ved at være i det da hendes energier stadig er i huset så og det er for personlige ting. 


derud over har de en fælles hund som han dog har mest men han har meget svært ved at skulle sige til hende at enten skal han have hunden ellers så skal hun. Så han vil gerne have at de stadig i fremtiden skal skiftes til at have hunden. Det har jeg ikke lyst til og det virker ikke til han vil handle på det. Hvad tænker i? 


derud over sagde han i startet at det var er år siden det var gået fra hinanden og nu finder jeg så ud af at der var det kun 4-5 måneder. Så han var heller ikke ærlig.. 

håber i kan hjælpe mig lidt 🙏🏼💗

Seneste tråde