1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Jer der har Været I et lang tids forhold

Jer der har Været I et lang tids forhold

stine.95

stine.95

42 indlæg
  • Skrevet
Hej alle sammen jeg sørger nogle råd fra jer som har Været I et lang tids forhold. Sagen er den at min kæreste og jeg har Været I et forhold i snart to år nu, vi bor sammen og det har vi næsten gjort siden vi blev kærester ☺ jeg synes ikke det er det samme mere han viser ikke så meget interesseret for mig som han gjorde i starten.. vi har ikke så tit sex længere.. jeg prøver at snakke med ham om det men jeg får ikke rigtig noget ud af det for jeg ved ikke hvordan jeg skal snakke med ham om det og så får jeg sagt noget forkert... er det normalt i et forhold når man har Været sammen så længe? Og hvad kan man gøre for at lave om på det? Synes jeg efter hånden har prøvet alt.. 😕 håber der er nogle der kan hjælpe ☺
Mette83

Mette83

152 indlæg
  • Skrevet
Hejsa.

Først og fremmest så synes jeg ikke personligt at 2 år er lang tid.....- men hvis du er 21 år som dit brugernavn indikerer, så føles det nok som lang tid i din alder. Anyway, det er normalt at når man bor sammen ( eller bare har været sammen et stykke tid- det er forskelligt fra forhold til forhold), at den "nyforelskelse" som man følte i starten af forholdet forsvinder, fordi man nu har en hverdag sammen.
Jeg synes det er godt, at du har prøvet at snakke med din kæreste om det, men ikke så fedt at der ikke sker ændringer. Prøv at snak med ham igen. Denne gang fortæller du, hvor vigtigt det er for dig at han lytter til dig, og at I sammen finder en løsning...- fordi jeg tænker, at når I kun har været sammen i 2 år, og I allerede nu er havnet i "hverdags-suppedasen", så kunne du jo overveje om du måske skulle slå op...
FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
  • Skrevet
Arhhh! Man skal ikke slå op, bare fordi det er blevet hverdag i et forhold efter 2år. 
Jeg flyttede sammen med min kæreste efter 6 måneder og det blev ret hurtig hverdag for os. 
Jeg syntes man holder hverdagen mere hen, når man ikke bor sammen. 
Tag fat i din kæreste igen! 

Husk at ALLE forhold er forskellige og nogen, skal kæmpe mere for det end andre. 
Kommunikation er vejen frem. :)
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1047 indlæg
  • Skrevet
Min kæreste og jeg har været sammen i 3 år og boet sammen i 2,5 år. Vi har ikke ramt hverdagen endnu, selvom vi både har købt lejlighed og hund, men vi kæmper også begge hårdt for at det ikke sker. Der er selvfølgelige dage og uger der er mere hverdagsagtige end andre, men som udgangspunkt arbejder vi begge hårdt for at bibeholde nyforelskelsen så
længe som muligt.

Snak med din kæreste - det er den eneste vej frem. Du kan ikke løse det her selv. Det er ikke kun dit forhold, det er også hans.
Gør op med dig selv hvad det er du vil sige. Hvad er problemet og hvordan ønsker du det løst? Skriv det evt ned. Sæt dig ned med ham på et roligt tidspunkt, tv/computer/telefon slukket, og fortæl ham stille og roligt hvordan du har det. Spørg ham om han har det på samme måde. Spørg ham om der er noget i forholdet han er utilfreds med. Snak sammen åbent og ærligt om Jeres tanker - det er ikke kritik af hinanden, det er ikke fordi I ikke elsker hinanden, men fordi I netop elsker hinanden og ønsker at redde forholdet at I skal gøre det. 

Det er okay at fortælle en partner at man mangler noget/er utilfreds. Jeg har bedt min kæreste om praktiske ting en del gange - ikke fordi jeg er utilfreds med ham, men nogle af de vaner han har som ung mand der aldrig har boet alene kan bare give mig kriller. Men... han kan ikke ændre på det hvis jeg ikke fortæller ham det. Han kan ikke gøre noget ved det hvis han ikke ved at det er et problem. Det lever vi meget efter herhjemme/
contrast

contrast

1864 indlæg
  • Skrevet
Det er lidt en balancegang, og det er svært at give noget konkret råd når man ikke kender jeres specifikke situation. Men et generelt råd er at balancere den tid man er fra hinanden med den tid, man er sammen. Det kan være, han føler at han har brug for mere tid hvor han kan pleje sig selv, det kan være han er stresset, det kan være han har brug for nogle nye input. Der kan være mange grunde til at det er som det er :)
Hvad angår snakken om "hverdag", så vil jeg ikke sige at det at vise meget lidt interesse over for sin partner er hverdag. Det er svært at snakke om hverdag, hvis man har forskellige definitioner af, hvad hverdag er. Jeg synes heller ikke, det er en dårlig ting, hvis man er blevet "ramt af hverdagen". Det gør alle før eller siden. Jeg har en anden definition af hverdag. Når man gør rent sammen eller ordner andre pligter, så er det da hverdag - men sådan ER det jo bare :) Så er der andre tidspunkter, hvor det er mindre hverdagsagtigt.
ZSN

ZSN

10 indlæg
  • Skrevet
Hop ud i verden, lav ting sammen. Prøv nye sexstillinger, køb nyt undertøj. Nyd hinanden. Self er det ikke nyforelskelse efter 2 år sammen, men det betyder ikke at man ikke elsker hinanden. Kom ud og lav ting sammen, så i har nogle dejlige minder :) Og snak med ham hvis der er nogle ting du har på hjertet :)