1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Kæreste glemmer at vaske hænder

Kæreste glemmer at vaske hænder

Lily-pie

Lily-pie

125 indlæg
  • Skrevet
Hejsa Jeg har en mistanke om at min kæreste ikke altid vasker hænder efter han har været på toilettet.. Jeg har den mistanke om at jeg ikke kan høre at han vasker hænder ( ikke fordi jeg står ved døren og lytter, men hvis jeg er i nærheden af døren, vores soveværelse er lige ved siden af toilettet, så kan også høre det fra soveværelset, sådan ca.) plus at han før tit har glemt det, der snakkede vi om det, og han sagde at det var fordi han ikke kunne se den store grund til det, fordi han ikke røre ved tissemanden når han tisser og derfor kommer der jo ikke tis på hænderne. Jeg sagde til han jo stadig skulle vaske hænder, da der f.eks. jo er mange bakterier på træk ud knappen da man normalt ikke vasker hænder før man trækker ud, efter det vaskede han hænder, men jeg tror han er faldet tilbage i sin dårlige vane med ikke at vaske hænder. Når jeg spørg om han harms sket hænder (fordi jeg synes at det gik ret hurtigt, eller ikke kunne høre vandhanen) siger han at han har vasket hænder, jeg tænker bare nogen gange at hvis han har vasket hænder, så har han ikke gjort det ret grundigt.. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ved det, jeg vil rigtig gerne have at han fik en bedre håndhygiejne og tænkte lidt mere over det, også fordi vi har en dreng på 2 år, og jeg er bange for at han bliver syg på grund af et eller anden lort eller tis bakterie der sidder på min kærestes hænder.. hvordan får jeg snakket med ham om det? Og hvordan kan jeg gøre mig sikker på at han vasker fingre..?
Densårede

Densårede

15 indlæg
  • Skrevet
Sig det ligeud til ham som det er.. Hans dårlige hygiejne er ikke kun ulækkert for ham selv men alle omkring ham. Når i har et barn sammen kan du fortælle ham at børn er mere modtagelige overfor bakterier og jeres barn hiver også dette med i vuggestue/børnehave. Der er alt for få forældre der tænker på andre børns helbred og sender syge børn afsted alligevel. Tag det fra en som har været bonusmor.. som valgte at gå grundet manglende hygiejne, dårlig børneopdragelse og manglende empati.
123anonym123

123anonym123

56 indlæg
  • Skrevet
Sjovt. Jeg har lige stået i præcis det samme med min egen kæreste. Jeg spurgte også undrende ind til, hvorfor han ikke vaskede sine hænder efter han havde tisset, og han sagde han jo ikke har fået beskidte hænder, da han intet har rørt ved; jeg fortalte det samme med det at trække ud og bakterier alligevel, og han vaskede hænderne gangene efter, men jeg tør vædde med, at hvis jeg ikke er hjemme eller ikke lige er i nærheden, så gør han det heller ikke.... Tsk tsk.. Jeg føler også lidt at gå panden mod muren. Jeg har ikke lyst til at være en skrap mor, der skal påminde om at vaske hænder, for det er han forhåbentlig klog nok til selv at vide, men åbenbart ikke? :D Jeg har ikke noget barn det kan gå ud over, men jeg synes bare det er hele princippet i, at det er ulækkert at gå ud og røre ved andre ting, som jeg også røre ved, når han ikke har vasket sine hænder... Mit næste mål er at skaffe et eller andet, så han kan se hvor mange bakterier der befinder sig på et badeværelse - eventuelt en "skræk og advarsel" video på youtube eller sådan noget, så han kan forstå alvoren i det, og ikke kan høre det fra mig af :-)
Lily-pie

Lily-pie

125 indlæg
  • Skrevet
Det med at finde en video på youtube var faktisk en god ide, og ikke noget med “så kan du se hvor ulækkert det er ikke at vaske hænder” men mere “ej skat, prøv lige se den her video, hvor er det ulækkert”..