1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. kærester og gaver

kærester og gaver

pinkboho

pinkboho

1154 indlæg
 • Skrevet

Hej piger.
Hvad synes i om sådan noget med at få gaver fra sin kæreste?
Jeg mener, der er jo ikke nogle krav om han skal give sin kæreste gaver. Men alligevel. Min kæreste og jeg har været sammen i over ni måneder, og det eneste han nogensinde har givet mig som "overraskelse" var en pakke cigaretter.
Ikke engang på min fødselsdag fik jeg en gave..
Er virkelig forvirret omkring dette? For høre tit fra mine veninder at de får gaver af deres kærester og sådan, men jeg kan vel ikke kræve det af min? Det er jo ikke dét, der betyder om han elsker mig...

Shakti

Shakti

6781 indlæg
 • Skrevet

Altså fødselsdag og jul, der ville det for mig være normalt at få en gave. Tror aldrig jeg har haft en kæreste, som ikke har givet en gave (stor eller lille) til jul og fødselsdag. Men på alle andre tidspunkter er det ikke noget, jeg ville tænke over..

niceme88

niceme88

81 indlæg
 • Skrevet

Min kæreste byttede min gave han ville give mig til fødselsdag, da han blev meeeega sur på mig ha ha... Så nu vil jeg slet ikke have nogle gaver af ham, så nu kan da jeg da ikke blive skuffet mere Men jeg går heller ikke så meget op i det, må jeg indrømme.

Totoro

Totoro

1108 indlæg
 • Skrevet

Et forhold skal selvfølgelig ikke være baseret på gaver, men det kunne da været rart med en gave, bare en gang imellem - eller i det mindste på sin fødselsdag (og jul..). Og der behøver ikke at være tale om store, dyre gaver, for små gaver kan være lige så gode, for det er tanken der tæller.. Det er bare min mening

Deviliza

Deviliza

777 indlæg
 • Skrevet

Mænd er meget forskellige - ligesom kvinder. Spørgsmålet er om det betyder noget for dig at få gaver? (Og du er ikke krævende eller materialistisk hvis det gør det).
Fx. giver mind stedfar også kun min mor de gaver det lige er krævet for at overholde kutymerne. Dvs. jul og fødselsdag. Nogle gange aftaler han sig ud af at de fx. skal på ferie istedet for at give hinanden gaver. Jeg tror ikke at han er så romantisk anlagt eller selv kan se ideen i gaver. Istedet laver han ny badeværelse i huset eller ordner hendes cykel. Min mor savner det vist også kun i mindre grad. jeg selv har dog altid tænkt at sådan en kæreste gad jeg ikke - og det har jeg heldigvis heller ikke.

Så prioriter og hvis det er vigtigt for dig med overraskelser, så kan du jo prøve at tale med kæresten om at du savner det og synes det hører med i et forhold for at vise at man påskønner hinanden.

Petite

Petite

7660 indlæg
 • Skrevet

Shakti sagde:

Altså fødselsdag og jul, der ville det for mig være normalt at få en gave. Tror aldrig jeg har haft en kæreste, som ikke har givet en gave (stor eller lille) til jul og fødselsdag. Men på alle andre tidspunkter er det ikke noget, jeg ville tænke over..

Jeg er enig her

pigen7

pigen7

911 indlæg
 • Skrevet

Sjovt du bringer det på bane for det er noget min kæreste og jeg netop lige har diskuteret her i weekenden.

Vi giver selvfølgelig hinanden gaver til fødselsdag og jul. Andet ville jeg finde underligt Men derudover har jeg været meget godt til at give ham små gaver ind i mellem. F.eks. en plade chokolade, et sødt kort efter en rigtig møg uge osv. Men nu har vi om halvanden uge været sammen i 1 år, og jeg har f.eks. ALDRIG fået en buket blomster af ham. Han har heller ikke rigtig gjort så meget i dét med gaver til mig. Og det var så dét vi diskuterede. Fordi for mig, så er det en anden måde hvor på at vise sin kærlighed, at give hinanden små ting fordi man tænker på den anden part. Derfor elsker jeg at give min kæreste noget, fordi jeg ved, at han bliver rigtig glad, og fordi jeg føler det er noget andet end at sige "jeg elsker dig" men det er stadig dét jeg mener
Så for mig, er det helt klart noget jeg går op i. Det har det ikke være for min kæreste hidtil, men nu har vi snakket om det, og ja - det ville bare være rart at få en lille kærlighedserklæring på en anderledes måde ind i mellem synes jeg!

Starstruck

Starstruck

485 indlæg
 • Skrevet

Min kæreste giver også kun mig gaver på jul eller fødselsdage.. eller årsdage. Har heller aldrig fået en buket blomster af ham, selvom vi snart har været sammen i to år! Men han er vist bare typen der ikke går særlig meget op i gaver. Han viser sin kærlighed til mig på andre måder. Fx siger han tit han elsker mig og er kærlig over for mig. Og så er han god til at trøste mig når jeg er ked af det og få mig til at falde til ro igen. Jeg tror bare man skal sætte pris på sin kæreste som han er. Alle har forskellige måder at vise kærlighed på.

Midana

Midana

1452 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Vi er rigtige gode til at huske på hinanden. Vi giver selvfølgelig gaver til jul og fødselsdage - og så kan jeg finde på at købe tøj, hvis jeg ser noget pænt. Derudover er vi gode til at købe små ting som chokolade, pålæg osv. Det har vi faktisk gjort de 1½ år, vi har været sammen.

Kæresten er god til at give blomster og i forgårs bankede et bud på døren og stod med en rose formet som en hjerte. Så blev man lige nyforelsket igen

KarinaJull

KarinaJull

4552 indlæg
 • Skrevet

Altså - for det første kan man ALDRIG kræve, at få en gave, heller ikke når man har fødselsdag eller det er jul.. En gave skal gives, ikke tages.

Men altså, min kæreste har givet mig julegave, fødselsdagsgave og et wellness gavekort til vores årsdag - og så har han sendt roser også. Jeg vil indrømme, at det et eller andet sted er lidt underligt, at han ikke har givet dig en fødselsdagsgave - er det noget han normalt ikke gør? Har du hørt ham snakke om hans gavevaner, det kan jo være, at han bare ikke giver gaver, medmindre der holdes en fest el.lign..