1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Kammerat ignorerer mig

Kammerat ignorerer mig

Følelserlvl100

Følelserlvl100

2 indlæg
  • Skrevet
Halløj derude Sidder lidt med et problem, som jo egentlig i bund og grund, er pænt irrelevant. Det er således at min gode kammerat, er begyndt at ignorere mig. Vi har en lidt komplicerede historie - men det er også det der ligger til grunde for vores fantastiske venskab. Her på det sidste er han begyndt at ignorere mine beskeder.. Når endelig han svarer er de korte og kolde - og jeg går ærligt talt lidt i panik, da han betyder en hel del for mig. Han går på uni, og er igang med eksamener - så tænker at han muligvis bare har travlt. Ved inderst inde godt, at jeg bare skal slå koldt vand i blodet. I mit hoved er det bare normal høflighed at svare, når man bliver spurgt om spørgsmål. But oh well - jeg hader sociale medier 😂
1987-male

1987-male

2541 indlæg
  • Skrevet
slå kold vand i blodet. december er den travleste måned på året for rigtig mange og ingen kan overskue noget som helst :) Hvis det ikke kører som det plejer igen til februar, så tag snakken - "hvad vil du"
8210

8210

13 indlæg
  • Skrevet
En teori er, at han gerne vil mere end bare at være venner med dig og derfor prøver han at komme ud af friend-zonen, ved ikke at give dig opmærksomhed. Lad mig sige det sådan, at jeg har benyttet mig af samme strategi overfor en af mine veninder :-) Held og lykke.

Mest populære tråde