1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Kan du genkende dette? :))

Kan du genkende dette? :))

1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Ville bare dele et indlæg om parforhold, synes at det er SÅ godt skrevet :))

"Hvad skal vi egentlig med parforholdet?

Det begynder i børnehaven med at vi leger far, mor og børn, og for mange af os bliver det virkeligheden, når vi når voksenalderen. Indtil kedsomheden, det trivielle, de sure underbukser og diskussionen om leverpostejsmadder laver sprækker i glasuren. Så går nogle i terapi eller bliver skilt.

Derefter begynder perioden med apps og tilfældig sex, indtil man når kvalmegrænsen, når man for fyrrende gang udveksler kropsvæsker med en fremmed og igen begynder at savne det 'ægte', man engang havde. Man savner trygheden i det forudsigelige. Så nu vil man have en kæreste, et rigtig parforhold med en 'man kan blive gammel med'.

Men så sker der det, at man alligevel ikke er klar til at indgå kompromiser (...). 

 

Man gør ikke det, der skal til. Man vælger ikke den nye partner til. Man lever med sin fortids spøgelse, der kiler sig ind i det nuværende parforhold. Og man(d) – (ja, for det er ofte manden, der har det her problem), ser ikke, hvad der sker lige foran næsen på en. Det ubearbejdede lort man ikke har bearbejdet, inden man mødte hende/ ham den nye dejlige. Båndet, der IKKE er cuttet til den gamle eller det gamle liv.

Hvordan skal noget parforhold kunne overleve sådan en præmis?"

Kilde: https://ekstrabladet.dk/opinionen/sannegottlieb/hvem-fanden-gider-vaere-nummer-to/8272000

Damn baby 10/10 :))
Manden mødte en manipulerende kvinde. Hun smadrede ham. Så gik de fra hinanden, hvem der gik "først" er lige meget. Så fandt han en ny. Det kørte. Indtil han fandt ud af, at han tog alt bagagen fra det gamle forhold ind i det nye. Og så blev den nye syndebukken. Stakkels den nye kvinde. Hun forlader ham, helt smadret, uden at have gjort noget galt i forholdet overhovedet, hun elskede ham faktisk. MEN - hvis man tager den manipulerende kvinde som manden mødte første gang, hvordan var hendes liv så før? Var hendes far manipulerende? Højst sandsynligt. Hvis han var, så blev hun jo manipulerende på grund af ham. The circle has been closed. der findes ikke eviggyldige sandheder? Næsten :)) "When a butterfly flaps its wings in Brazil, it produces a tornado in Texas”. Edward Lorenz. Manden havde sgu en pointe alligevel :))

culpa

culpa

689 indlæg
  • Skrevet
Hvilken del henviser du til, når du spørger om vi kan genkende det?
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
Den del med at manden i jeres forhold tager noget med ind fra det gamle og så tror han at i er som hans eks :)
culpa

culpa

689 indlæg
Nej