1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Kan man komme sig over den helt store kærlighed?

Kan man komme sig over den helt store kærlighed?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Ja, som overskriften siger, kan man det ?
Her taler vi den helt store kærlighed, hvor alt bare føltes rigtig, og der var enorme følelser på spil. Men også den store kærlighed, som der ikke er nogen mulighed for at få tilbage (med dén fyr) .. Kan man komme sig over ham og den?
Jeg tænker, at det måske er lettere at komme over en fyr, hvis man finder en ny (på sigt) - men kan man finde en ny fyr, når hjertet efter over et år stadig tilhører en anden?

Bidrag med jeres hudløse ærlighed, piger og drenge

Woobi

Woobi

2225 indlæg
 • Skrevet

Hvis man har mødt den som har vundet ens hjerte 100 % .. Så glemmer man aldrig vedkommende.
Men man bliver nok i stand til at leve med afsavnet.
Også kan man forhåbentligt nok begynde at elske en anden.

CarolineRie

CarolineRie

27 indlæg
 • Skrevet

set fra min side, så tror jeg ALDRIG man kommer sig over den store kærlighed. En ny fyr/pige kan dæmpe det, men inderst inde kommer man nok aldrig.

Dog vil man kunne komme sig nok over det, til at man kan elske en anden på sigt. Men der er jo en grund til at det hedder den store kærlighed - den er speciel.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
sunbeam

sunbeam

6763 indlæg
 • Skrevet

Man kan i hvert fald godt komme sig over sin første kærlighed - som jo også føltes som noget helt specielt, netop fordi det er den første. Det tog mig godt nok over to år at slippe mine følelser fuldstændig for min første rigtige kæreste, som jeg var sammen med to år. De efterfølgende to år sås vi dog stadig, det var også derfor, det tog mig så lang tid at komme mig over ham. Men ja, i dag har jeg INGEN følelser tilbage overhovedet for ham. Man kan jo aldrig glemme en person, man kan ikke bare slette ham fra sin bevidsthed. Men jeg tror mere, at det måske er tanken om hvordan, det var engang, man savner, og ikke så meget selve personen i sig selv. (Har der ikke været en debat om det her før? Jeg synes, jeg gentager mig selv nu ). Den kærlighed, jeg føler for min nuværende kæreste, er ikke den samme som den, jeg følte for min første rigtige kæreste, men tingene var jo også anderledes dengang - jeg var yngre og en helt anden person, end jeg er i dag. Til gengæld er det meget meget bedre det, jeg har nu!! Jeg ville ikke bytte det væk med noget! "Tiden læger alle sår" - det gør den altså! Men det er klart, at har man været sammen med sin ekskæreste i lang tid, har han jo været med til at forme ens personlighed, han har været med til at gøre en, til den man er. Dét kan man jo ikke glemme, for havde det ikke været for ham, ville man ikke være sig selv i dag. Så på den måde kan man ikke glemme eller komme over ham. Men følelserne i sig selv, altså selve forelskelsen mener jeg godt, man kan komme over.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Dystermulen

Dystermulen

1 indlæg
 • Skrevet
Deleted
heyhej

heyhej

1997 indlæg
 • Skrevet

Det tror jeg aldrig helt at man gør, nej. Du kan komme videre med livet og måske endda finde en andet som man kommer til at elske, tror bare ikke at man stopper med at elske den anden.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg tror på, at man aldrig glemmer en person, som man har elsket højt. Og det har jeg nu egentlig heller ikke nogen intentioner om, han har jo været med til at gøre mig til den, som jeg er i dag.

Jeg har bare i godt et år troet, at jeg var ovre denne her fyr (eks kæreste) .. Men hver gang jeg hører hans navn, snakker med ham, eller bliver mindet om ham på den ene eller den anden måde (en sang, en film, noget bestemt mad osv. ) - så går det helt galt. Så savner jeg ham, og føler hvad jeg følte da vi kom sammen.

Jeg har forsøgt mig med andre fyre i mellemtiden, og hver eneste gang er jeg løbet mere eller mindre skrigende væk, fordi det bare føles forkert .. I starten troede jeg det var fordi, at jeg har været uheldig førhen, og at det derfor var min krops måde at "beskytte" mig på. Nu tror jeg dog mere det bunder i, at jeg stadig ikke er ovre min eks kæreste.

Jeg har før kunnet komme mig over andre fyre, som jeg også har elsket, men jo mere tid der går og jeg stadig føler som jeg gør, jo mere mister jeg troen på, at jeg nogensinde kommer mig over min eks. Jeg mener, 14 måneder er da lang tid, ikke? Burde jeg ikke efterhånden være ovre ham?

Huplahopla

Huplahopla

49 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Det tror jeg på, man kan. Jeg er kommet ud af et forhold med min eks for en måned siden. Han var min første rigtige kærlighed, vi var sammen 3,5 år. Vi elskede hinanden så ufattelig højt, og ingen af os havde lyst til at stoppe det.. men vi kunne simpelthen ikke give hinanden det, vi havde brug for. Det her citat har siden trøstet mig meget: "If love isn't enough, it's not really love".
Jo, vi elskede hinanden - men selvom det var en stor kærlighed, var det ikke den helt rigtige kærlighed, for når man finder den, så er det den, der holder og den vil overskygge den store kærlighed fra ens fortid, som man troede aldrig forsvandt