1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Love/hate

Love/hate

Bambam

Bambam

3 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hello everybody, Jeg har gået og undret mig over noget, og håber I vil komme med jeres synsvinkel. Tror I på en mand kan hade en kvinde, som elsker ham? (Eller evt omvendt)
gitte345

gitte345

755 indlæg
  • Skrevet
Jada.
1987-male

1987-male

2800 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Faktisk godt spørgsmål :D Hæng på, nu bliver det rigtig grimt :/ Tager jeg fx en kvinde som jeg med 100% sikkerhed ved elsker mig men som jeg virkelig hader inderligt, hader jeg så hende alligevel, eller hader jeg mig selv for ikke at være i stand til at... finde en der er bedre, når nu man ved "hvordan man gør" og har "ramt" den næsten næsten perfekte ? Der er betingelsesløs kærlighed fra hendes side MEN man hader sig selv for, for fanden da, lige en lille detalje mere (personlighed/udseende), så havde hun været 100.00% perfekt, hvorfor fanden lykkes det ikke at finde et 100.00% "match"? Så man hader jo ikke hende! Man hader sig selv for at man ikke kan finde en som hende, bare lige lidt bedre. (Græsset er altid grønnere på den anden side problematikken) Det er en ting. Den anden ting er jo, at man jo også hader sig selv for at tænke de tanker - man ved jo godt at det er forkert! (Så der er to grade af had. En at man ikke kan finde en der er bedre og en at man har dette behov - ergo så kan man IKKE hade en person der elsker en, man kan kun hade sig selv for hvordan man reagerer på hendes kærlighed) Damn det lyder kompliceret :O Og så den anden vej, hvis en mand elsker en kvinde: Lad os sige jeg elsker dig 100%. Så langt så godt. Du føler dog at du ikke er god nok til at tage imod min betingelsesløse kærlighed. Hader du så mig? Ja, fordi du siger fuck af, jeg hader dig. Men i virkeligheden hader du dig selv for ikke at kunne give dig selv helt hen til mig (tillid) og blotte dig totalt, fordi hvis du blotter dig, kan jeg jo give slip på dig: CAMILLE-JEAN-backpackdiariez
EsbenA

EsbenA

6 indlæg
  • Skrevet
Da vi mennesker er tænkende væsener, så oplever vi ikke andre personer, men vi oplever vores tanker om dem. Så skal man være helt præcis, så det vi oplever som had til en person er vores tanker. De fleste syntes Hitler var en lort, men han var også elsket af nogle.