1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Må kæresten være ven med sin eks?

Må kæresten være ven med sin eks?

Madøret

Madøret

19 indlæg
 • Skrevet
Ja eller nej?
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
 • Skrevet
For mig kommer det an på hvilken type venskab man taler om. Har kærsten børn med ex'en, så er det jo nærmeste en direkte nødvendighed... Hvis ikke, så fair nok hvis de ikke sletter hinanden på facebook. Og ok hvis de tager en kop kaffe uden mig et par gange om året, for lige at sige hej. Men jeg ville da have det dårligt med at de sad i sofaen og hyggede med "fifty shades of grey", eller hvis de fortsætter med forskellige aktiviteter som de begyndte på sammen, eg. madlavning, dans, osv. Så begynder det at virke lidt date agtigt, og det har jeg det stramt med....
mulse

mulse

27 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
ifølge mig nej. , de kan godt stadig være venner på fb så længe de ikke ses irl mere, men ellers synes jeg det kan virke som om de ikke rigtig er over hianden hvis de skal ses lærdag aften til mad hygge og film hygge osv. og specielt hvis du aldrig for lov til at møde personen. det er klart et no go fra min side.
EmotionS

EmotionS

25 indlæg
 • Skrevet
NO WAY !
stine.95

stine.95

42 indlæg
 • Skrevet
Altså som de andre skriver kommer det an på hvordan de er venner? Min kæreste er venner med nogle af sine eks kærester, men det er kun i den forstand at han siger hej til dem hvis han møder dem og er venner med dem på facebook. Jeg ville bestemt heller ikke have at han var tætte venner med sin eks kærester/ kæreste da der jo kan komme gamle følelser op igen...
missbrainy

missbrainy

25 indlæg
 • Skrevet
Selvfølgelig. Hvis jeg var bange for han kunne falde for sin eks igen, var jeg ikke kærester med ham. Så han må være venner med alle de ekskærester han vil. Og være alene med dem, bade med dem, gå i biffen med dem. Ligesom han "må" med sine venner.
123ib

123ib

997 indlæg
 • Skrevet
Ja, han må alt - det bestemmer jeg jo ikke :-) Hvis min mavefornemmelse imidlertid fortæller mig, at der fortsat er nogle uforløste følelser imellem dem eller der er andet, der gør mig usikker - så vil jeg handle derefter. Men han må selvfølgelig være venner med dem, han har lyst til!

Mest populære tråde