1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Mænd som ALDRIG vil giftes

Mænd som ALDRIG vil giftes

giraffen

giraffen

5 indlæg
 • Skrevet
Hej skønne kvinder, jeg ønsker at høre jeres mening om mænd, som aldrig vil giftes. Så, hvordan ville I have det med at date eller være kæreste med en mand som af princip aldrig vil giftes?
culpa

culpa

689 indlæg
 • Skrevet
Jeg kan ikke se problemet, det gør jo praktisk talt ingen forskel i den tid vi lever i. Jeg kan ikke se hvordan det skulle være anderledes end beslutninger om børn, kæledyr, fast ejendom, rejse, familie osv. Folk har forskellige holdninger som man så må se om man kan acceptere i et forhold. Men jeg synes at spørgsmålet om bryllup er et af de mindre, da det bare er et stykke papir med et dertilhørende løfte som halvdelen alligevel bryder.
contrast

contrast

1864 indlæg
 • Skrevet
Jeg ville da være nysgerrig og spørge ind til hvad der ledte ham til at tage afstand til at blive gift. Om det er ceremonien eller det juridiske eller begge dele og hvorfor. Og så ville jeg danne mig en holdning ud fra det. Jeg vil ikke selv have børn, så der ville jeg også formode en potentiel kæreste/date ville spørge ind til mit valg :)
giraffen

giraffen

5 indlæg
 • Skrevet
Årsagen er ren og skær økonomi. Jeg har formue og fast ejendom, og eftersom mange ægteskaber af forskellige årsager alligevel brydes, kan jeg ikke se fornuften i et ægteskab, for mig. Desuden kan man jo som kærester gøres alt som ægtefæller kan. Grunden til at jeg vil høre jeres mening er at min bedste ven og storesøster under en samtale om dette, kaldte mig en nærigrøv som aldrig vil finde en fast partner.
Flowerpot

Flowerpot

71 indlæg
 • Skrevet
Jeg bor sammen med min kæreste. Vi har været sammen i 5 år og er involveret økonomisk og i hinandens familie mm. Det er ikke anderledes end dengang jeg var gift, den eneste forskel er det juridiske, men praktisk og følelsesmæssigt "savner" jeg ikke noget, så for mig kan det godt fungere. Men hvis årsagen til, at han ikke ville giftes var at han ikke ville forpligte sig eller være i et seriøst forhold havde jeg nok sagt nej, men det havde handlet om, at jeg leder efter noget andet.
Miss J

Miss J

128 indlæg
 • Skrevet
Skulle jeg giftes ville det ikke handle om økonomi,men udelukkende min tro,og man kan ikke presse sin tro ned over andre det er forkert
Flowerpot

Flowerpot

71 indlæg
 • Skrevet
Alternativt kan man vel lave særeje, hvis du møder den rigtige og det hele står og falder med om du vil giftes :)
Ella-bff5297530

Ella-bff5297530

32 indlæg
 • Skrevet
FINT! så sparede vi de penge<3