1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Mærkeligt forhold

Mærkeligt forhold

Clhn95

Clhn95

2 indlæg
  • Skrevet

Sagen er den at jeg er sammen med en mand der er 12 år ældre end mig og i starten af forholdet generede alderen mig ikke overhovedet. Han var alt jeg ledte efter, troede jeg!

Han mener at jeg er hans livs kærlighed og han vil gerne have børn osv.

Vi har været sammen i 10 måneder og har det fint nok sammen, men jeg synes vores forhold er blevet ret kedeligt og der mangler sex i forholdet. Vi har haft sex 3 gange indtil videre.

Han er lastbil chauffør og er på arbejde 10-11 timer hver dag og jeg går hjemme i øjeblikket, så jeg sørger selvfølgelig for rengøring osv. Men føler ikke at jeg bliver værdsat nok. Han er altid træt også i weekenden.

Han er hjemme hver dag omkring kl 17 nogle gange senere og jeg sørger for at der er mad på bordet også ligger vi egentlig på sofaen og ser tv indtil vi skal i seng kl 20 og op igen kl 4.

Jeg vil rigtig gerne have sex med min kæreste men han siger at han ikke har energien til det, selv i weekenden er han træt, men jeg finder altid hans sok fra dagen før som han lige har brugt til at tørre sæden væk med og det får mig til at føle at jeg ikke er god nok.

Jeg har prøvet og tage snakken med ham og han mener bare at det er fordi vi aldrig tager ud sammen osv at jeg er i tvivl om forholdet. Så han tog mig med ud og vi fik en rigtig hyggelig dag ud af det, men han sagde alligevel omkring 5 gange at han var træt og egentlig ikke gad.

Jeg føler lidt nogen gange at han kun er sammen med mig så han har en og komme hjem til, men at resten ligesom er ligemeget for ham.

Jeg er meget i tvivl om jeg skal blive ved med at prøve og få det til at fungere eller om jeg bare skal ende det.. andre der har været i sådan en situation før?

Detbaremig

Detbaremig

135 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes ikke man skal “nøjes” her i livet. Hvis du ikke er glad, ikke føler dig værdsat, ikke får sex, og beskriver til forhold som “fint nok” efter KUN 10 måneder, så bliver “resten af livet” laaaaaang til og ikke særligt dejligt. Man kan altid gå hvis man ikke føler for det, specielt når man ikke har børn sammen eller noget der “binder jer sammen”. Jeg gad ikke. Synes det er ucharmerende at finde gokke sokker hver dag når han er for træt til sex med dig.
JaquelineN

JaquelineN

30 indlæg
  • Skrevet
Nej,kom hellere væk i en en fart du er,så ung,og du har livet foran dig han lyder ikke,som den du skal dele resten af din tilværelse sammen med <3
Lou_Lou

Lou_Lou

734 indlæg
  • Skrevet
Enig med de andre. Jeg tror ikke det bliver bedre med tiden. I har kun været sammen 10 mdr. I burde flyve på en lyserød sky. Og er det allerede som at man har kendt hinanden 50 år, så bliver det ikke bedre med tiden. Han synes nok det er rart at der står mad klar på bordet når han kommer hjem og huset er rent og tøjet er vasket... Den må han sgu selv klare fremover. UD af det der :) du skal have en der sætter pris på dig og er helt vild i varmen efter at komme hjem til sin dejlige kæreste der laver mad og vil have sex.. Helt ærligt. Sikke en vatpik.
Clhn95

Clhn95

2 indlæg
Tusind tak for svar! Ja han vil gerne tilfredsstilles men det sker sku sjælendt den anden vej og er ved og være godt træt af at finde hans klamme sokker stort set hver dag. Har endda formået at finde fra en weekend hvor han så har gjort det mens jeg var ude og handle. Er bare ikke god til at skulle knuse andres hjerter
Detbaremig

Detbaremig

135 indlæg
Kan godt forstå dig, ville finde det frastødende! Nogle gange skal man bare tænke på sig selv, jeg har selv afsluttet et 3 år langt forhold for to mdr siden, hvor jeg ikke følte mig værdsat.
DKLarsen

DKLarsen

2 indlæg
  • Skrevet
Jeg vil aldrig kunne sidde her fra min sofa uden at kende dig og fortælle dig hvilken beslutning du skal tage med dit liv, fordi jeg vil aldrig kunne vide ALLE siderne af hvad der foregår i jeres forhold. Men en ting jeg med sikkerhed ved er at hvis det du føler ikke er SKØRT, LIDESKABELIG og en ABSOLUT Ekstraordinær kærlighed, så er det spild af din tid. Der er ALT for mange middelmådige ting i livet; Kærlighed bør fandme ikke være en af dem. Det her er den person som skal være din partner in crime, din bedste ven, den du kan læne dig op af og den du kan grine med i selv det der ellers ville være de kedeligste stunder. Med den her person skal selv tøj vasken føles som et eventyr, og nej jeg mener ikke at alting skal være lyserødt for det kan det aldrig være, men det skal være en person der får selv de mest grå dage til at virke overkommelige. Jeg er sikker på at hans intentioner er gode, og han vil dig sikkert rigtigt gerne. Men spørgsmålet er bare, at hvis det er sådan her han viser det i starten af jeres forhold, hvordan bliver det så når du står om 10 år, med to børn, et hus og måske en hund, det hele sejler og du faktisk også selv har nogle problemer. Er det så stadig ham der skal være din partner in crime? Jeg kunne blive ved, men jeg siger det kun fordi jeg ved fra egen erfaring, at lykken findes derude. Der er en derude der har overskudet til dig, også selvom han har haft en lang dag på arbejde og det er ham du skal finde. Måske er det ham du allerede har men i bare skal kæmpe lidt mere for det? Det er også okay. Bare du ikke sætter dig ned og siger.. det er nok fint nok til mig. jeg skal nok samle din gokkesok op resten af dit liv. For det er det ikke. Tag kampen op eller find en anden vej.