1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Mandlig jomfru her - jeg dater en pige, men jeg...

Mandlig jomfru her - jeg dater en pige, men jeg ved ikke, hvor det fører hen.

Indyfan

Indyfan

18 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

 

Dandelion

Dandelion

144 indlæg
  • Skrevet

Kære Trådstarter : )

Hvor lyder det skønt at du har fundet en god pige du dater. Ud fra hvad du beskriver om hende lyder det til, som du også selv nævner, at hun godt kan lide dig. Så det er jo bare godt : )

Du lyder meget reflekterende, og beskriver særligt din usikkerhed omkring de andre fyre hun har fortalt om. I stedet for at fokusere så meget på de andre fyre der ligger fortiden til – du er jo hendes nutiden, og nok også fremtiden. Så fokusere i stedet på at hun har valgt at vise dig tillid og fortælle om sin fortid.

Det lyder også til at dine teenageår har været hårde at komme igennem, men igen så fokusere på hvor du er lige nu, og på alle dine gode egenskaber. Du er en mønsterbryder, der har brudt med den sociale arv fra din forælder, du gået efter den uddannelse du ville og har nu en universitetsuddannelse og du har taget initiativ i forhold til pigen du dater. Det er da superflot gjort!

Nogle gange kan man dog let glide over i fortiden, så en måde at fokusere på hvordan du er nu, kan være at du enten skriver alle de  gode ting ned som du er, som du selv har beskrevet: sød, omsorgsfuld og tænksom, samt skriver 3 ting ned pr. dag af noget du har gjort som har været godt. På den måde kan du måske mindske din usikkerhed. Du kan også vælge måske at snakke med nogle om dine teenageår, så du kan komme helt videre over din fortid.

I forhold til pigen, er det måske også en god ide at tænke over hvor DU vil have jeres forhold hen. Du skriver meget om hvad du tror hun vil og hvordan du vil have det hvis hun vælger at I bare skal være venner. Men hvad vil du? Vil du være i et forhold med hende? Hvis svaret er ja, så forsæt med at tage initiativ, og prøv måske i små trin. Du skriver at hun tit skriver til dig at hun savner dig. Hvis du også føler sådan ved hende, så kan du måske også skrive hvad du føler eller foreslå at I ses snart igen.

Håber du kan bruge rådene : )

Indyfan

Indyfan

18 indlæg
Deleted