1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Min kærestes eks stalker mig

Min kærestes eks stalker mig

Trætafdet

Trætafdet

14 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hej alle..

Jeg skriver det her indlæg, fordi jeg har et problem jeg kan mærke der irritere mig mere og mere.
Jeg er en ung pige på 23 og har min kæreste på 26. vi har været kærester i næsten 2 år og boet sammen i 1.
mit problem er at min kæreste har en eks. jeg kan se der stalker mig på instagram. jeg kan se på min instagram storie at hun er inde og kigge den flere gange om dagen, hvilket jeg kan mærke er begyndt at irritere mig fordi det fylder rigtig meget.
da vi havde været kærester i ca. et år blev hun stadig ved med at kontakte ham, og ringe om natten når hun ikke turde gå selv hjem fra byen, selvom hun på daværende tidspunkt selv havde fundet en ny kæreste, som hun også stadig er kærester med. det var ham der gik fra hende for at være sammen med mig, da de havde haft et meget turbolent forhold i mange år. jeg ved ikke om hun også kigger hans ting, jeg kan bare se hun tjekker mine flere gange om dagen.
Jeg har overvejet at skrive en besked til hende om, om hun ikke kan lade vær, men syntes måske også bare det er i overkanten fordi hun gør jo ikke noget egentlig...
og hvorfor gør hun det overhovedet når det er så længe siden...
Håber der er nogle der har nogle gode råd (-:
sweetyz

sweetyz

43 indlæg
 • Skrevet
For din egen skyld, ville jeg råde dig til at ignorere det. Lad vær med at give næring til hendes stalking, med mindre det går over grænsen og hun direkte følger efter dig eller ligende. Kan godt forstå det er frusterende, men prøv at lukke øjnene og ignorer det. 
Trætafdet

Trætafdet

14 indlæg
 • Skrevet
Du har fuldstændig ret, men hvad får hun ud af at blive ved med at holde øje med mig dag efter dag, og tjekke hvad jeg laver.

chloe

chloe

83 indlæg
 • Skrevet
Der behøver ikke ligge noget i det. Måske keder hun sig lidt, hun er ikke nødvendigvis jaloux. Jeg har masser af pauser i mit arbejde fx...og så går jeg ind på denne side eller "stalker" nogle af min ekskærestes ekser eller nogle af hans venners kæreste, kun fordi det er underholdende. Nogle er lidt kiksede, andre er sjove og mange poserer med trutmund og det griner jeg så lidt af, men der er intet dybere i det, selvom det ville være meget kikset, hvis de så hvor tit jeg er derinde. Folk bliver jo en character på de sociale medier, og det er sjovt nok at se, hvor langt fra virkeligheden de er derinde:)
shine

shine

114 indlæg
 • Skrevet
Jeg tror også det er meget normalt. Jeg stalker "alle" når jeg keder mig. Eks kærester, deres kærester osv osv. Dog langt fra hver dag. Hvis det irritere dig rigtig meget, så synes jeg du skal gøre din insta privat. Så kan hun ihvertfald ikke følge med der længere. Hvis hun anmoder om at følge dig, så afslå det :)
Fjeldaben

Fjeldaben

81 indlæg
 • Skrevet
Jeg syntes også du skal ignorere det. Men hvordan ser man, hvem der kigger på ens profil?(:
Happyi21

Happyi21

63 indlæg
 • Skrevet
Du kan vel bare blokere hende på insta..?