1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Min svigermor tror hun er en del af vores forhold.

Min svigermor tror hun er en del af vores forhold.

Woman95

Woman95

24 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej! 

Min kæreste og jeg har været sammen i snart 2,5 år.( Vi er begge 26 år) Min kærestes forældre er skilt, men begge hans forældre har fået ny mand/kone. Min kæreste er enebarn. Hans mor har kun ham, men hans far har også en anden søn fra et andet forhold.

I den tid vi har været kærester, har der været problemer med min kærestes mor. Min kæreste og hans mor har haft 3 store skænderier igennem vores tid som kærester. Som alle har handlet om jalousi fra hendes side af, i hvert fald som jeg ser på det (og også min kæreste) Måske fordi hun føler at jeg stjæler hendes søn eller fordi hun tror, at han stadig er hendes lille 8 årige dreng. (hvilket han også har sagt til hende et par gange, at "mor, du behandler mig som et barn, det skal du stoppe med")

I starten ringede hun til ham hver dag, altid om aftenen når vi var sammen (før jeg flyttede sammen med ham) bare for at høre hvad han lavede. Og efterhånden valgte min kæreste ikke altid at tage den når
hun ringede, fordi han synes hun var irriterende og gerne vil holde fokus på os, fordi vores forhold var nyt og spændende. Hurtigt spottede hun det og skrev til ham flere gange, om han var okay og at hun slet ikke havde hørt fra ham. Og det har de gang på gang haft skænderier om, hvor han har sagt, at hun må
tage det roligt. 

Efterhånden har hun forstået budskabet og har også holdt en pause. Men kort tid efter er hun startet op igen. Sådan er det kørt i ring. Hun skriver til os begge to flere gange om ugen, både hver for sig, men også i en fælles chatgruppe som hun har lavet med hende, min kæreste og jeg.  Min kæreste er begyndt at holde op med at svare i den fælles chat (jeg tænker, at han er træt af det) så jeg føler, at det er mig som bliver nødt til at svare derinde hele tiden. Jeg svarer hende faktisk altid, men lader altid beskeden vente lidt. 

Hvis jeg skriver til hende privat - bare hende og jeg, så er det som om, og jeg ved ikke hvorfor, at hun altid tror at det både er mig og min kæreste som begge skriver til hende, fordi hun altid skriver begge vores navne, selvom jeg altid skriver en privat hilsen fra "mig" eller har et privat spørgsmål til hende, så svarer hun altid tilbage og nu bruger jeg lige fiktive navne) "hej min søde Anna og Lasse engel", og afslutter hver eneste besked med "kærlighed og Love, XoXo, osv. Jeg ved ikke hvorfor hun gør det. 
Og jeg tænker, er det fordi at hun vil vise over for mig, at han også er hendes eller som om hun tror at beskeden også er fra ham, eller for at vise over for sig selv, at hun ikke må "glemme" sin søn. 

Sommetider får jeg lyst til at slette min Facebook, bare for at være lidt i fred. 

Hun ringer af og til stadig til ham ( men som jeg oplever det nu, er det kun når jeg ikke er der, eller hvis jeg er på arbejde) men hvis hun så ikke kan få fat i ham, så ringer utroligt nok til mig, bare for at høre om jeg er sammen med ham, så jeg kan give telefonen videre til ham. Ikke engang for at snakke med mig. Hun ringer aldrig til mig. 

Og det skal lige siges, at jeg er god til at skrive til hende, fordi jeg gerne vil have et forhold mellem hende og jeg til at fungere. Fx at kunne være sammen med hende nogle gange, uden han er med. Men det kan jeg mærke på hende, at sådan skal det ikke være. Det er synd hvis han ikke er med, når vi er sammen...og den ene gang hvor vi var sammen alene, sagde hun til ham bagefter, at det havde været hyggeligt hvis han havde været med.

Hun blander sig også i vores indretning... og giver os ting som har været hendes. Vi har gang på gang sagt, et pænt nej og at vi gerne selv vil vælge vores ting. Hun hun bliver også ved her.. og forstår ikke vores budskab.


Jeg prøver at se lyst på det og bilde mig ind, at hun nok skal ændre sig. Løsrive sig lidt for sin søn. Men nu er der gået 2,5 år og intet er ændret. Det går både min kæreste og jeg på 

Hvad skal jeg gøre?