1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. NU vil jeg finde den eneste ene.

NU vil jeg finde den eneste ene.

banditqueen

banditqueen

135 indlæg
  • Skrevet
Jeg er ved at gå fra min kæreste gennem et år. Det startede godt, og dog kunne jeg fra start mærke nogle alarm klokker ringe ift. hans temeperament og hans dominerende måde at være på overfor mig. Jeg har haft svært ved at gå fordi han har mange penge, behandler mig som en prinsesse -kører og bringer mig, og gør alt for mig. MEN han er lunefuld, råber af mig når han bliver vred, er meget dramatisk ved konflikter, hvis jeg er kommet til ham og har givet udtryk for at jeg f.eks føler mig overset når han HELE tiden sidder med sin telefon, så bliver meget vred på mig, og alt jeg kommer til ham med, bliver vendt imod mig så jeg er problemet. Jeg har aldrig helt kunne være mig selv i hans selskab og jeg synes faktisk at han er en arrogant kold skid der er så pissekedelig og seriøs. Ingen humor, ingen grin, bare politiske holdninger og arbejde. Så nu har jeg besluttet mig for at jeg skal væk fra ham. Igen er han ret ubehagelig og han vil ikke indse at jeg faktisk er på vej væk fra ham. Han er utrolig manipulerende og lokker med alverdens ting for at jeg skal blive fristet til at komme tilbage. Men jeg er bare dybt ulykkelig med ham og hver gang jeg ser ham eller snakker med ham i telefon får jeg lyst til at græde. Sådan har det faktisk været fra dag et. Jeg ser mig selv værende i et utrolig destruktivt forhold der ødelægger mig men jeg er lammet af frygt for at være intet når jeg er alene igen. Jeg føler mig ensom og fortæller ikke mine veninder om hvad der foregår, da jeg kender der mening om ham og jeg vil ikke skuffe dem hvis jeg ikke holder ved min beslutning. Men det skal jeg. jeg er vokset op med stærke traumer og er der noget jeg ikke kan klare så er det en kæreste der gør mig bange. Og ham her gør mig bange. Jeg beder til at jeg har styrken til at gennemføre det her. Det skal jeg.
1987-male

1987-male

2800 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
"da jeg kender deres mening om ham og jeg vil ikke skuffe dem hvis jeg ikke holder ved min beslutning." Jeg synes at den er livsfarlig den der. Pas på du ikke lever dit liv for andre menneskers skyld. Ikke at det kan sammenlignes men jeg har også altid været bange for at skuffe mine forældre når jeg var oppe til eksamen, så mens alle andre fik blomster i 3.G. sagde jeg nej til at mine skulle komme, tænk hvis jeg fik en dårlig karakter, så alle fik roser, jeg gjorde ikke - for jeg kan ikke tåle at skuffe dem. Det samme med dig og dine veninder, pas nu på. Det handler om dig. Det handler ikke om dem. Holder du af dig selv og dit liv, så vil andre også gøre det lige meget hvilket udfald det ender ud i. Og så i forhold til ham - det ER svært, men det er psykisk terror det du går igennem - jeg ved godt at det lyder meget forkert og upassende, men sig ikke sandheden til den type af mennesker, de kan ikke forholde sig til den. Sig ikke "jeg går fordi du... (alle de ting du føler han gør forkert)" sig i stedet "jeg går fordi, jeg... & ...det har ikke noget at gøre med dig, det har noget at gøre med mig, jeg har bare brug for at være lidt alene..." Dette er den letteste afsked, du skal ikke ud i endnu en konflikt. Land den blødt hvis du kan "jeg vil bare gerne være lidt alene" - og så gå efter en anden type næste gang, hvis det ikke er for direkte at sige fra min side :-) Hellere at tjene pengene selv og så nøjes med en "blød mand" der ikke misbruger en (subjektiv holdning, meget unuanceret for der er mange ups og downs her i bare at sige "tag den bløde mand") Men tilbage til Adam og Eva - kan man få begge dele? :/ Jeg tror det ikke. Jeg kan ikke pege på een mand jeg kender eller har kendt som havde den relativt perfekte ballance af begge dele en kvinde ville efterspørge, de bonger altid ud mod en af siderne, enten alt for blød eller alt for hård, og jeg håber faktisk virkelig på, at jeg tager fejl i den antagelse, at dem jeg ikke kender også er sådan.
gitte345

gitte345

755 indlæg
Lol det er virkelig også min oplevelse. Enten tænder jeg ikke på dem, fordi de er for vattede og feministiske og ikke kan tage en beslutning eller også er de macho, dominerende pg udsætter mig for psykisk vold af en art. Den perfekt balancerede mand findes tilsyneladende kun i Hollywood-film.
1987-male

1987-male

2800 indlæg
  • Skrevet
Glædeligt at vi er enige :)