1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. On and of med ekskæresten

On and of med ekskæresten

Anonym0814

Anonym0814

3 indlæg
  • Skrevet

De seneste to år har min eks og jeg været on and of, han har sluttet det hver gang og jeg har taget ham tilbage hver gang han er kommet tilbage og fortrudt. 

det er nok sket i alt 4 gange, sidst vi kom sammen igen var jeg meget påpasselig, fordi jeg vidste at jeg måske ville blive ked af det. jeg valgte alligevel at tilgive ham og tag ham tilbage.
nu en måned senere er vi gået fra hindanden igen. Jeg ved han har nogle ting at kæmpe med indeni. Og derfor valgte han at vi igen ikke skulle være kærester.

den her gang vi går fra hindanden gør meget mere ondt end de foregående. 

jeg ringede fuld til ham så mange gange at han blokerede mig alle steder. Jeg fortalte ham at han havde ødelagt mig.

han har vadet ind og ud af mit liv de seneste to år og jeg føler mig helt ødelagt.

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Jeg ved det var forkert og ikke smart at ringe til ham, men alkoholen gik ind og jeg var knust.
 Et eller andet sted føler jeg det er okay at han nu kan se hvad det har gjort ved mig at han har knust mit hjerte så mange gange...

hvad tænker i?

Malene1234

Malene1234

4 indlæg
  • Skrevet
Gud hvor har jeg ondt af dig... Jeg har prøvet noget lignende, dog ikke med en kæreste, men med en flirt/b-ven, som jeg var så dybt forelsket i. Han havde ikke de samme følelser for mig, men gav hele tiden falske forhåbninger, men ødelagde mig mere og mere psykisk da han gav falske forhåbninger, svigtede mig nogle gange og ikke kunne sige undskyld og indse når han lavede fejl. Han er generelt typen der ikke kan indse sine fejl eller sige undskyld. Han var ret manipulerende og forfærdelig, at give mig så falske forhåbninger, for jeg faldt bare dybere og dybere i og blev mere og mere ulykkeligt forelsket. 
Med din historie lyder det som om, at du også er kommet i en ond cirkel med ham og du knuser dig selv mere for hver gang, det er simpelthen det værste, men når man står i den situation som du står i, så er det bare svært ikke at ville have ham tilbage. Det er så svært, fordi du elsker ham jo så meget, men han ødelægger dig, igen fordi han nok også giver dig falske forhåbninger og så smutter han bare. 
Det med ham fyren og jeg stod på i halvandet år, men til sidst stoppede jeg det, også bare at snakke som venner og jeg har aldrig haft det bedre uden ham. Jeg var blevet så afhængig af ham, at jeg ikke selv vidste hvem jeg var til sidst. Det er det bedste jeg har gjort, at droppe kontakten fuldkommen, selvom det var møg svært !! 
Jeg synes du fortjener SÅÅÅ meget bedre, især når han gang på gang har sluttet det. Jeg håber du indser dit værd <3 <3 <3 
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Handling siger mere end ord,så luk af fra nu,og få dit eget liv tilbage på skinner det tager tid,at komme sig man skal gennem flere faser,når du får det bedre,og det ses kommer krybet sikkert krybene,men luk det ikke tilbage <3
Anonym0814

Anonym0814

3 indlæg
❤️❤️
Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Som Malene skriver. Du får det meget bedre uden ham. Jeg har brugt oceaner af tid og følelser på en on and off kæreste, der ligesom din heller ikke er særlig sund for mig. Sidst jeg så ham var for et par uger siden, derf ør var der gået tre måneder og kontrasten mellem hvor godt jeg havde haft det i de måneder han var væk og hvor skidt jeg havde det, i de dage han var tilbage, var nok til at jeg trak mig igen.
Det jeg opdagede med min ekskæreste var, at vi simpelthen har opbygget en relation, hvor vi ikke har respekt for hinanden, som man bør have det for alle dem, der er i ens liv og den anden vej rundt. Og det lyder til, at din eks har det på samme måde med dig. Ellers havde han taget et valg og stået ved det.
Og vææææk med alkohol. Jeg har squ også taget kontakt til min eks mange gange pga det og det fører aldrig noget godt med sig. Det er på grund af desperation, man gør det, men tænk på, at enten bliver han irriteret og blokere, eller også falder han i og så kan i starte forfra på noget, der ikke er godt.