1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Råd

Råd

Jasmin90

Jasmin90

5 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej, jeg har lige brug for et lille råd.
Jeg har for nyligt datet denne her fyr i 3-4 måneders tid. Jeg følte det gik rigtig godt og vi havde aftalt vi ikke så andre end hinanden, så jeg troede at vi var på samme bølgelængde og kunne se noget seriøst i hinanden. Men så skete det jeg frygtede, han følte ikke helt det samme som mig og kunne ikke se os sammen på længere sigt. Jeg blev utroligt ked af og har ikke snakket med ham siden. Det er ca. 2 måneder siden nu.
Vi har ikke slettet hinanden på de sociale medier, så jeg kan jo stadig se når han er online, kommentere noget osv. eller lægger noget ud på snap story, jeg undgår så vidt jeg kan at se det, men jeg får alligevel et sug i maven og en rigtig træls følelse når han lægger noget op. Jeg går nok stadig med et spinkelt håb om, at han på et tidspunkt ændrer mening og vil se mig igen, da jeg blev ret glad for ham og det er den eneste grund til, at jeg ikke har slettet ham endnu.
Så det jeg søger råd til er, burde jeg slette ham? Vil det gøre det nemmere for mig at komme videre? Hvorfor har han ikke slettet mig, når han ikke vil have noget med mig at gøre? Skal jeg skrive til ham, hvorfor jeg sletter ham eller bare gøre det? Kan ikke regne ud om det er barnligt og slette ham?

Håber det hele giver lidt mening at læse, ellers må i meget gerne spørge ind til det.

-       The heartbroken one

Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
  • Skrevet
Grunden til, at han ikke har slettet dig, kan jo både være af ligegyldighed (I er ikke decideret uvenner og det rører ikke ham, hvad du skriver) eller det kan være, fordi han vil holde døren på klem til, hvis han ikke finder noget bedre. Men det kan du jo ikke bruge til noget. Du er nødt til at tage udgangspunkt i dine egne følelser. Du får ondt i maven, når han opdaterer, så jeg synes, at du skal slette ham. For ikke at blive mindet om ham. Uanset hvilken grund, der er til, at han ikke sletter dig. 
Afrodites

Afrodites

54 indlæg
  • Skrevet
Mænd sletter generelt ikke folk fra de sociale medier.. Min kæreste havde stadig sin ekskæreste på FB, selvom hun røvrendte ham.. Han har også venner, som han ikke aner, hvem er, fordi han ikke kan huske dem.. Mænd er ofte fuldstændig ligeglade med, hvem de har på de sociale medier.. Så derfor har han ikke slettet dig..

Og ja slet ham eller unfollow ham.. Så kan du ikke se, hvad han lægger op.. Og nej du skal ikke sige noget til ham, for han vil uden tvivl tænke "who cares" eller "øhh okay skøre kvinde", hvis du skriver det til ham 
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
Forklar dig ikke bare slet,og tænk ikke på om det er barnligt gør det for,at få ro det er det du har allermest brug for ligenu
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
"Mænd sletter generelt ikke folk fra de sociale medier.." Ja :D  "Han har også venner, som han ikke aner, hvem er, fordi han ikke kan huske dem.." :D :D Mænd i en nøddeskal. Og du går op i hvorfor han ikke sletter dig :D Ehm, jeg havde en laaang diskussion med en kollega for nogle år siden om mænd altid springer over der hvor gærret er lavest. Vi blev aldrig enige, jeg var mere ala "sådan er alle mænd ikke" han var "jo de er". Her er det nemmest at ikke slette end at slette. At slette er en aktiv handling. Det andet er en passiv handling. Gærret er lavest der hvor man er passiv :D Men ja, slet ham eller lær at acceptere følelsen af nogle gange at se på det man ikke synes om. Jeg har en gang skrevet herinde til en pige, noget så dumt som, "han vil ikke have dig, fordi du farvede dit hår sådan, hvis det er dig på profilbilledet". Det var det så, og hun skiftede profilbillede kort efter :O I langt tid tænkte jeg over, det var sgu da det dummeste jeg nogensinde havde skrevet herinde og hvad hvis jeg en dag svarede på noget herinde og en pige kan huske det svar og siger til mig "det er ligesom den gang hvor du sagde det der med håret" - og så har jeg længe forbundet woman med mit dumme svar der og gad ikke rigtig siden men så en dag gik det op for mig, man kan ikke slette alt i livet, nogle gange må man bare acceptere de følelser der er, jeg har lært at acceptere mine føleleser at det der det var max dumt skrevet, og selvom de følelser ikke er væk (det var ikke fair over for hende, især fordi hun skiftede profilbillede og farvede sit hår for det var samme ansigt men en ny hårfarve pludselig!), så selvom de følelser ik er væk (burde ik ha skrevet det, hun blev jo massivt påvirket) så kan jeg sagtens rumme dem i dag, og ja, så meget at jeg kan skrive om den situation selv i stedet for at prøve at pakke den ind og slette den. Den er jo stadig en del af min historik, på godt og ondt. Det samme med ham, han er jo stadig en del af din fortid, så kan du acceptere fortiden, kan du også acceptere at den fortid stadig er der uden at det gør ondt :) Men det er jo en lang filosofisk diskussion, tror det var freud der sagde at lykke er lig ned nydelse og samtidig fjernelse af smerte. Men det blev jo nuanceret og diskuteret 100 gange siden og østen siger faktisk det modsatte, accept af det der er. For det der er lige nu er at han er på din fb :)
Jasmin90

Jasmin90

5 indlæg
  • Skrevet

Mange tak for jeres svar. Jeg har endnu ikke slettet ham. Jeg kan også godt se, at det er en aktiv handling og det nok er bedre og være passiv, for så er jeg jo også "ligeglad". Jeg er stadig i en lille indre konflikt over hvad, jeg skal gøre. Selvom jeg nok inderst inde ved, jeg burde slette ham og forhåbentlig bliver det til ”out of sight, out of mind”.

contrast

contrast

1864 indlæg
Det er bestemt ikke bedre at være passiv, for hvis du bliver påvirket negativt af at se hans aktivitet derinde, så skal du da slette ham for dit eget velbefindelses skyld. Du skal ikke lade som om du er "ligeglad", hvis det piner dig at se de opdateringer (hvilket jeg har stor forståelse for!). Gør, hvad der giver dig ro :)