1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Råd til en uerfaren?

Råd til en uerfaren?

Tangos

Tangos

4 indlæg
  • Skrevet
Kære Woman.dk

Jeg mødte for et halvt års tid siden mit livs kærlighed.
Vi ses rigtig tit da vi jo begge godt kan lide at tilbringe tiden sammen.
Det bliver til min. 4-5 dage i ugen.

Vi har samme arbejdsplads hvilket gør at vi ser hinanden rigtig mange timer hver dag.

I starten af vores forhold kunne vi sidde og bare snakke til langt ud på natten og slet ikke opdage at alle de timer bare er fløejet af sted. Nu går det lidt mere stille og roligt og der kan godt være lange pauser uden nogle af os siger et ord, hvilket vel også er meget godt. Det er aldrig akavet, bare stilhed.
Jeg er typen der har meget svært ved at small talke og holde lange samtaler kørende og så er det egentlig ligegyldigt hvor godt jeg kender en person eller hvor knyttet vi er. Jeg har svært ved at starte nye samtaler og som sagt holde dem i gang og det ærger mig lidt. Hun (min kæreste) skal jo ikke være den eneste som starter en samtale. Jeg har ikke rigtig haft en kæreste før og er en smule bange for at jeg mister hende fordi jeg simpelthen er for kedelig, for stille og generelt ikke siger specielt meget.

Selvom vi ser hinanden så tit som vi gør, så har vi begge også brug for noget alenetid. Jeg har dog lidt svært ved at indrømme det, da jeg jo inderst inde gerne vil se hende så meget som muligt, men kan også mærke at det er godt nok ikke at være sammen hele tiden hver dag og gøre alting sammen. Jeg har også og har altid haft brug for bare at være alene og koble af med mine egne tanker.

Vi er begyndt at tale lidt om at flytte sammen inden for den nærmeste fremtid og kigger lidt for "sjov" på lejligheder engang imellem.
Det glæder mig naturligvis at hun har lyst til at flytte sammen med mig, men kan alligevel godt blive lidt nervøs ved tanken. Vi vil jo komme til at gå op og ned ad hinanden 24 timer i døgnet, og det tror jeg ikke de fleste mennesker kan holde til.
Jeg har som sagt ikke rigtig haft en kæreste før og der er derfor mange ting jeg både skal lære og vænne mig til. Ved jo godt at man ikke kan være sammen, skrive sammen og ringe sammen hele tiden når man er i et forhold, men synes balancagangen er svær.

Tror også jeg har det lidt med at overtænke tingene for meget.

Hvad er jeres erfaringer med alenetid når man er i et forhold - Har i nogle klare aftaler med jeres partner?

Nogle som selv var generelt dårlig til det med samtaler og er blevet bedre til det?

Søger nok også bare et par gode råd til at være den bedste kæreste hun kunne ønske sig.
Seneste tråde