1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Så ked af det

Så ked af det

Fjeldaben

Fjeldaben

64 indlæg
  • Skrevet
Jeg har set en fyr i en måneds tid. Det har været ret nyt for mig, da jeg indtil nu ikke har datet på den måde før. Det er vel dybest set, fordi jeg har været bange for at "brænde fingrene" sidste gang jeg var sammen med den her fyr blev jeg så usikker. Syntes han virkede anderledes og det skræmte mig, så jeg havde faktisk bare Lyst til at tage hjem. Følte på en måde, at han ikke havde lyst til mig. Hans humør er lidt svingende. Har det med at analysere alt hvad han gør. Hans beskeder, hans måde at være sammen med mig på. Nå, men da jeg så tog hjem blev det for meget for mig. Da vi vågnede op sammen puttede han sig indtil mig og så kørte han til bageren efter morgenbrød. Da jeg tog hjem kyssede han mig og sagde "vi ses". Det første jeg gjorde da han kom hjem var, at slette ham på facebook og sagde til mig selv, at aldrig ville have noget med ham, at gøre. Han har ikke skrevet til mig og jeg har heller ikke skrevet til ham. Men hvis det ikke skal være os, så forstår jeg ikke hvorfor det gør så ondt. Jeg har så ondt i min mave over det. Jeg kan sgu ikke finde ud af det. Hvorfor kan han ikke vise, hvad han føler. Hvorfor er han så kold nogle gange. Overveje, at skrive til ham på SMS, spørge hvad han vil, men tør ikke.. hvad tænker i?hvad gør jeg ): Er så ked af det..og fortryder, at jeg har slettet ham på face, det var måske lige offensivt nok...
A unknown

A unknown

33 indlæg
  • Skrevet
Kan godt forstår den følelse du sidde med, du har ondt i maven da du har haft følelserne med i spillet, og da man ikke lige kan slukke for dem så reager kroppen på det, på nogle måder.
Hvis du er bange for at blive brændt så syntes jeg ikke at du skal tage kontakt til ham, andet for måske at få en afslutning, men det er jo kun min personlige mening. 
Som du måske har hørt før så er det en personlig besluttet du bliver nød til at tage om du giver ham en chance eller lukker ned for ham. 

Håber det gav lidt svar :) 
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1032 indlæg
  • Skrevet
Jeg må indrømme at jeg ikke helt kan forstå hvad det er han har gjort galt? Hvad har han gjort som gør at fortjener at blive slettet som ven og skubbet ud af dit liv igen ? Haft en off-dag ? Virket (men ikke nødvendigvis været) anderledes i sin opførsel ? Han har puttet med dig, hentet morgenbrød til dig og kysset dig pænt farvel - måske skyldtes hans 'underlige opførsel' at du opførte dig underligt ?
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Set fra fyrens synspunkt, så synes jeg da også at det er lidt offensivt. Især hvis du slet ikke har sagt det til ham. Jeg TROR at du har reageret, som du har gjort, fordi du ikke har sagt fra overfor ham, da du følte der var noget galt. Så har du ikke respekteret dit behov for at sige fra overfor hans adfærd, overfor den følelse du fik. Du har trådt over dine egne grænser ved at tage ham med hjem, selvom du slet ikke havde lyst til det. MEN, hvis det er det der er sket, så ligger det jo altså på DIN banehalvdel at finde ud af at respektere dine egne grænser. Og så bør det teknisk set også være dig der lige tager fat i ham og siger undskyld, og forklarer ham hvad der er sket. JEG ville gøre det at jeg ringede til ham. Når der allerede HAR været misforståelser, så skal man ikke prøve at skrive om det, men finde et format hvor man kan mærke de følelser der følger med. Så ville jeg forklare at hans handlinger gjorde dig usikker, og bede om at mødes og tale face to face. Når først i er face to face, så kan du spørge ind til hvad der skete, og hvad hans opfattelse var. Og jeg synes du skal finde ud af hvad du selv føler, og give udtryk for det. Hvis du faktisk er forelsket, og ikke kan styre det, så er det DET du skal fortælle ham. At hans usikkerhed gør dig usikker, fordi du er forelsket, og at du har brug for at vide hvor han står.
smuktsometstjerneskud

smuktsometstjerneskud

919 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes simpelthen det er strengt, at du bare sletter ham på den måde, uden at forklare ham hvorfor eller prøve at afklare, hvad han egentlig føler!

Mest populære tråde