1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Savner starten..😞

Savner starten..😞

Loveisamasing

Loveisamasing

10 indlæg
  • Skrevet

Hej dejlige mennesker!☺️

-min kæreste og jeg har været sammen i 3 år, vi har haft en ekstremt turbulent forhold, men når det så er sagt så ved jeg ikke noget bedre end at være sammen med ham! Problemet det er bare lidt det at jeg savner starten af vores forhold rigtig meget, ikke så meget det der med at man lige skulle lærer hinanden at kende, men mere det kærlige - det der med man sagtens kunne ligge i flere timer og bare snakke om alt, ligge og kysse i lang tid og så det der vilde spontane sex og alt sådan noget! Savner det helt vildt, for nu er det gået hen og blevet så hverdagsagtigt.. Kender i det?😁😅 tidligt op, på arbejde, hvem og lave mad og lave ingenting og så i seng?😪 

Jeg har dog fortalt ham at jeg savner det rigtig meget og han griner bare lidt af mig når jeg siger det. Men har i nogen ideer til hvordan man ligesom får den der nyforelskelses følelse igen?😛😁😅

knuus mig!😝

1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet

Nu ved jeg godt jeg lyder super overfladisk, men prøv at ændre dig på dit udseende. Mænd er ofte visuelt orienterede, så hvis du ændrer dig lidt på det ydre, ser han lige pludselig en ny person i dig, som han gerne vil udforske. Hvis du har platinblondt hår, farv det helt sort. Hvis du går i flade sko til hverdag, gå i høje hæle. Hvis du før hadede noget bestemt undertøj, prøv det, måske er der kommet noget nyt af samme slags, som du vil kunne lide alligevel, og han bliver overasket over at du pludselig er en helt anden der også. Hvis du før så romantiske film sammen med ham, se we were soldiers, han bliver helt paf, at du også er den kvinde. (Nu begynder vi at nærme os det personlige også, men start med det ydre)

Naturligvis skal du ikke lave om på sig selv, hvis de områder du ændrer dig på, slet ikke er dig. Hvis du fx hader krigsfilm, så skal du naturligvis ikke pludselig tvinge dig selv til at se dem. Men hvis du før har været åben for science fiction, men aldrig har gået i dybten med det sammen med ham, så var det måske tiden nu.

Jeg har en kvindelig kollega på arbejdet, vi snakker ganske fint sammen i en god venne-kollega relation. En dag havde hun forandret sig helt på det ydre, og så ville jeg bare have hende seksuelt. Hun gloede lidt på mig "ehm, haloo, det er mig". Nåh ja, sorry. Så lidt skulle der åbenbart til at man så en helt anden person i den samme kvinde som man blev tiltrukket omkring. Prøv at lege med tanken :-)

Loveisamasing

Loveisamasing

10 indlæg

Det lyder overhovedet ikke overfladisk! Det en kæmpe hjælp, rigtig mange tak!:-)

FF

FF

16 indlæg
  • Skrevet

Dog skal du også være opmærksom på ikke at ændr på dig selv.
Det blonde hår er en del af dig fx, og hvis du ikke kan lide de bestemte underbukser, så skal du da ikke have dem på.
Hvis du vil ud i noget lavpraktisk, så prøv med morgenmad på sengen, surprise middag med hans livret, nyindkøbt langerie osv.