1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Score en fyr der ældre

Score en fyr der ældre

Thea1211

Thea1211

1 indlæg
  • Skrevet
Så sagen er den at jeg er en pige der blir 17 til november. Jeg har udset en sød fyr som jeg har skrevet lidt med. Han er 19 år. (blev 19 for 2 dage siden) jeg ved ikk hvad man kan skrive med ham om som interesserer ham vi har skrevet om fodbold og træning da det er noget han interessere sig for og har begge træning tilfældes. 
Hvordan imponerer man en fyr der lidt ældre over besked? 

Jeg har før datet ældre fyre (2 til 3 år ældre)
Håber i har nogle råd.
Hilsen Thea
culpa

culpa

689 indlæg
  • Skrevet
Folk har personlighed som strækker sig ud over alder. Det er det samme som at spørge om hvad kvinders livret er. Det kommer an på personen. Du skal bare være dig selv, hvis han ikke kan lide det skal du da heller ikke være sammen med ham. 
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
Jeg forstår ikke dit spørgsmål :D :D Du skal ikke imponere ham :D Du skal heller ikke vide hvad du skal skrive om :D Han er mand, han skal nok smide et emne på bordet ved at sige hvad synes du om... går du op i... kan du lide... har du prøvet... har du lyst til at se... og så svarer du bare "ja, det synes jeg godt om/det synes jeg ikke så godt om, jeg kan bedre lide..." Og så kører det af sig selv :D Og så kan du altid selv spørge "hvad går du op i" - "hvad interesserer du dig for ud over træning..." og så har du nye samtaleemner på bordet. Og det der med ældre fyre haha :) Han er 19, du er 17. Tænk ikke på alderen der. Bare fordi han er lidt ældre er han ikke mere moden end dig. Efter lidt tid kan du ende med at finde ud af, at han ikke er så meget "ældre" i hovedet end du tror. Jeg sad i toget den anden dag hvor der sad en gruppe drenge på 19-25 tæt på mig. Jeg ku ikke undgå at høre samtalen. Det eneste de gik op i var øl, piger på en ret "tom" måde - ala hvem ser godt ud, og det var det, og så noget med hvordan de ku tage pis på nogle af de andre venner de har ved at give dem dårlig øl. 1 time i toget, og det var kun det. Intet andet. Så roo på, det at han er 19 betyder ingenting, indeni kan kan være et barn der bare ønsker at have det sjovt, så være helt rolig omkring den alder der :D