1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Sexlysten forsvundet...

Sexlysten forsvundet...

Fy & Flamme

Fy & Flamme

7 indlæg
  • Skrevet
Hej med jer
 
Jeg er en kvinde midt i 40'erne, der har mødt den skønneste fyr (boet sammen 4 år) som jeg altid har ventet på. Det er ham jeg vil ha resten af livet ! Vi har rigtig dejligt sammen og har haft en fantastisk sexliv., Jeg har har svært ved at snakke og være åben om sex, men med ham er det noget særligt. Vi har begge kunne snakke om fantasier og hvad vi har prøvet tidligere (godt som skidt).
 
Nu er det bare sådan, at min lyst til sex er forsvundet... Tidligere har jeg altid kunne være med på den værste, men det opstår bare ikke mere. 
 
Nogle der har oplevet det samme? Kan jeg selv gøre noget?
 
Mine følelser for ham er lige så stærke som altid og det er bestemt ikke fordi jeg tænker på andre. Men det gør mig ked af det, for han er mit livs kærlighed.

Knus Signe
Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
  • Skrevet
Tillykke med, at du har fundet dit livs kærlighed. Det lyder dejligt.
Jeg tænker, at det er helt naturligt, at sexlysten daler, når man har været sammen i et stykke tid. Det jeg synes, der er vigtigt er om i kan tale om det, som den ene ting, men også om i følges ad. Der er jo ikke noget, der hedder for meget eller for lidt sex, men derimod om, om I begge kan acceptere, at det går lidt op og ned med jeres srxliv ind i mellem. 
Eller er jeg meget til sådan noget med at købe blomster, tænde stearinlys og hoppe i en sexet underkjole. Måske med lidt champagne eller fyldte chokolader. Altså at planlægge nogle romantiske seancer, der kan fremme lysten lidt. Nu er det jo også forår, så måske en romantisk picnic kunne være noget for jer.
Det er bare mine forslag 
Fy & Flamme

Fy & Flamme

7 indlæg
Det er såmænd ikke gnisten mellem os, der fejler noget og i mine øjne er sgu stadig dejlig.

Men det er nok mit eget syn på mig selv. Det gør at lysten til sex faktisk slet ikke er der - den opstår bare ikke.
Emma Butterfly

Emma Butterfly

39 indlæg
  • Skrevet
Jeg tænker at hvis det blir ved at du skal arbejde med dit selvværd evt. gå til psykolog så du kan blive klogere på hvorfor du har det syn på dig selv som du har og om du vil ændre det.
S00b

S00b

4 indlæg
  • Skrevet
Jeg har før oplevet det, fordi jeg begyndte at blive usikker på mig selv, og derfor ikke kunne lide at have sex, fordi jeg ikke følte mig pæn nok. Det handler om at arbejde med en selv..