1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Single, og træt af det!

Single, og træt af det!

weekday

weekday

18 indlæg
 • Skrevet

Hej alle i dejlige kvinder!

Her kommer en tråd for alle os ellers så skønne kvinder, som er single og efterhånden yderst træt af det!
Lige pt. sidder jeg stille og roligt i lejligheden, læser diverse tråde og hører musik, da det pludselig slår mig; Mangler du ikke noget denne fredag aften? En fyr? hvem kan du ringe til?? Når ja ingen!
Jeg har ellers altid været stor tilhænger af single livet, da det indebærer utallige oplevelser og ubegrænsede muligheder. selvstændigheden, friheden. Men den specielle hygge, omsorg og tryghed som kun kan findes hos en kæreste, begynder at være et kæmpe savn fra min side!
Jeg er single, og efterhånden godt træt af det! Nu må prinsen på den hvide hest godt dukke op på mit dørtrin. Eller bare en sød fyr, med et dejligt smil og humor, det ville være mere end ok for mig!

Er jeg den eneste der sidder med disse tanker?? Please lad dette ikke være tilfældet

Silence

Silence

349 indlæg
 • Skrevet

Der findes næsten ikke noget værre end følelsen af at mangle en at holde om - mangle en kæreste! årh, det er næsten ulideligt!!

weekday

weekday

18 indlæg
 • Skrevet

ih du har så gangske ret! Den er forfærdelig! Og det er at der ikke er en i sigte er endnu værre!

Brumbasse

Brumbasse

84 indlæg
 • Skrevet

Jeg vil også have en kæreste! Mest fordi jeg sidder under min dyne, med min bærbar, og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, fordi der flyver en stankelben rundt i mit soveværelse. Hvor er der en kæreste, som kan fjerne den for mig???? Aaarg..

weekday

weekday

18 indlæg
 • Skrevet

Haha! Ja en kæreste kunne nu også godt bruges til de mere praktiske ting!

AnyWho

AnyWho

218 indlæg
 • Skrevet

Tror jeg må melde pas i denne tråd. Jeg har sådan en god ven, som jeg tit aftaler, at lave en lille hygge aften, hvor vi ser film, går en tue, laver noget mad og bare holder om hinanden i sofae - intet andet! så der får jeg nok glæde igennem der

Vejlepige

Vejlepige

48 indlæg
 • Skrevet

Fylder 26 om 6 dage og havde en eller anden ide om at jeg skulle have nået at have et forhold til en fyr (mit 25 års fødselsdags-fortsæt), det startede nu også med at jeg datede en fyr som jeg havde mødt gennem arbejde, men det stod på i 2 måneder og så sluttede det. Siden har jeg tænkt, bare rolig - der kommer masser af fyre i dit liv, pt. kan jeg kun fortælle at jeg har fået nok af singlelivet og savner noget mandligt selskab i privatllivet, til daglig på mit job er jeg omringet af fyre - men har den filosofi at jeg ikke vil date kollegaer, så jeg må ud og kigge nærmere på de lokale fyre eller noget netdating

Efter så lang tid alene savner jeg godt nok en at putte, kysse og nusse med.. nåååh ja , og en masse dejlig sex

Miss_E

Miss_E

1352 indlæg
 • Skrevet

hmm ja jeg vil jo helst ikke indrømme det - men jo jeg savner godt nok at have en kæreste ikke bare for de mere intime "moments" men også bare det at have en at ringe til hvis der sker noget rigtig fedt og hvis man bare har en skod dag. Jo der er veninderne MEN det er bare lidt noget andet at snakke med en kæreste om det (ihvertfald de kærester jeg har haft) savner sørme ligefrem det at hente tømmermands morgenmad

men den næste som jeg kan dele min kærlighed med, kommer jo på et tidspunkt, så jeg "nyder" single livet, som selvfølgelig også har sine nedture, når veninderne bliver gift, og får en masse dejlige børn (som jeg så også gerne vil have)
kan kun krydse fingre for at der ikke går for lang tid* inden manden i mit liv kommer gående ind i mit liv (*note SNART)

Lyra

Lyra

46 indlæg
 • Skrevet

Åh, jeg er så meget med på den her! Alle mine tætte veninder og venner (på nær én eller to) bor nu sammen med deres kærester og planlægger fremtiden. Så er det altså umuligt ikke at mærke et lille stik af jalousi. NU må han altså gerne snart komme, ham jeg kan begynde at planlægge med! Nu, blev der sagt! Kom så!

Shakti

Shakti

6781 indlæg
 • Skrevet

åh jeg kan også godt mærke det efterhånden. Jeg har ikke været single SÅ længe, men jeg kan godt mærke, at jeg begynder at savne et fast forhold igen. Jeg er ved at have fået nok af tilfældig sex, og akavede første dates.. Jeg vil gerne have en at elske..
Men jeg var på en virkelig skøn date tidligere i dag, så det går da i det mindste i den rigtige retning, håber jeg...