1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Skal jeg stoppe flirten??

Skal jeg stoppe flirten??

liax2833

liax2833

1 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg har i lidt over 2 måneder datet en fyr. Han er sød, behandler mig godt osv. Jeg ved at han har en masse følelser for mig og i den grad er klar til “the next step” men jeg er bare i tvivl om hvorvidt jeg selv har følelser for ham eller om det bare er som ven. Jeg har snakket med ham om det og vi skal snart have en samtale om hvad jeg så vil nu, men er så forvirret om hvad jeg skal. Der er ikke så mange sommerfugle men jeg nyder hans selvskab. Hvis jeg vælger at stoppe flirten vil han ikke være venner og så mister jeg ham. Men hvis jeg derimod fortsat prøver at få de følelser og de så stadig ikke kommer, føler jeg bare jeg har holdt ham hen... Hvad skal jeg gøre? Og hvordan finder jeg ud af om jeg kan lide ham på den måde eller om det bare er som ven. Håber på hurtigt svar:)) Tak på forhånd.
Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
  • Skrevet
Det med at miste en potentiel ven er jo en risiko, når man starter med at være datende. Men hvad er alternativet? At du bliver ved med at bruge tid og energi på én du ikke føler noget for? Jeg er typen, der hurtigt forelsker mig (hvilket også kan være meget besværligt) og jeg ville ikke bruge mere tid på det, hvis det efter mere end 2 måneder slet ikke vækker sommerfugle i maven.
Miss Solskin

Miss Solskin

3 indlæg
  • Skrevet
Hvis den ikke er der så er den der ikke så let kan det siges hvis du havde følelser for ham på den måde ville du ikke være i tvivl så se at kom videre og mød en anden dejlig fyr som giver dig sommerfugle i maven :-)
Freud_pigen

Freud_pigen

17 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan ikke finde ud af om du spørg os om du skal give det mere tid, eller om du spørg os om du mund vil få den der kæmpe følelse af sommerfugle? For hvis det angår tid, så ja hvis det fordi du er en person der har brug for mere tid, til at finde ud af dine følelser, det kan du sagtens tillade dig. Så længe du gør det klart om hvor du står, så må han være voksen nok til at selv at vudere, om det er noget han ønsker at satse på. Men hvis du inderst inde kan mærke at kemien bare ikke er der, og det er mere er ideen og et forhold, og det at der er en, som tiltaler dig, så nej. Hvis du ikke føler det et forhold er den ikke længere. Når det kommer til følelser, så læste jeg en gang, at den bedste partner er ikke den der får dit hjerte til at hamre, og din mave til at lave koldbøtter Når han tager din hånd. Det er Faktisk ham, der får dig til at føle ro/tryghed i det han tager din hånd. Jeg forstod det ikke før jeg mødte min kæreste, ham jeg bor sammen med, skal giftes med og have børn. Så måske det er værd at tænke over. Håber du finder ud af det 😊
Ella-bff5297530

Ella-bff5297530

32 indlæg
  • Skrevet
DROP HAM!