1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Skal vi slå op?

Skal vi slå op?

  • Skrevet

Kære Woman brugere. Jeg er ked af det, forvirret og knust. Jeg har svært ved at stole på min kæreste. Ikke fordi han gør noget forkert, men han er gode venner med sin eks og betegner sine "veninder" som nogle han har mødt til en fest 1-3 gange. Jeg har 2 gange før kigget i min kærestes telefon og fandt ud af begge gange at han nogle gange skrev venligt frem og tilbage med sin eks. Det er helt i orden, men jeg syntes, at man skal være åben omkring det og fortælle hinanden det. Første gang jeg læste min kærestes beskeder og så de havde skrevet, fortalte jeg ham at jeg gerne ville have han fortalte mig det. Jeg fik herefter en periode hvor jeg var meget jaloux og læste igen hans beskeder hvor jeg så han havde skrevet tillykke uden at fortælle det, selvom han lovede det (og ja, helt uskyldig besked). Nogle måneder efter, spurgte jeg om han havde skrevet tillykke og det havde han - men stadig ikke sagt det til mig. Her var jeg ved at gå fra ham. Jeg kunne ikke holde ud at man ikke var ærlig og vi havde et stort skænderi men han lovede at være ærlig og sige hvis han eller hun skrev. I forleden et halvt år efter) kiggede jeg igen i hans telefon (jeg er en kæmpe idiot ja) og så hun havde skrevet til ham 3 gange uden at han havde sagt det til mig. Jeg spurgte ham herefter om hun havde snakket/skrevet til ham og han kiggede mig i øjnene og sagde nej (har efterfølgende fortalt at han ikke ville gøre mig ked). Han kiggede mig altså i øjnene og løj... Deruder så jeg at han havde skrevet noget venlige beskeder med en anden pige som han også kun har mødt til en fest et par gange, altså ikke en rigtig god ven. Han havde kommenteret på hendes stories (hvad der foregik på dem) og sendt hende nogle sange han havde hørt.
For mig er det for mærkeligt at dele og søge opmærksomhed hos en pige man dårligt nok kender. Dog var der INTET upassende hverken hos eks'en eller hende "veninden" men jeg syntes det er møg ubehageligt at søge opmærksomhed der og så ikke være ærlig? Hjælp? Kan ikke komme mig over de her ting og stole på ham da han løj mig i ansigtet. Skal vi slå op? HJÆLP HJÆLP HJÆLP. 

Vi elsker hinanden og er begge i midten af 20'erne

culpa

culpa

689 indlæg
  • Skrevet
For det første, kan vi ikke fortælle dig om du skal slå op. Du er en voksen kvinde i 20'erne, som må tage ansvar for egne valg. Derudover virker du meget jaloux og en smule kontrollerende i din adfærd. Hvis der ikke er noget romantisk i det, hvorfor skal din kæreste så indrapportere når han taler med andre kvinder? Og jeg kan da godt forstå, at han er en smule tilbageholdende med at fortælle dig om det, når du bliver jaloux og det kan udvikle sig til et skænderi. Jeg synes, at du ligger for meget i for lidt. 
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
Han siger det ikke til dig af to grunde:

1) Hvis han vil noget med de piger, skal du ikke vide det. Der er der ikke een mand der er på vej ud på et sidespor der vil sige til sin kæreste "hej, nu knalder jeg lige lidt med hende der, bare rolig det er kun 3-4 gange og så gider jeg hende ikke mere og vender tilbage til dig, for jeg vil egentlig gerne have noget fast." Nævn mig eeen kvinde der vil synes, at det er ok. Derfor er det en no brainer, det skal skjules. Det er lidt ligesom når du selv er i forhold og vil gerne have... noget dyrt tøj men har ikke råd til det, du går ind i en forretning, stjæler det, men gør det så aldrig igen, da du hurtigt vender tilbage til at købe tøj igen. Men folk skal da ikke vide at du har været ude og hugge tøj, især mænd, vi vil aldrig ku forstå det, vil man have et par bukser, kan man få nogen i genbrug til 30 kr, hvorfor stjæle?! Bukser er bukser. Ja, jeg ved, at det er upassende, sammenligningen, men bare, at du kan se logikken, så er det det hele værd :) Synes du at sammenligningen er dårlig, så  tag noget andet, mere passende der er imaterielt, som kvinder gør, men skjuler totalt, men de gør det jo alligevel. Din veninde har fortalt dig en livsvigtig hemmelighed. Du må ikke fortælle det til nogen. Du gør det alligevel dagen efter, fordi du får max opmærksomhed fra veninderne når du fortæller det, og du eeeelsker det, men resten af livet så svigter du ikke den veninde og fortæller ikke hendes hemmelighed til nogen. Det er da en no brainer, at du ikke siger til din veninde dagen efter "hej, forresten, så har jeg lige fortalt din hemmelighed videre til 3 veninder, bare rolig, jeg fortæller ikke flere". Du holder det skjult og jeres relation kører videre. Og vil du have svar på hvorfor han gør det han gør i din sag, så stil dig selv spørgsmålet hvorfor du selv holder noget skjult, hvis ikke i de eksempler jeg nævnte, så i noget andet. Så har du svaret. Forstår du dig selv, forstår du ham. Ergo, it's just the way it is, hvis det reelt er punkt 1. han tager her.

2) Den her er helt anderledes. Han vil intet med de piger. Som intet intet intet. Men han fortæller dig det ikke, fordi tager du en skala fra 1-10, gæt så hvad der irriterer/frustrerer/påvirker kvinder mest: the other woman dilemmaet. Kvinder har andre dilemmaer der er i top (hendes udseende, hendes relationer generelt m.m.), men den her er helt klart også en 10'er på skalaen. Så: hvorfor gå derud og snakke om det?? Det er SÅ simpelt. Det skriger jo på brandfare, kaos, verdens ende, 2. verdenskrig, ragnarok, hvorfor skal man derud og fremprovokere alt dette? Forestil dig at du har 10 veninder. Du elsker dem alle lige meget. Du besøger dem en for en. Mens du er der, kommer 9 af dem til at sætte ild til deres hus - ikke med vilje. Huset er tomt hos hver eneste af dem, og hver eneste af dem ønsker ikke at bo i det hus. Hvad gør i? I går ud af huset og ringer til brandvæsenet. Ingen af jer ønsker at fremprovokere en livsfarlig situation hvor i bliver i huset. Så besøger du veninde nummer 10. Hun kommer også til at sætte ild til hendes hus, og siger at i skal gå ud. MEN, her siger du så, "vi bliver i huset". Der er ingen grund overhovedet. Men du siger det alligevel og fremprovokerer en livsfarlig situation. Det ville du aldrig gøre. Hvorfor skabe en livsfarlig situation når du kan gøre ligesom med de 9 andre veninder - blot gå ud af huset sammen med dem? Det samme her, HVORFOR skal han skabe en livsfarlig situation og fortælle dig, at han har skrevet med en pige, hvor der intet var i det? Det er totalt meningsløst. Så kan du sætte dig ind i eksemplet med de brændte huse, så kan du også sætte dig ind i punkt 2. Og om han er på punkt 1 eller 2, ved vi self ikke.
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Nyttesløst,at vogte,som en høg vil han lave lort laver han lort før,eller senere
man kan ikke kontrollere hva ens kæreste gør,når det kommer til stykket
kun vælge,at stole på vedkommende fordi man elsker ham/hende
skriveri i sig selv er ikke utroskab
lav ikke nogen sag ud af det det kvæler jeres forhold,og tapper dig for energi,og virkelyst
lad ikke det negative fylde