1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Tiltrukket på et dybt men ikke seksuelt plan

Tiltrukket på et dybt men ikke seksuelt plan

Julie2288

Julie2288

236 indlæg
  • Skrevet
Jeg var for kort tid siden på date med en der med det samme udstrålede at han ikke følte den. Jeg kunne tydelig mærke det, og det er også en ærlig sag. Efterfølgende har jeg så mødt en anden som jeg har set to gange. Jeg kunne med det samme mærke at jeg følte mig tryg og tilpas ved ham, faktisk synes jeg han er skøn. Problemet er bare, at jeg ikke havde lyst til at kysse ham første gang han ville tage initiativ. Jeg prøvede senere at kysse ham fordi han er sød men han kysser ganske forfærdeligt og har skrækkelig ånde og jeg væmmes faktisk lidt.. Alligevel endte vi i sengen og havde sex hvilket så var dejligt. Men kysseriet væmmes jeg ved. Hvad gør man?
gitte345

gitte345

755 indlæg
  • Skrevet
Synes der er lidt lang vej igen på nogle meget basale ting, der er svære at ændre. Hvad med en ny date med en mand, hvor tiltrækningen er gensidig?
Flowerpot

Flowerpot

29 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg ville ikke kunne fortsætte. Den fysiske del er ret vigtig, når det kommer til dates. Er det muligt at være venner? Hvis du interesserer dig for ham på et dybere plan, men bare ikke er tiltrukket af ham?
CykelFyr

CykelFyr

34 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Du burde snakke noget mere med ham, finde ud af hvad det er der tiltrækker dig, så du har bedre styr på det hvis du senere møder andre du har det ligesådan med. Jeg vil så sige, du har gjort det svært for ham at være venner ved at have sex med ham. Mht. kysseriet, så tror jeg godt du kan bede ham om at børste tænder inden I mødes, og finde nogle mint- eller eucalyptus-bolcher, hvis det skal blive til mere. Det kan langt de fleste fyre godt tåle at høre. Alle har desuden hver sin måde at kysse på, og det kan tage noget tid at finde en, som I begge har det godt med. Indtil da kan det nemt føles som om man er en kejtet teenager igen, når man skal til at kysse.
BeigeGuldElsker

BeigeGuldElsker

18 indlæg
  • Skrevet
hvis det er fordi han ikke har meget erfaring, så kræver det jo bare tid, det behøves ikke at tage lang tid. Dog synes jeg meget det handler om tilvænning, man skal lige lære hinandens ''teknikker'' at kende. Men ellers så lær ham hvordan det skal gøres, du behøver jo ikke sige ''du kysser sgu som en der slubrer suppe'', du kan jo bare sige noget på en sød måde ''jeg elsker at kysse på denne her måde'', og så vejled ham lidt med munden. Jeg tror mest det er os piger der tænker, ''han syntes sikkert bare jeg kyssede som en idiot''. Tror han vil takke dig for din hjælp i fremtiden. Og det med den dårlige ånde - fortæl det til ham, sig evt. at du har døjet med det samme :)

Seneste tråde

Mest populære tråde