1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. tinder-tips

tinder-tips

dude11

dude11

17 indlæg
  • Skrevet
Hey, 23-årig ung mand herfra.

Jeg er for nyligt startet på tinder, og det går sådan nogenlunde med likes'ne, altså det er okay men det kunne godt gå bedre.

Jeg har i øjeblikket kun billeder af mit ansigt og, billede længere væk fra. Så eftersom at jeg som gammel elitesvømmer er rimeligt veltrænet, og det jeg egentlig vil vide er hvor vidt det mon er en god ide at inkludere nogle billeder hvor jeg ligesom viser min overkrop frem. Tror i det vil være noget som vil tiltrække flere piger, eller bare være sådan liiiiidt for tydeligt?
og også en anden ting! hvad med en profiltekst, er det bedre at have sådan en?
tak derude
1987-male

1987-male

2800 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg har prøvet Tinder på et tidspunkt. Her er mine erfaringer: 1) Friskt nummer fra yousee. Det kan du få i netto for 15 kr, og så skal tinder sende dig kode til det nummer, så er du ny på tinder og kommer "frem i køen" i 1 uge, dernæst er der ingen der ser dig mere stort set, det er lidt ligesom på google, så er du på side 15 og bliver ikke vist til ret mange længere. 2) Slå hele landet til og bred alder. Jeg troede at jeg var interessant for 18-25 piger fordi jeg var 30 da jeg havde profilen og også ser ganske atletisk ud, men i virkeligheden var det kvinder på 30-50 der skrev. Ret overaskende når man tænker på, at der ikke er mange af dem derinde. Så du aner ikke hvem du rammer med det du viser/skriver. 3) Text, Text, Text. Jeg har prøvet at smide 5-10 super gode billeder af mig selv ind og random text ala søger noget seriøst, elsker naturen, hænger ud med vennerne, elsker rynkeby juice... Du ved, random, men super billeder. Der var 3 matches. (Jeg ved ikke hvad de tænkte, fuckboi, fyr med alt for stort ego, undgå undgå, altså det modsatte af en fyr der er nede på jorden, kvinder må åbenbart godt lave se mig, men vi mænd må ikke, så er vi selvoptagede) Så smed jeg et random billede ind fra nettet du ved blomster fx men skrev virkelig en perfekt tekst der talte til enhver kvindes hjerte, der var 30 matches på... 2 dage! Så tænkte jeg haha, de springer fra, men da jeg smed "normale" billeder ind bagefter, efter matchning, blev 60-70% stadig. Dvs. enten elsker de nysgerrighed (you dont know what you get) og spørger om billede fordi de er nysgerrige eller kan de bare godt lide stille og rolige billeder. Så væk med se mig billeder jeg kan alt og ind med neutrale men professionele billeder eller uden billede men med super text. Alder: Stadig flertallet på 30-50! Og så den anden gruppe var på 18-20. Stort set ingen på 20-30 og det var faktisk dem jeg troede at jeg ville ramme :O :O Så text text text! Og så bred gruppe fordi du aner ikke hvem DU er interessant for :) Og så hele landet, jeg bor på Fyn men dem fra Sønderjylland elskede mig åbenbart mest :O - jeg havde 5 stk fra haderslev og omegn alene (Why??), så tag geografien med også, hvad hvis du er der hvor kvinder gerne vil flytte hen/være mere?
gitte345

gitte345

755 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg bruger ikke tinder, men prøvede det i 24 timer og slettede min profil. Der var så mange kiksede typer derinde. De kiksede: dem der søger noget casual (stort set ingen piger søger sexchatvenner eller fuckbuddies), gammelfartyper der har fotos af biler og rækkehus ( nej vi gider ikke være en del af et gammelt ægtepar), muskeltyper med tattoos, muskelhundetyper hvis kæledyr slikker dem i fjæset, mænd med Snapchat filtre dvs kaninører og så videre, mænd fotograferet med dopede tigre og cirkusaber på en strand, mænd der ikke kan stave, mænd der taler i klicheer. Ja og det er ligesom det, der er derinde. Hav to gode fotos på, gerne et af din krop, og skriv en intelligent og seriøs tekst, that's it.
Dandelion

Dandelion

98 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg har godt nok aldrig haft tinder, men jeg ved hvordan det fungerer og da jeg er på din alder tillader jeg mig lige at svare ;) Jeg tænker at hvis du gerne vil vise din trænet krop uden at det bliver for tydeligt, så kunne det være en ide at få en til at tage et billede imens du svømmer. Så virker det lidt mere naturligt. Idéer til andre billeder kunne være at du tager billeder hvor du laver andre ting du kan lide, så det viser noget mere personligt :) Med hensyn til profiltekst, så en snert af humor vel altid en sikkert vinder? Og hvis det ikke ender godt med tinder, hvad så med at prøve ude i det virkelige liv? :) ved godt at det måske kan være angstprovokerende, men hvis du nu ser en sød pige i bussen, toget eller et andet sted hvad så med at smile og tage kontakt? :) hvis det går godt, så er det jo en succes og hvis det går dårligt, tja så prøvede du og du støder nok ikke ind i hende igen, dog vil hun nok blive smigret uanset hvad :) men bare en anden mulighed ;) Held og lykke!