1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Usikkerhed og jalousi

Usikkerhed og jalousi

C1234

C1234

2 indlæg
 • Skrevet
Kvinde 28 år Er inde i en periode hvor jeg tvivler rigtig meget på om min kæreste vil være mig utro. Han har førhen sovet med en anden kvinde og kærtegnet hende, finder ud af at han havde bestilt billet til at besøge hende, jeg skriver til hende og spørger hende om de havde været sammen hun siger det havde de ikke, men de havde kysset og rørt ved hinanden, jeg gav ham en chance, nogle måneder efter finder jeg ud af at han havde en profil på et dating site, hvor han havde skrevet med en kvinde, (jeg tjekkede hans tlf), jeg gør så noget crazy og opretter en profil på dating sitet med mit eget billede og navn, finder så den her kvinde han havde skrevet med, spurgte indtil om de hun havde mødtes med ham, hun svarede mig at ja det havde de og de havde haft sex men med kondom. Jeg konfrontere.min kæreste om det og ligger kortene på bordet og indrømmer at jeg tjekkede hans tlf og at jeg havde skrevet til kvinden, hans svar var at de ikke havde været sammen. Jeg spurgte hvorfor en anden kvinde så skulle sige det modsatte, hun kendte til hans adresse og havde hans tlf nummer. Han benægter det stadig.. Yderligere en måneds tid efter jeg har givet endnu en chance så finder jeg ud af at han havde en bruger på en side hvor man kan se på kvinder gøre ting mod betaling, denne gang var faktisk ikke fordi jeg tjekkede Ham men skulle bruge internettet også dukkede siden op, derefter tjekkede jeg siden ud, og fandt ud af at han havde brugt penge på ydelser, han havde også skrevet med en af pigerne om de skulle mødes, det sagde hun nej til da det var rent professionet. Jeg giver en chance igen igen. Alle gangene siger han at han ikke kan svare mig på hvorfor han gjorde det. Da jeg fandt ud af at han havde købt en ydelse blev jeg rigtig krænket og det var en meget grænseoverskridende ting for mig at ens kæreste hellere vil bruge penge på en anden kvinde frem for at bruge dem med mig. Jeg havde endda lånt ham penge den måned hvilket gjorde endnu værre at jeg faktisk havde finansieret han utroskab. Men er bange for at jeg bliver såret endnu engang, jeg elsker ham og har ikke lyst til at stoppe det, men er blevet meget usikker på om det er mig der gør noget galt, er jeg god nok, er jeg overhovedet noget værd? Jeg kan mærke at jeg er meget jaloux og stoler ikke 100 procent på ham. Jeg bliver rigtig usikker når han kalder andre kvinder for smukke dame. Han kender til min historie, (dårlig opvækst). Så han har hele tiden vist at jeg har svært ved at stole på folk og når jeg så endelig gør det og faktisk giver mig selv til et andet menneske så stoler jeg på det menneske. Men når jeg så først er blevet såret, har jeg svært ved at komme videre og over de ting han har gjort. Fordi jeg åbnende op men brændte naller big time. Kan jeg stole på at når han siger at han elsker mig og ikke vil såre mig igen at det så ikke sker? Burde jeg gå fra ham?
Mandens

Mandens

4 indlæg
 • Skrevet
Du skal se at komme videre med dit liv og der er vel og mærke uden ham. Du er bedre tjent uden en mand som er dig utro og lyver. Benægt, benægt, benægt er en strategi som bruges af mange mænd hvis det er noget de ikke vil indrømme som f.eks. utroskab. Livet er simpelthen for kort til mennesker som man ikke kan stole på.
1987-male

1987-male

2541 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Enig. Forlad ham, eller tag hele psykologrollen og find ind til, hvorfor han gør som han gør. Det sidste er meget meget svært, og koster virkelig alt for mange kræfter fra din side. Jeg ville stærkt fraråde den, men hvis du går den vej, så er det ikke ind og bebrejde ham og sige "du skal ikke, hvorfor gør du, det kan da ikke passe, at du ikke kan se at, tag dig sammen, hvad er det du ikke forstår..." I stedet, grav dybt, fjern skjoldet, gør det på det rigtige tidspunkt, hvor i har det godt sammen, lad ham fortælle dig hans historie, uden at det handler om emnet her ^^ lidt efter lidt vil du kunne se, hvorfor han gør som han gør.  Fx: 1) Moderen hadede ham. Han fik aldrig hendes kærlighed. 2) Pigerne fra klassen gjorde nar af ham, han følte, at han skulle bevise over for sig selv resten af livet, at han var "mand nok". Så har du årsagen, ergo, så har du hans handlinger i dag. For at du kan fjerne hans handlinger i dag, skal du hen og få ham til at acceptere årsagen. Det er ok, at moderen ikke elskede ham. Det er ok, at pigerne i barndommen gjorde nar af ham, der er intet galt i det. Accepterer han det, accepterer han også, at han ikke skal følge sin behov for bekræftelse/succes. Du kan ikke fjerne behovet, men du kan fjerne, at han ikke reagerer på behovet. En alkoholiker vil altid have lyst til at drikke. Forskellen er bare nu, at han ikke HANDLER efter denne lyst, dette behov. Han accepterer behovet, og lukker den der uden at handle på det. Det er helt her ned du skal, hvis du vil ændre ham, men tænk over hvad det vil koste først. Alene det at fjerne skjoldet, for at kunne nå ned til det bløde indre er stort set utopi, da du skal virkelig gøre det på det rigtige tidspunkt og lade ham fortælle dig alt. Dernæst kommer så, hvordan du får ham til at acceptere hans fortid. Den fylder mindst 50% af arbejdet. Lad det ligge. Det vil være bedst for dig, også at være i stand til at kunne give op på den lange bane, det kræver lige så meget styrke, som at gå all in på det andet :)
Supernova1

Supernova1

460 indlæg
 • Skrevet
Forestil dig at du har en rose, du køber den til din elskede, og den der rose den har nogle torne, og du skal nå et tog, så du begynder med at løbe hurtigt og du holder rigtig godt fast på den rose for ikke at tabe den, og når du så endelig sætter dig ind i toget og giver slip så føler du en lettelse fordi din hånd gøre rigtig ondt og bløder pga af rosens torne, men alt den her smerte din hånd føler nu, det ville ikke have været sket hvis du bare havde givet slip på den fra start af. Ser du, nogle gange, så skaber det bare mere skade at holde fast på noget end at give slip. Jeg håber du forstår nu hvad du skal gøre🥀
C1234

C1234

2 indlæg
 • Skrevet
Tak for svar alle. Må nok se i øjnene at jeg skal gå fra ham. For tror ikke at frygten forsvinder. Jeg sætter stor pris på jeres svar og ærlighed.
Søgermedvirkende

Søgermedvirkende

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted