1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Veninde ture

Veninde ture

Gitte-a23385d43d

Gitte-a23385d43d

1 indlæg
  • Skrevet

Hej . 

min kæreste bliver sur hver gang jeg har været ude med veninder . Vi har kendt hinanden i 11/2 år og fra start har vi snakket om jeg tilbringer meget tid med veninder , og det er aftalt han vil prøve at acceptere det , men svært , han er meget jaloux .. han dyrker sin sport ( ikke i corona) et par gange om ugen . Han har ikke kammerater som han dyrker , jeg prøver og få ham til det men tror ikke behovet er der , skal siges han har levet et meget familiært ægteskab tidligere .. 
Hvordan skal jeg takle det ..? Jeg har ikke lyst og droppe mine veninder .. 

 

Alibalibi

Alibalibi

52 indlæg
  • Skrevet
Jeg talte faktisk lige med en ven om den problemstilling, når det er forskelligt hvor sociale man er i et parforhold. Jeg kunne godt forestille mig, at det kræver tilvænning, hvis han i mange år har været i et forhold, hvor de var lidt mere lukket om børn og familie og ikke gik så meget ud hver for sig. 
Hvad er mest problemet, at han føler, at der går tid som i kunne have brugt sammen? Eller at han er jaloux på dine veninder og tror, at du hellere vil dem end ham? 
Mine løsningsforslag er, at du selvfølgelig prioriterer ham, men også viser ham, at han og veninderne er lige vigtige for dig, selvom det er på hver sin måde. Eller, at han nogle gange er sammen med jer (selvsagt skal han ikke med hver gang, du har venindetid), men måske det kunne være hyggeligt med en middag her og der.
Sorry, hvis mine forslag er helt ved siden af. Jeg var i noget lignende engang, men der var det ikke noget problem, at jeg prioriterede veninderne, så ved ikke hvordan man fikser det.