1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Vil gerne ses men “ikke på udkig”

Vil gerne ses men “ikke på udkig”

habx2a

habx2a

4 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej alle I skønne, har brug for hjælp til at tyde lidt kvindesignaler :)

hvis jeg skriver med en pige som jeg kun har mødt tilfældigt 1 gang, og inviterer ud, og hun reagerer positivt på at mødes men ellers skriver "skal dog lige sige at jeg slet ikke er på udkig", men i øvrigt giver mig sit nummer, skriver hun er single, spørger til mig interesseret og ellers er god til at svare og sende smileyer... 

betyder "ikke på udkig" kommentaren så at man absolut ikke skal regne med at ses andet end for at få en kop kaffe og en snak, eller betyder det bare at hun ikke leder efter noget seriøst?

og bør man spørge til det på en sjov måde? Fx "betyder ikke på udkig-kommentaren at du nægter at tale med mig om andet end jura og bøger?" -det skal siges at vi mødtes i arbejds sammenhæng. 


vil hverken gå rundt med for store forventninger men ej heller virke needy ved at spørge for meget ind. 


kan nogen hjælpe? På forhånd tak :)

Afrodites

Afrodites

54 indlæg
  • Skrevet
Med kvinder kan det betyde to ting: 
1. Hun er ikke ude efter noget seriøst, så her skal du nok ikke gøre dig for store forhåbninger..

2. Hun spiller kostbar, fordi hun har erfaring med, at det er det her mænd gerne vil høre.. Og her skal du bare give hende tid og vise interesse.. 

Kan desværre ikke fortælle, hvilken den er, da det også kommer meget an på, hvilken type hun er og hvor henne i livet, hun er 
habx2a

habx2a

4 indlæg
  • Skrevet

tak for svar, de to udfald kan jeg godt leve med, så længe der ikke er tale om sådan en "kun som venner, kan vi ses" ting. 

De øvrige signaler passer dog ikke helt med dette synes jeg, hvilket jo er godt nok :)

jeg går ikke ud fra at jeg skal spørge for meget til det, som jeg skrev. Eller?

gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Jeg har faktisk lige skrevet det til en, fordi han var MEGET interesseret, mens jeg stadig snakker med min eks og egentlig helst vil have ham. Så måske presse du for meget på?

Det kan også være, at hun ikke er sikker på, at hun tænder på dig nok.

Eller også er det et trick. I hvert fald bliver mænd dobbelt så interesserede når man siger det. Men samtidig er det svært at sige til en, man ER meget interesseret i, fordi man er bange for at lukke den der og blive hans ven eller fuck buddy.

Mit bedste gæt er, at hun fornemmer, at du er mere interesseret end hun er. Tag det roligt og lade være med at sende en masse smileys. Træk dig lidt.
habx2a

habx2a

4 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror det var i 3. besked at jeg skrev om hun ville mødes til en kop kaffe engang, og der skrev hun så at det var sødt af mig og det kunne være rigtig hyggeligt. Men at hun ikke ledte efter noget. Siden da fik jeg nummeret og fik at vide hun var single. Så jeg føler ikke jeg presser på.

Men der kommer til at gå en rum tid, da der er nogle personlige ting der blokerer lige nu, som jeg også skrev. Skal jeg bare lade være med at skrive før det blir aktuelt (måske 2-3 mdr) eller skal jeg checke ind, ind imellem? Det sidste er lidt fristende at gøre. 
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
2-3 måneder!? Jeg tror, de fleste ville droppe det med den tidshorisont. Hvem ved, om vi er live om 3 mdr? Eller er flyttet til Spanien? Jeg synes, du må få tid til det nu eller droppe det og tage den op igen om 3 mdr. Gætter på, at hun møder andre mænd i løbet af den tid og så går det i stå, hvis du forsøger at holde kontakt. Hvis I arbejder sammen, tænker hun nok, at hun skal være meget vild med dig, før hun vil indlede noget. Ellers bliver der bare drama på arbejdspladsen, hvis hun pludselig ikke vil mere.
habx2a

habx2a

4 indlæg

Ja det virker crazy men det er fordi jeg står i en skilsmisse men ville skrive til hende efter vi havde mødtes. Vi arbejder ikke sammen direkte.

Hun virker til at være forstående. Men tak for tippet. Det bedste er nok at lade det ligge nu og skrive på ny når det bliver relevant.