1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Vil han ikke mere?

Vil han ikke mere?

l4760

l4760

61 indlæg
  • Skrevet
Sagen er den at min kærestes mor af en eller anden grund ikke kan lide mig, så hun har flere gange prøvet at holde mig uden for familie fester osv. Det er en lang lang historie. I forvejen var jeg en pige der havde det svært psykisk og ikke havde selvtillid eller selvværd, men efter hans mor er kommet ind i mit liv, er jeg simpelthen kommet helt ned at ligge. Min kæreste er også ufattelig ked af det, men han tør aldrig at sige imod når hans mor snakker sådan om mig. For en måneds tid siden skete der noget som gjorde at jeg blev rigtig gal på hans forældre, men også ham fordi han ikke tør gå imod dem. De havde så siddet og presset ham til at slå op med mig, og det var også det han gjorde, men så fortrød han med det samme og sagde at det var hans forældre der havde presset ham. Og ja, tro det eller ej, de er så manipulerende at de nærmest kan få ham til alt, selvom det ikke er det han vil. Efterfølgende har vores forhold kørt godt, men han har kunne mærke jeg har været ked af det der skete. Han var så inviteret til brunch, men jeg var ikke inviteret. Han spørger så sin mor hvorfor og hun siger at det er fordi han aldrig er inviteret til noget hos mig. OG DET ER HAN!! Han er med til alle fødselsdage osv. + mere. Jeg har flere gange forklaret hans forældre at min familie er meget lille og de eneste jeg ser udover mine forældre og min storebror, er min mormor og farmor. Min kæreste er altid i et utrolig dårligt humør når han har været sammen med dem, og han valgte så efter den her brunch og han kom hjem til mig, at han igen ville slå op.. men han virkede slet ikke sikker i sin sag, og når jeg spurgte hvorfor, sagde han at han var ked af nogle ting som han ikke kunne tilgive sig selv for, og han føler det er hans skyld jeg er ked af det. Jeg kan se på ham han elsker mig og vi er så ikke gået fra hinanden, og han snakker som han plejer og har heller ikke før hen vist tegn på at han ikke ville mig, tværtimod. Sagen er, at jeg er ret sikker på at han trækker sig fra mig fordi han er ked af nogle ting han har gjort som har gjort mig ked af det, fordi hans forældre er som de er og fordihan føler det er hans skyld at jeg er så ked af det. Jeg har fået konstateret depression. Jeg ved bare ikke hvad jeg skal tænke om alt det her, men han har bare slet ikke vist tegn på at han ikke vil mig mere, og efter jeg havde en snak med hans far om, hvor meget det går mig på at hans forældre er sådan mod mig, var min kæreste helt lettet og glad. Han fik også mere lyst til sex end han plejer. Lige indtil det startede forfra med hans forældre. Hvad skal jeg tænke om det her? Han opfører sig jo ikke anderledes, han har på ingen måde trukket sig væk fra mig. Undskyld hvis min tekst virker rodet, jeg har svært ved at skrive alt det her ned uden det bliver en kæmpe roman. Hvis det har betydning har vi været sammen i 3,5 år til november.
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Han har helt tydeligt nogle stærke, og meget usunde bånd til sine forældre.
Måske har han aldrig haft sit teenage oprør, måske har de i familien haft nogle traumatiske begivenheder inde på livet der har givet ham anledning til at føle skyld (eller få skyld lagt på sig). Der kan være mange årsager.
Men hvis han er lige så ung som dig, så har han stadig tid til at vokse med opgaven. Du skal bare gøre op med dig selv om du har kræfterne til at støtte ham igennem al den tid det kan tage før han tør sige fra overfor sine forældre, og finde sine egne ben at stå på. for du kan ikke bede ham om at være en anden en den han er. Hvis du finder ud af at du vil støtte ham i last og brast, så skal du selvfølgelig sørge for at snakke åbent og ærligt med ham om alle de ting der plager ham. Du skal være hans confidánt, ikke hans mor eller far. Skab et stærkt tillidsbånd, der får ham til at tage din side. Det kan være svært, hvis han ikke er voksen endnu, men den dag kommer. Og husk at uden hans forældre, er det dig der skal bygge ham op til den mand han skal være.